Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ورزش سه، در حالی‌که بر اساس اخبار و شواهد هیچ‌ نامی از افشین قطبی در جلسه کمیته فنی و سایر جلسات مربوط به بررسی وضعیت تیم ملی مطرح نبود اما کنش اینستاگرامی سرمربس اسبق پرسپولیس و تیم ایران و انتشار یک پست و استوری باعث شد تا شایعاتی در فضای مجازی حول نام او شکل بگیرد.

قطبی ۵۸ ساله که سابقه یک قهرمانی لیگ برتر ایران را دارد و به‌واسطه همین دستاورد توانسته بود به نیمکت تیم ملی ایران هم برسد، آخرین تجربه کاری‌اش مربوط به شیجیاژوانگ است که پس از صعود با این تیم به سوپرلیگ چین، یک سقوط تلخ را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین روی نیمکت ایران یک عملیات نافرجام صعود در سه بازی پایانی مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ را دارد و همچنین یک حذف در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌ها را در کارنامه می‌بیند.

او که البته به زبان فارسی مسلط است در گفت‌وگویی به زبان انگلیسی با خبرنگار ما به سوالات، شایعات و حواشی پیرامون خود و تیم ملی ایران پاسخ داده است؛ اینکه آیا فعالیت‌های اینستاگرامی‌اش از یک پیشنهاد یا صحبت سرچشمه می‌گیرد یا اینکه قصد او فقط حمایت از تیم ملی ایران بوده است؟

این گفت‌وگو را که در خلال آن صحبت‌هایی درباره دراگان اسکوچیچ و آینده او نیز مطرح شده؛ در ادامه می‌خوانید:

* شما دو پست در صفحه اینستاگرام خود منتشر کردید که به نظر می‌رسید حضور خودتان را در تیم ملی تبلیغ می‌کنید که این اتفاق کمی غیرمعمول است. درباره این مسئله صحبت کنید.
تنها هدف من ایجاد ایمان و ذهنیت مثبت و حمایت در تیم ملی است. درحالی‌که 127 روز تا بازی با انگلیس باقی مانده و جو منفی حول تیم ملی شکل گرفته، ما به ایمان، همبستگی و اتحاد نیاز داریم.

* طی تماسی که با مدیربرنامه‌ شما داشتیم ایشان گفتند شما اگرچه از عکس خودتان استفاده کردید اما منظورتان حمایت از تیم ملی بوده است؛ این موضوع را تایید می‌کنید؟
بله.

* صادقانه شما خودتان را گزینه تیم ملی می‌دانید و در سال‌های اخیر هر زمانی که بحث انتخاب سرمربی تیم ملی مطرح شده ما شنیده‌ایم که شما تمایل دارید به تیم ملی برگردید. این چه علتی دارد؟ 
خیلی ساده است؛ من کشورم را دوست دارم!

* آیا فکر می‌کنید ماموریت ناتمامی در تیم ملی دارید؟ با توجه به اینکه با شکست از تیم ملی ایران رفتید فکر می‌کنید باید برگردید و این شکست را به چیز دیگری تبدیل کنید یا صرفا فکر می‌کنید از سایر گزینه‌ها بهتر هستید؟
من در گذشته زندگی نمی‌کنم؛ فقط سعی می‌کنم درس بگیرم و تمرکزم را برای گرفتن تصمیم‌های درست بگذارم تا آینده‌ای بهتر را شکل بدهم. من به کیفیت و تجربیات خودم در سه جام جهانی با دو تیم مختلف باور دارم. چهارمین تیم دنیا شدن در سال 2002 با کره جنوبی، گرفتن چهار امتیاز با کره در مرحله گروهی جام جهانی 2006 از جمله تساوی 1-1 با فرانسه فینالیست آن دوره، مربیگری در هفت کشور در گوشه و کنار دنیا، کسب عناوین قهرمانی و صعود به دسته بالاتر در چهار کشور مختلف، باعث می‌شود من صلاحیت سرمربیگری در هر تیم ملی‌‌ای در دنیا را داشته باشم.

* آیا واقعا خودتان را از گزینه‌های داخلی برای تیم ملی بهتر می‌دانید؟ اگه درباره گزینه‌های خارجی صحبت کنیم چطور؟ باز هم خودتان را بهتر می‌دانید یا خیر؟ 
من خودم را با دیگران مقایسه نمی‌کنم. من برای همه احترام قائلم و به تواضع ادامه خواهم داد. من تا آخر عمر شاگرد فوتبال خواهم بود.

