Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@17:55:39 GMT

اعتراض آلمانی‌ها به بحران انرژی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۷۰۴۳

اعتراض آلمانی‌ها به بحران انرژی

سخنگوی یکی از شرکت‌های واردات انرژی در آلمان می‌گوید که اگر سقف قیمتی برای انرژی وجود نداشته باشد، احتمال ناآرامی اجتماعی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا، مقامات انرژی در آلمان می‌گویند که با کاهش عرضه گاز روسیه، هزینه‌های انرژی خانوارها در آلمان ممکن است سه برابر شود.

سخنگوی یکی از شرکت‌های واردات انرژی در آلمان می‌گوید که اگر سقف قیمتی برای انرژی وجود نداشته باشد، احتمال ناآرامی اجتماعی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلاوس مولر، دبیر آژانس شبکه گاز فدرال آلمان در گفت‌ و گو با گروه مطبوعاتی RND که روز پنجشنبه منتشر شد، از مصرف‌کنندگان خواست مصرف گاز را کاهش دهند و در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند.

رولاند وارنر، رئیس امور شهری در شرکت دولتی کمنیتس هم، در گفت‌ و گو با رویترز گفت: ما باید به خانواده‌های با درآمد متوسط کمک کنیم و افزایش قیمت‌های انرژی را محدود کنیم.

وی هشدار داد که صورتحساب‌های سالانه ۱۵۰۰ یورویی ممکن است در ماه اکتبر به ۴۷۰۰ یورو افزایش یابد.

وارنر گفت: اگر ناآرامی های اجتماعی رخ دهد، دولت نمی‌تواند با این موضوع برخورد کند.

رابرت هابک، وزیر انرژی آلمان هم در گذشته درخواست‌های دولت برای کنترل قیمت‌ها را رد کرده و گفته است که کشور نمی‌تواند به طور کامل افزایش قیمت‌ها را جبران کند و تلاش برای انجام این امر، نیاز به صرفه‌جویی در انرژی را کم رنگ می‌کند.

بزرگترین اقتصاد اروپا که برای چندین دهه از گاز ارزان روسیه سود می‌برد، با کاهش شدید عرضه گاز روسیه، با بحران مواجه است.

دولت‌های غربی می‌گویند که روسیه با کاهش صادرات انرژی به تحریم‌های ناشی از جنگ این کشور علیه اوکراین پاسخ می‌دهد، اما مسکو مشکلات فنی را عامل آن می‌داند.

برخی تحلیلگران هشدار می‌دهند که در صورت بدتر شدن سطح معیشتی مردم آلمان، حمایت عمومی مردم این کشور از رویکرد تندروی دولتشان علیه مسکو می‌تواند بیشتر تضعیف شود.

در همین حال، داده‌های اپراتورهای خطوط لوله انتقال گاز طبیعی روسیه به اروپا از طریق اوکراین نشان می‌دهد که جریان گاز امروز پنجشنبه هم ادامه دارد، در حالی که خط لوله اصلی نورد استریم ۱ که گاز را از روسیه به آلمان منتقل می‌کند  به دلیل عملیات تعمیر و نگهداری سالانه تا هفته آینده به حالت تعلیق درآمده است.

به گزارش بلومبرگ، انتظار می‌رود میزان گاز طبیعی که امروز از طریق اوکراین به اروپا می‌رود به ۴۱.۶ میلیون متر مکعب برسد در حالی که دیروز ۴۱.۳ میلیون متر مکعب بود.

به گزارش بلومبرگ، از ماه مه گذشته  که یک نقطه پمپاژ دیگر گاز در شرق اوکراین به دلیل ادامه جنگ از کار افتاده بود، مقدار گاز صادراتی روسیه از اوکراین  کاهش یافت.

بر اساس قراردادهای بین اروپا و روسیه، روسیه باید روزانه ۱۰۹.۶ میلیون مترمکعب از طریق دو ایستگاهی که هم اکنون فعالیت آن متوفف شده و ۷۷.۲ میلیون متر مکعب از طریق نقطه سودزا پمپاژ کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان انرژی درآمد مسکو واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از راشا تودی، معاون وزیر خارجه روسیه پیشتر نیز هشدار داده بود که ایالات متحده نباید با این توهم عمل کند که مسکو با دو دست به حفظ روابط دیپلماتیک خود با واشنگتن چسبیده است.

ریابکوف در مصاحبه با روزنامه ریانووستی در رابطه با اقدامات احتمالی کشورهای گروه هفت برای مصادره دارایی‌های روسیه گفت که واکنش مسکو به مصادره دارایی‌هایش توسط کشورهای گروه هفت، می‌تواند شامل اقدامات متقابل اقتصادی و دیپلماتیک باشد.

ریابکوف با اشاره به اینکه ما اکنون در حال بررسی شکل مناسب واکنش به این اقدامات احتمالی هستیم، افزود: در صورتی که اعضای گروه هفت علیه دارایی‌های ما اقدامی انجام دهند باید در کنار واکنش دیپلماتیک ما منتظر اقدامات متقابل ما علیه دارایی‌های خود نیز باشند.

به نوشته ریانووستی، ایالات متحده و متحدانش حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین مسدود کرده‌اند که بیشتر آنها در اتحادیه اروپا نگهداری می‌شوند.

واشنگتن مدت‌هاست که از مصادره دارایی‌های روسیه حمایت می‌کند تا این پول در حمایت از رویارویی نظامی اوکراین با روسیه، به کی‌یف تحویل داده شود.

قانون موسوم به REPO که قانونگذاران واشنگتن آن را به تازگی همراه با بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند، به جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده اجازه داد تا وجوه روسیه که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شد را مصادره کرده و به کی‌یف تحویل دهد.

بیش از ۶ میلیارد دلار از ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی مسدود شده روسیه در بانک‌های ایالات متحده است. سناتور آمریکایی رند پل که نسبت به این پیشنهاد بدبین است، اوایل سال جاری هشدار داد که این اقدام، آغاز یک جنگ اقتصادی خواهد بود.

مقام‌ها چندین کشور غربی به‌ویژه ایالات متحده و بریتانیا، بر مصادره کامل دارایی‌های روسیه با وجود نگرانی‌های گسترده مبنی بر اینکه این امر مبنای قانونی ندارد، اصرار دارند.

در مقابل، اتحادیه اروپا به دلیل ترس از اقدامات تلافی‌جویانه روسیه، تمایلی به انجام این کار نداشته است.

بر اساس گزارش‌ها، کشورهای اتحادیه اروپا که سهم عمده‌ای از سرمایه‌های مسدود شده را در اختیار دارند، نگران هستند که مصادره دارایی‌های روسیه، در نهایت به بی‌ثباتی یورو ختم شود.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز پیشتر در همین رابطه هشدار داده بود که اگر آمریکا تهدید خود را مبنی بر سلب مالکیت این وجوه روسیه و دادن آنها به اوکراین انجام دهد، به اقتصاد خود و همچنین سیستم مالی جهانی آسیب خواهد رساند.

به گفته پسکوف، این کار چیزی جز فروپاشی همه پایه‌های نظام اقتصادی جهانی نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، از آغاز حمله به اوکراین، کشورهای غربی بیش از ۳۳۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه در خارج از این کشور را مصادره کرده‌اند. رهبران گروه هفت متشکل از هفت کشور بزرگ اقتصادی جهان در ماه جاری گفتند که دارایی‌های روسیه تا زمانی که مسکو خسارات جنگ اوکراین را بپردازد مسدود باقی می‌ماند اما آنها این موضوع را هم تشخیص دادند که به ایجاد یک سازوکار بین‌المللی برای جبران خسارت‌ها، تلفات و جراحت‌های ناشی از حمله روسیه نیاز است.

اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا ماه گذشته در کنفرانس کمک به بازسازی اوکراین وعده داد که تا تعطیلات تابستان شیوه‌ای قانونی برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین ارائه شود اما این وعده نگرانی‌هایی را در بین دیپلمات‌ها و مقامات این اتحادیه برانگیخت. آنها ماه‌ها مشغول بحث درباره ایده‌هایی در این زمینه بودند و آن را به شکل فزاینده‌ای دشوار یافتند.

بر اساس قوانین بین‌المللی، دارایی یک کشور را می‌توان از طریق رای‌گیری در شورای امنیت، حکم دیوان بین‌المللی دادگستری یا یک توافق بعد از جنگ مصادره کرد اما هیچ یک از این شیوه‌ها محتمل به نظر نمی‌رسند.

روسیه به عنوان عضو شورای امنیت هر گونه رای‌گیری در این نهاد را وتو خواهد کرد. هیچ توافقی تا زمانی که جنگ ادامه دارد بدست نمی‌آید و پرونده‌ای به دادگاه بین المللی دادگستری ارائه نشده است و اگر هم می‌شد قوانین بین‌المللی علیه توقیف دارایی‌های بانک مرکزی روسیه بود زیرا به گفته کارشناسان حقوقی، این مساله نقض حاکمیت این کشور خواهد بود.

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد