Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@15:18:18 GMT

چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی استان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۶۷۱۹

چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی استان

آقای عابدین خرم گفت: در حوزه الگوی مصرف و صرفه جویی یکی از معیار‌ها ما مسئولین هستیم، بابرنامه ریزی مسئولان و مردم عزیز ما الگوی مصرف را رعایت کردند و در دو ماه آینده امیدواریم این روند رعایت باهمدلی ادامه داشته تا از این بحران عبور کنیم.

در حوزه صنایع امسال سعی کردیم بدون خاموشی مدیریت کنیم وآسیب آن چنانی استان را شامل نشده که همگی در سایه اصل صرفه جویی و استفاده بهینه ار حامل‌های انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال جاری منابع ما نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد افزایش دارد لذا بایدبرای هماهنگی اعتبارات جاری و اصل صرفه جویی را رعایت کنیم.

یک چهارم منابع و اعتبارات سفرریاست جمهوری در اختیار سازمان برنامه بودجه استان است اولویت ما در تمامی حوزه‌ها کار‌های عمرانی نا تماماست.

ارایه گزارش عملکرد‌ها باید حداکثر هر سه ماه یکبار داده شود تا وضعیت پروژه‌ها مورد بررسی قرارگیرد، جذب اعتبارات هم بحث دیگر است که در این زمینه چندین محل داریم و به همه بانک‌ها ابلاغ شده تا منابع از آن‌ها دریافت و هر دستگاه که نیازمند ین اعتبارات است جذب و استفاده کند.


وی ادامه داد: در بحث مولد سازی در استان عقب هستیم، ۲۵۰ ملک دستگاه‌های احرایی در استان شناسایی شده کهباید به فروش برسد چرا که عدم تخقق این امر برای ما هزینه ایجاد می‌کند و بخشی از منابع از این قسمت تامین میشود.


اقای خرم در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: باید از زمان استفاده کنیم و در این مدت از سال پروژه‌های عقبمانده را به اتمام برسانیم در طول عرض جغرافیایی استان کار به سرعت شروع شده است و باید به صورت جدی وسرعتی پیش برود.

آقای جواد رحمتی معاون امور عمرانی استاندار نیز گفت: تخصیص اعتبارات شهرستانی انجام شده و باید بعد از جلسه و تصویب کمیته برنامه ریزی در شهرستان‌ها پروژه‌ها به اتمام برسد.

آقای فرشکاران رییس سازمان برنامه و بودجه استان در تماس تصویری با این جلسه گفت: توزیع اعتبارات هزینه‌ای وتملک دارایی استان ۴ درصد اعتبارات هزینه‌ای کشور است، ما امسال ۲۶ درصد رشد اعتبارات هزینه‌ای استان نسبتبه سال کذشته را شاهدیم.

آقای احمدرضا لاهیجان‌زاده مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: فرصتی برای جبران خسارت‌ها بهمحیط زیست نیست، موضوع آب موضوع مشکل دار کشور است میزان بارش ما از ۲۵۰ به ۲۳۶ میلی متر در ۱۳ سالگذشته رسیده است، از نظر آب تجدید شونده نیز در سال ۷۳ نزدیک به ۱۳۰ میلیارد متر مکعب بود که در سال ۹۹ به۱۰۳ میلیارد متر مکعب رسیده است.

 سرانه آب کشور به شدت کاهش پیدا کرده و وارد مرحله تنش رسیده و در بعضی استان‌ها هم به مرحله بحران وارد شدیم از نظر افت مخازن اب زیرزمینی حدود ۵۵ سانتی متر افت داشته است.

 ما در کشور بیش از دو برابر جهانی اب مصرف می‌کنیم که درادامه دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شویم.

از نظر گاز‌های گلخانه‌ای نیز ۵۳۰ میلیون تن در کشور تولید می‌شود و جزو بیست کشور اول دنیا در این زمینه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: الگوی مصرف صرفه جویی هزینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • جلسه شورای اجتماعی کشور
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است