* قبل از دو بازی ایران برابر عراق و امارات شما حمایت خاصی از اسکوچیچ نکردید در حالی‌که انتظار ما این بود به‌عنوان یک مهره بیرونی و اینکه مشکلات مشابهی با اسکوچیچ را در ایران تجربه کرده بودید از او حمایت می‌کردید؛ در آن زمان بیشتر گفتید بازیکنان خوبی داریم و در واقع موفقیت را به بازیکنان نسبت دادید اما بعدها از اسکوچیچ حمایت کردید و گفتید باید پوست کلفت باشد. در کل نظر واقعی شما درباره سرمربی فعلی تیم ملی ایران چیست؟
من همیشه از همکارانم از جمله آقای اسکوچیچ به نیکی یاد کرده‌ام. این تیم ملی ایران ملک هیچ شخصی نیست بلکه به کل ملت تعلق دارد؛ ما باید منافع ملی را بالاتر از هر مسئله دیگری بدانیم.

* با توجه به اتفاقاتی که رخ داده به نظر شما اسکوچیچ گزینه مناسبی برای تیم ملی در جام جهانی هست؟
نظر من درباره آقای اسکوچیچ مهم نیست. مهم‌ترین نظر در این‌باره نظر رئیس فدراسیون فوتبال و شخص آقای اسکوچیچ است.
* در دوره شما پیش از اینکه تیم ملی به جام ملت‌های آسیا برود، صحبت‌هایی مطرح بود و حتی یکی از بازیکنان مهم تیم ملی هم به دفتر وزیر ورزش رفت و احتمالا درباره شما و تیم ملی صحبت‌هایی بین آنها رد و بدل شد. با اتفاقاتی که افتاده و دخالت نهادهای بالاتر از فدراسیون، همه یاد آن تیم و آن شرایط افتادند. شما اگر با تجربیات فعلی‌ دوباره به آن دوره برگردید، برخورد متفاوتی نسبت به آن موضوع انجام می‌دهید یا کاری که کردید درست بود؟ 
از جام ملت‌های آسیا 2011 بیشتر از 11 سال می‌گذرد. من معتقدم باید روی آینده تمرکز کنیم و برای ارتقای فوتبال و پیشرفت و حرکت در جهت درست، تصمیم‌های هوشمندانه بگیریم.

* با توجه به اینکه سه گزینه ایرانی که ممکن است جانشین اسکوچیچ بشوند افرادی هستند که شما رابطه کاملا دوستانه‌ای با آنها نداشتید یا حتی رقیب‌شان بودید، نظر واقعی‌تان درباره استخدام هر کدام از این افراد به‌عنوان سرمربی تیم ملی چیست؟
من برای همکاران و هموطنانم احترام زیادی قائلم. هر کسی کیفیت، ویژگی‌ها، شخصیت و ایدئولوژی خودش را دارد. مهم این است که کسی نباید خودش را با دیگران مقایسه کند و چه به‌عنوان یک فرد و چه به‌عنوان یک سرمربی به دنبال پیشرفت و بهتر شدن خودش باشد.

* تجربیاتی که از حضور در فوتبال ایران در سه مقطع مختلف دارید، چقدر به شما کمک کرده تا در سایر دنیا به کار مشغول بشوید و موفقیت به‌دست بیاورید؟ آیا تجربیات ایران، منحصر به ایران است یا در بقیه دنیا هم شرایط مشابه است؟
برای مربیان ایرانی خیلی سخت است که فرصت اشتغال به‌عنوان مربی در کشورها و لیگ‌های دیگر را پیدا کنند؛ آنها باید از بقیه رقبا بیشتر کار کنند و از آنها بهتر باشند. من این شانس را داشتم که در 4 تیم ملی مختلف مربیگری کنم و در نقاط مختلف دنیا در 6 لیگ دسته اول کار کردم. معتقدم شکست‌‌ها، موفقیت‌ها و غلبه بر چالش‌های مختلف در هر کدام از این کشورها باعث شده من قوی‌تر و بهتر بشوم.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: افشین قطبی تیم ملی ایران تیم ملی ای جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویدیو/ روزی که فوتسال ایران سوم دنیا شد
  • تصاویر | بلندترین سکوی بانجی جامپینگ دنیا در ایران!
  • جمشیدیان: شانس بردن سپاهان و پرسپولیس برابر است/ طلایی پوشان فوتبال را از ۲ قطبی در آوردند
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش