Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی شورای حل اختلاف خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی در آیین افتتاحیه همایش برنامه ریزی تحول و تعالی توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در مشهد افزود: نهادینه سازی روش‌های جایگزین قضایی مانند داوری ، میانجی گری و مذاکره و مصالحه به منظور گسترش صلح و سازش در حل و فصل دعاوی ماموریت اصلی مرکز توسعه حل اختلاف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: همچنین  فراگیر شدن فرهنگ صلح و سازش در کنار نهادینه سازی روشهای جایگزین قضایی مورد توجه و تاکید مرکز توسعه حل اختلاف است و سیاست فعلی مرکز توسعه حل اختلاف بر توسعه صلح و سازش به صورت مردمی و غیر دولتی است.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه گفت: از زمان آغاز بحث توسعه حل اختلاف حدود دو سال می گذرد، که بهره وری پایین و نداشتن استانداردهای عملکردی جامع در این باره از مسائل مهم بوده است.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به برنامه های تدوین شده برای رفع مشکلات و مسائل شوراهای حل اختلاف افزود: تدوین الگوی استاندارد، فعالیت های تعالی بخش و تدوین ضوابط یک پارچه و ارتقا یافته برخی از این موارد است.

وی تصریح کرد: همچنین  اصلاح و ارتقای ساختار سازمانی و اصلاح فرآیندها و تأسیس اداره کل داوری و میانجی گری و آغاز به کار این نهاد ها با رویکرد جدید  از نمونه سیاست های مرکز توسعه حل اختلاف است.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف با بیان اینکه بر مبنای آمار کمیت صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف در سال گذشته افزایش داشته است:گفت: با اجرایی کردن طرح آمایش شعب و اصلاح و یکسان سازی فرآیند ها برای افزایش کمی و کیفی صلح و سازش و افزایش و بهبود بهره وری شعب تلاش می شود.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به اینکه در ساختار شوراهای حل اختلاف باید اصلاح صورت بپذیرد، افزود: معماری ساختمانی چارچوبی برای تبیین و هماهنگ سازی و همسو سازی کلیه فعالیت ها و عناصر سازمانی در جهت نیل به اهداف راهبردی سازمان است .

رییس کل دادگستری خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: به یاری خداوند و در سایه کار جهادی و تلاش مضاعف  این استان در ردیف استانهای پیش رو در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش با محوریت نیروهای خدوم مردمی بوده است.

غلامعلی صادقی با  تقدیر از حمایت های مرکز توسعه حل اختلاف کشور از برنامه های مجموعه قضایی  خراسان رضوی افزود: روند ترویج فرهنگ صلح و سازش در چارچوب سند تحول و تعالی قوه قضائیه استمرار خواهد داشت.

همایش برنامه ریزی تحول و تعالی توسعه حل اختلاف قوه قضاییه امروز با حضور رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه و رؤسای توسعه حل اختلاف  به مدت دو روز به میزبانی مشهد در حال برگزاری است . 

در قالب این همایش سه کارگروه توسعه روش های جایگزین قضایی، تحلیل فرایند اجرای مسئولیت همزمان و آمایش شعب در مدل تعالی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

برچسب‌ها مشهد شورای حل اختلاف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد شورای حل اختلاف مشهد شورای حل اختلاف مرکز توسعه حل اختلاف توسعه حل اختلاف قوه جایگزین قضایی صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است

استاندار بوشهر از کسب رتبه سوم استان در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان توسط وزارت کشور خبر داد.

به گزارش خبرگراری ایمنا، احمد محمدی‌زاده اظهار کرد: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی‌زاده عنوان کرد: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیلگرانه و مردمی‌سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

وی گفت: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، گفت: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم‌افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

محمدی‌زاده افزود: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

منبع: فارس

کد خبر 749349

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • سازش در ۶۰ هزار پرونده شعب حل اختلاف جنوب کرمان
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود