Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس از بررسی کلیات طرح تاسیس و فعالیت سازمان های مردم نهاد و تشکل های اجتماعی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

علی حدادی در گفت وگو با ایران اکونومیست؛ ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها،بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون کلیات طرح تاسیس و فعالیت سازمان های مردم نهاد و تشکل های اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت طرح به  کارگروه مربوطه ارجاع شد تا ظرف دو هفته آینده بر روی جزئیات آن کار کرده و آن را به صحن کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها بیاورد.

وی در ادامه اظهار کرد: در این طرح به دنبال آن هستیم یک مرجع مسئولیت صدور مجوز را برعهده داشته و نظارت بر مجموعه تشکل های مردم نهاد در اختیار یک مرجع قرار گیرد. در این طرح سامانه واحد و برخط دیده شده تا از طولانی شدن صدور مجوز جلوگیری شود. همچنین شرایط لغو مجوز تشکل ها نیز پیش بینی شده است.وزارت کشور به عنوان دبیرخانه اجرای این قانون تعیین خواهد شد. 

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، تصریح کرد: در ادامه  جلسه امروز کمیسیون برای عضویت در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور، انتخاباتی در جلسه انجام شد و ۴ کاندیدا برای اخذ رای به صحن علنی معرفی شدند. بر اساس رای اعضای کمیسیون، بنده و آقایان مالک شریعتی، محمدرضا صباغیان بافقی و عبدالحسین روح‌الامینی به صحن جهت عضویت در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب معرفی شده و در نهایت با رای نمایندگان دو نفر انتخاب می‌شود.


منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان‌های مردم‌نهاد ، کمیسیون شوراها

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد کمیسیون شوراها سازمان های مردم نهاد کشور و شوراها جلسه امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در جلسه امروز مقرر شد سازمان برنامه و بودجه نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت داشته تا نقشه‌های تهیه شده برای همه دستگاه‌های اجرایی قابل بهره‌برداری باشد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در توضیح جلسه این کمیسیون در خصوص نظارت بر حسن اجرای قانون جامع حدنگار گفت: این جلسه در ادامه نشست‌های قبلی کمیسیون برای پیگیری سند دار کردن اراضی ملی و جلوگیری از خرد کردن زمین‌ها با حضور مسئولین ارشد سازمان ثبت و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد.

وی توضیح داد: موضوع تهیه نقشه و اتصال کامل سامانه‌های تثبیت و بارگذاری اطلاعات مورد بحث قرار گرفت و سازمان ثبت گزارش جامعی نسبت به حدنگاری منابع طبیعی و اراضی شهری و روستایی ارائه کرد و موانع پیشرفت کار مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: در ادامه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح مراحل مختلف نقشه برداری و تهیه ارتوفتوهای مورد نیاز سامانه حدنگار را تشریح کرد و سازمان برنامه بودجه نیز در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات حدنگاری و نحوه نظارت بر آن را توضیح داد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بیان کرد: در این جلسه مقرر شد سازمان برنامه و بودجه با توجه به نقش قانونی خود نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت از 5 مرحله پوششی انجام دهد تا نقشه‌های تهیه شده حتما قابل بهره‌برداری برای همه دستگاه‌های اجرایی باشد . همینطور مقرر شد نقشه‌های حدنگاری در دست تهیه بر اساس تأیید سازمان نقشه برداری انجام شود تا این نقشه‌ها با مقیاس مورد نیاز برای یک مرتبه صورت گیرد و از هرگونه پرداخت بودجه موازی در این زمینه پرهیز شود. 

خضریان افزود. همچنین گزارش دستگاه‌های مستنکف از اجرای برنامه جامع حدنگاری به صورت فصلی به کمیسیون ارایه شده و دستگاه‌های دولتی نیاز خود به هرگونه نقشه مرتبط به اراضی خود را از طریق کارگروه تعامل پذیری دولت اعلام کنند. سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان نقشه برداری موظف هستند در اسرع وقت نقشه‌ها را در اختیار آنها قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد