Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحسن واعظی‌فر، روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: خط ۲ متروی اصفهان که از سال ۹۴ آغاز شد قرار بود هفت ساله اجرا شود که بدلیل تنگناهای مالی و افزایش چشمگیر هزینه‌ ساخت، تاکنون محقق نشده است.

وی با بیان‌اینکه ۱۴ کیلومتر از خط ۲ مترو در اولویت اجراست،ادامه داد: این خط که ۲۳ ایستگاه دارد به طول ۲۴ کیلومتر و ۷۰۰ متر از شهرک دارک یا امام حسین(ع) در شمال محله زینبیه آغاز می‌شود، سپس به سمت جنوب، ایستگاه حافظ را به سمت خیابان آمادگاه دور می‌زند و پس از آن به مسیر متروی غربی- شرقی منتهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان تصریح کرد: عملیات اجرایی همزمان در ۲ بخش با دستگاه "تی بی ام" آغاز و تاکنون ۳۸ درصد سفت‌کاری این خط انجام شده است.

واعظی‌فر خاطرنشان کرد: اصفهان یک شهر میراثی است و در باره خط مترو با مسوولان اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری تفاهمنامه داریم تا عملیات اجرایی خطوط مترو، آسیبی به میراث شهر وارد نکند. 

وی با اشاره به همکاری مشاوران خارجی برای جلوگیری از آسیب رسیدن به بافت تاریخی شهر اصفهان اظهار داشت: در عملیات اجرایی خط ۲ قطار شهری مقرر شده است در هر محدوده میراثی، کاوش صورت بگیرد تا صدمه‌ای به بناهای احتمالی وارد نشود.

مدیرعامل قطار شهری اصفهان در باره گمانه‌زنی در شبکه‌های اجتماعی دائر بر وجود بافت تاریخی در خیابان ابن سینا که محل عبور قطار شهریست، تصریح کرد: برای انجام کاوش‌های باستان شناسی، عملیات اجرایی در این ایستگاه حدود سه ماه متوقف شد اما اکنون عملیات متوقف نیست زیرا بررسی‌های صورت گرفته نشان داد شایعات موجود در فضای مجازی واقعیت ندارد.

واعظی‌فر با اشاره به فرونشست زمین در اصفهان گفت: این پدیده بر اثر برداشت آب‌های زیرسطحی رُخ می‌دهد و ارتباطی با مترو ندارد.

جابه‌جایی روزانه ۸۰ هزار مسافر اصفهانی با قطار شهری

وی در باره خط یک قطار شهری اصفهان نیز اظهار داشت: روزانه ۸۰ هزار مسافر از این خط که ۲۰ ایستگاه دارد، استفاده می‌کنند.

مدیرعامل قطار شهری اصفهان با بیان اینکه اجرای خط نامبرده ۸۷ درصد پیشرفت دارد، تصریح کرد: ۱۳ درصد باقی‌مانده در این پروژه مربوط به واگن هایی است که باید در گذشته تامین می‌شد. 

واعظی‌فر افزود: چهار رام(واحد شمارش قطار) خط یک قطار شهری اصفهان در چین آماده تحویل است اما بدلیل کمبود منابع مالی تاکنون ارسال نشده است.

وی با بیان اینکه خط یک مترو اکنون تنها با ۱۴ رام فعالیت می‌کند در حالی که نیاز به ۳۳ رام دارد، تصریح کرد: این خط برای خدمات دهی بهتر نیازمند تامین تجهیزات است، سرفاصله‌ها و زمان انتظار مسافران در ایستگاه‌های مترو در خط یک باید ۲ دقیقه و نیم باشد در حالی که اکنون بدلیل نبود رام قطار این سرفاصله‌ها به ۱۱ دقیقه می‌رسد. 

مدیرعامل قطار شهری اصفهان خاطرنشان کرد: تامین ۵۰ درصد از اعتبارات قطار شهری بر عهده دولت و ۵۰ درصد بر عهده شهرداری است و در سفر اخیر رییس جمهوری به اصفهان نیز درخواست کردیم که همکاری لازم با ما صورت پذیرد.

واعظی‌فر با بیان اینکه تکمیل خط یک قطار شهری اصفهان نیازمند یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساخت مسیرهای دسترسی و ۱۳۰ میلیون یورو برای خرید قطار و تجهیزات دپو است، گفت: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، تکمیل خط یک حدود ۲ سال زمان می‌بَرد. 

