Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-27@09:12:11 GMT

ضرر ۲۵ هزار دلاری میلیچ به خاطر شکایت از استقلال

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۴۱۳۸

میلیچ از محل مطالباتش، باید مبلغ قابل توجهی را به خاطر هزینه داخواست ۶۰۰ هزار دلاری مطالباتش بدهد

 

هروویه میلیچ از باقی‌مانده مطالباتش از باشگاه استقلال، باید هزینه دادخواست ۶۰۰ هزاری خود را بابت شکایت از این باشگاه پرداخت کند.

به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا، با حکم فدراسیون جهانی فوتبال، پرونده شکایت هروویه میلیچ از باشگاه استقلال به سرانجام رسید و این باشگاه باید ۱۶۵ هزار دلار به این بازیکن کراوات پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این حکم، میلیچ از بندهای وجه التزام موجود در قراردادش بابت تاخیر در پرداخت مطالباتش استفاده و علیه استقلال به فیفا شکایت کرد. این بازیکن در شکایتی که تنظیم و به فیفا ارسال کرده بود، بندهای ماهانه و سالانه خسارت‌های تاخیر مطالباتش را قید کرد تا بتواند رقم مطالبات خود را بیشتر کند. رقم دادخواست این بازیکن حدود ۶۰۰ هزار دلار بود.

باشگاه استقلال پیش‌تر مبلغ ۲۰۰ هزار دلار به این بازیکن به عنوان باقی‌مانده مطالبات پیشنهاد کرده بود اما این بازیکن این رقم را نپذیرفت و گفته می‌شد این بازیکن در صورت دریافت مبلغی بیش از ۳۰۰ هزار دلار حاضر با توافق با باشگاه استقلال است.

در ادامه باشگاه استقلال نیز نتوانست ارقام پیشنهادی میلیچ را بپذیرد و در نهایت این بازیکن کروات پرونده شکایت خود را به فیفا برد تا تکلیف مطالبات این بازیکن مشخص شود. در نهایت فیفا حکم کرد که استقلال باید ۱۶۵ هزار دلار به میلیچ پرداخت کند و نکته‌ای که در این رای وجود دارد این است که میلیچ از محل مطالباتش، باید مبلغ قابل توجهی را به خاطر هزینه داخواست ۶۰۰ هزار دلاری مطالباتش بدهد؛ مبلغی که بیش از ۲۵ هزار فرانک سوییس (معادل ۲۵۵۰۰ هزار دلار) خواهد بود. در نهایت این بازیکن کمتر از مبلغی که می‌توانست از باشگاه دریافت کند، نصیبش خواهد شد.

اخبار داغ 

کریستیانو رونالدو جانشین روبرت لواندوفسکی در بایرن مونیخ؟ محمود فکری: فرهاد مجیدی هم باید یکی از گزینه های تیم ملی باشد داروین نونیز، منتقدان را به سکوت دعوت کرد بیانیه فدراسیون ووشو درخصوص حادثه رخ داده در مسابقات جوانان دختر کشور

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه استقلال هزار دلار ۶۰۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست

ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • شکایت ۱۵ میلیاردی علیه پورتو به خاطر طارمی
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • شکایت از پورتو به‌خاطر مهدی طارمی!
  • شکایت از پورتو به خاطر مهدی طارمی!‏
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