Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی سخت، منبع اصلی آب شرب شهر سی سخت با حضور فرماندار دنا، حراست اداره کل آب و فاضلاب استان، هلال احمر دنا و شورای شهر لایروبی و نظافت شد.

با توجه به مشکلات به وجود آمده برای آب شرب شهر سی سخت، فرماندار دنا شخصا وارد میدان شد و برای رفع مشکل آب ادارات را بسیج کرد و پای کار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس سالهاست شهر سی سخت که در دامنه دنا آرمیده و مردمانش از آب گوارای چشمه میشی بهره می برد اما با این حال متاسفانه این شهر دچار کمبود آب در اکثر نقاط شهر است، عده ای از مردم آب و فاضلاب را مقصر اصلی این امر می دانستند و ناخواسته علیه این دستگاه هجمه هایی وارد می‌شد و از طرفی دیگر  هم آب و فاضلاب ادعا دارد که شبانه روز در حال تلاش برای تامین آب شرب سالم برای شهروندان است.

وضعیت کمبود آب شرب شهر سی سخت در دو هفته اخیر تشدید شد به طوری که معلوم نبود عیب کار از کجاست، لذا با بررسی کارشناسی مشخص گردید که منبع اصلی شهر سی سخت پر از آب بوده به طوری که از منبع سر ریز شده و وارد جداول کشاورزی می شود و نتیجه این که کمبود آبی وجود ندارد و مشکل از خروجی منبع آب است.

درخشان زاده  فرماندار دنا شخصا وارد میدان شد و ادارت را بسیج کرد تا مشکل را به صورت اساسی حل کنند.

در این بین قواصان هلال احمر شهرستان دنا نقش اصلی این عملیات سخت و نفس گیر را برعهده داشتند و با  حضور در درون منبع آب شهر توانستند چندین تخته چوبی بزرگ، چندین گونی سنگ و شن و ماسه که باعث شده بود خروجی آب مسدود شود را بیرون بیاورند تا آب منبع به طور کامل خارج شود و لایروبی و شست وشوی منبع توسط آب وفاضلاب دنا انجام شود.

گفتنی است منبع آب شرب شهر سی سخت که می بایست توسط مهندس ناظر پروژه نظافت و آب گیری می شد متاسفانه محقق نشده و منبع آب با مقدار زیادی الوار و تخته و سنگ و شن رها شده و همین باعث شده تا به امروز مشکلات کم آبی برای مردم به وجود آید.

درخشان زاده فرماندار دنا در حاشیه بازدید از خط انتقال آب از سرچشمه به مرکز شهرستان دنا در گفت وگو با فارس اظهار کرد: بعد از وقوع زلزله بهمن ماه ۹۹در سطح شهر مشکلات کم آبی در کنار چشمه سارهای دنا شهروندان را آزار می‌داد که تدابیر لازم برای رفع این مشکل اتخاذ گردیده است.

فرماندار دنا در جمع شورای شهر، نمایندگان و معتمدین  شهر سی سخت گفت: به این کمبود آگاهی کامل داریم این مشکلات بصورت کلی و فصلی بوده که در بخشی به دلیل بالا رفتن جمعیت شهری بصورت سیار و ثابت، فرسودگی شبکه های داخلی، انشعابات غیر مجاز در این معضل کم آبی سهیم بوده و این امر نیازمند مشارکت و همکاری شهروندان است.

کورش درخشان زاده در ادامه اظهار داشت: همه تدابیر لازم اندیشیده شده و در زمان حال با هواگیری خط اتصال، تیم  غواصی مجهز از هلال احمر، مجموعه کارشناسان فنی در محل منبع حضور یافته که پس از بررسی های نفس گیر مشاهده شد که خروجی آب منبع مسدود شده و تیم عملیات در حال جمع آوری قطعات ریزشی در داخل منبع هستند که این پاکسازی قطعا در رفع کمبود آب تأثیر اساسی خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار دنا آب شرب شهر سی سخت فرماندار دنا هلال احمر کمبود آب منبع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در پی وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۲ استان طی چهار روز گذشته خبرداد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور گفت: از چهارم اردیبهشت ماه تا صبح امروز در ۵۶ شهرستان از ١٢ استان شامل اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد خدمات امدادی مربوط به سیل و آبگرفتگی ارائه شد.

وی با بیان اینکه امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درپی اعلام هشدار سازمان هواشناسی در این استان‌ها در آماده‌باش کامل قرار داشتند، گفت: در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی شد که از این تعداد ۱۹۱ نفر اسکان اضطراری داده شده و ۱۲۲ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند. همچنین امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر در این ماموریت‌ها مشارکت داشتند، گفت: در این چهار روز ۸۷ عملیات امدادی به اجرا درآمد و در جریان آن ٢٥ تخته چادر، ٤٢١ تخته پتو، ٢٤٦ تخته موکت، ٥٩١ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ٣٥٦ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • نجات کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه
  • نجات کودک دو ساله غرق شده در رودخانه‌ مهاباد
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان
  • کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه مهاباد نجات یافت