وی در باره توسعه خط یک و اتصال آن به متروی شاهین شهر افزود: طرح توسعه خط یک از سمت ایستگاه شهرک قدس به سمت دانشگاه صنعتی (میدان استقلال)، حدود پنج کیلومتر و نیم است که آغاز عملیات اجرایی آن به منابع مالی شهرداری نیاز دارد که ماه آینده به مناقصه گذاشته می‌شود.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان با بیان اینکه توسعه خط یک بر عهده شهرداری اصفهان است، خاطرنشان کرد: طراحی پروژه انجام شده و استدلال ما این است که شرکت‌های واقع در مسیر پروژه از جمله نفت، پالایشگاه و نیروگاه به این کار کمک کنند و شهرداری شاهین شهر بعنوان ذینفع پروژه، اکنون پیگیر دریافت اعتبارات است. 

 واعظی‌فر با بیان اینکه عملیات اجرایی توسعه خط یک مترو به سمت شاهین شهر امسال آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: این مسیر نیز برای پنج ایستگاه نیاز به آزادسازی و ۱۰‌ رام قطار دارد که اعتبار مورد نیاز آن ۲ هزار میلیارد تومان برای ایستگاه‌ها و ۹۰ میلیون یورو برای رام و تجهیرات است. 

وی همچنین با اشاره به اینکه متروی بهارستان به طول ۱۹ و نیم کیلومتر در حال اجرا و  عملیات ریل‌گذاری آن به سمت سپاهانشهر انجام شده است، افزود: احداث ایستگاه سپاهانشهر نیز بر عهده شهرداری اصفهان است که عملیات اجرایی آن آغاز شده است. 

به گزارش ایرنا، خط یک قطار شهری اصفهان به طول ۲۴ کیلومتر دارای ۲۰ ایستگاه و ۱۲ رام قطار است.

قطار شهری اصفهان در شرایط کرونایی و بدلیل فاصله‌گذاری اجتماعی روزانه ۵۰ هزار مسافر جابه‌جا می‌کند اما در شرایط طبیعی ظرفیت جابه‌جایی ۱۵۰ هزار مسافر را دارد.

کلانشهر اصفهان افزون بر ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها قطار ملی مترو طرح های عمرانی شهرداری اصفهان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطار ملی مترو طرح های عمرانی شهرداری اصفهان قطار ملی مترو طرح های عمرانی شهرداری اصفهان اصفهان خط یک قطار شهری اصفهان عملیات اجرایی توسعه خط یک هزار مسافر واعظی فر بر عهده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود

به گزارش خبرآنلاین البرز؛ رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج در گفت و گو با پایگاه خبری کرج امروز گفت: به طور معمول ساخت یک ایستگاه مترو بین ۳۰ تا ۳۲ ماه زمان می برد اما ما در سازمان حمل و نقل ریلی کرج موفق شدیم با حمایت های استانداری، شورای شهر و شهردار رکود ساخت ایستگاه را بشکنیم به گونه ای که ایستگاه شهید سلطانی ظرف حدود ۲۲ ماه ساخته شده است.

خلیل کوزه کنانی با بیان اینکه هم اکنون خط جنوبی ریل گذاری شده است اضافه کرد: ایستگاه را با انجام تست گرم قطار افتتاح می کنیم.

وی درباره تامین ناوگان مورد نیاز مترو بیان کرد: در این زمینه بسیار پیگیر هستیم. هم اکنون یک قطار موجود است و برای تامین و دریافت قطار دوم از طریق شرکت واگن سازی تهران، پیگیری های مستمری انجام داده شده و می شود.

به گفته این مسئول، برای این منظور قطعاتی نیاز است که متاسفانه به دلیل وجود تحریم ها هنوز موفق به تامین آنها نشده ایم.

کوزه کنانی با اشاره به اینکه تامین قطار با دولت است، سهم امسال کرج از واگن های در اختیار دولت را ۱۳۰ دستگاه عنوان و اضافه کرد: همچنین در اوراق سال ۱۴۰۳ مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده و در تلاش هستیم بتوانیم موضوع تامین قطار را از داخل شهر کرج انجام دهیم به گونه ای که در بودجه امسال شهرداری ردیف بودجه برای قطار مترو دیده شده است.

به گفته این مسئول، خوشبختانه همه شهر و سیستم مدیریتی آن به پیشرفت هر چه سریعتر این پروژه کمک می کنند. در کنار این اقدامات با شرکت های سازنده چین هم جلسات مجازی برگزار کرده ایم اما هدف ما استفاده از ظرفیت های داخلی ست.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهر کرج یادآور شد: پس از تامین قطار دوم باید به سرعت قطارهای سوم و چهارم را هم وارد ناوگان کنیم چرا که برای مردمی که از ایستگاه تهران به کرج می آیند و قصد ورود به داخل شهر را دارند باید به فاصله هر ۱۰ دقیقه یک قطار فعال داشته باشیم.

کوزه کنانی خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم با همکاری استانداری و شهرداری تهران، موضوع قطار اجاره ای را هم تا زمان رسیدن به استانداردهای مورد نیاز، مد نظر قرار دهیم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901531

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود