Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر ژاپن از افزایش ظرفیت تولید برق هسته‌ای این کشور خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست از ژاپن تایمز، فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن، با اشاره به نگرانی ها در مورد کمبود برق در زمستان امسال، گفت تلاش خواهد کرد تا ۹ راکتور هسته ای را تا آن زمان فعال کند.

در حالی که ۱۰ راکتور رسماً به عنوان راه اندازی مجدد فهرست شده اند، تنها پنج راکتور در واقع برق را تامین می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها، جنکای. شماره ۴ در استان ساگا، به زودی خاموش خواهد شد تا اقدام های ایمنی لازم برای زمستان را به پایان برساند.

پنج راکتور دیگر نیز فعالیتی ندارند زیرا یا در حال اتمام کارهای ایمنی هستند که باید دوباره روشن شوند، یا برای بازرسی منظم خاموش شده‌اند.

«کویچی هاگیودا»، وزیر اقتصاد ژاپن در گفت وگو با خبرنگاران گفت: قصد دارد با بررسی طرح های ساخت و ساز فعلی آنها با هدف رعایت استانداردهای ایمنی جدید که قبل از راه اندازی مجدد مورد نیاز است، به هدف نخست وزیر از تولید برق از ۹ رآکتور دست یابد.

وی گفت: برنامه‌های این رآکتورها را برای دوره‌های بازرسی منظم نیز بررسی خواهد کرد که باعث می‌شود رآکتور برای هفته‌ها هر بار خاموش شود.

 هاگیودا ادامه داد: اگر سازمان تنظیم مقررات هسته‌ای راه‌اندازی مجدد آنها را تأیید کند، ما کار خود را ادامه خواهیم داد.

وی افزود: دولت مرکزی همچنین از جوامع محلی برای راه اندازی مجدد موافقت خواهد کرد. اگرچه از نظر قانونی الزامی نیست، اما این رویه دیرینه برای دولت مرکزی است که ابتدا به دنبال مجوز رسمی برای راه اندازی مجدد هم از شهر میزبان نیروگاه هسته ای و هم از فرماندار استان باشد.

نخست وزیر ژاپن توضیح داد: برای تأمین حدود ۱۰ درصد از کل تقاضای برق ژاپن در طول دوره زمستان، حداکثر ۹ راکتور هسته ای و ۱۰ نیروگاه حرارتی اضافی باید راه اندازی شوند.

کیشیدا گفت: در صورت تحقق این اقدامات، می‌توانیم بیشترین ظرفیت تامین برق را که در مقایسه با سه سال گذشته داشته‌ایم، تامین کنیم.

در حالی که اخیراً نشانه‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد راه‌اندازی دوباره رآکتورها برای عموم قابل قبول‌تر است، با توجه به نگرانی‌ها در مورد افزایش قیمت انرژی، مخالفت‌ها همچنان وجود دارد. یک نظرسنجی سراسری نشان داد تا زمانی که راکتورها استانداردهای ایمنی تعیین شده توسط سازمان تنظیم مقررات هسته ای را رعایت کنند، ۵۴ درصد از پاسخ دهندگان از راه اندازی مجدد آنها حمایت کردند، در حالی که ۳۷ درصد مخالف بودند.

گروه‌های ضد هسته‌ای همچنین می‌توانند با ارائه درخواست‌ یا شکایت در دادگاه‌های منطقه‌ای محلی به دلیل نگرانی‌های ایمنی، روند شروع مجدد را کند سازد

در حال حاضر، نیروگاه هسته ای توماری هوکایدو پس از اینکه دادگاه منطقه ساپورو در ماه مه رای داد که استانداردهای ایمنی لازم برای محافظت از آن در برابر سونامی را برآورده نمی کند، تعطیل شده است. در حالی که قاضی تلاش های شاکی برای از کار انداختن آن را رد کرد، رعایت استانداردهای ایمنی سونامی برای اپراتور هوکایدو الکتریک پاور یک تعهد طولانی و پرهزینه خواهد بود و آینده نیروگاه نامشخص است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انرژی برق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انرژی برق استانداردهای ایمنی راه اندازی مجدد هسته ای نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه