Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی روز شنبه در دیدار با هنرمندان صنایع دستی استان که عازم شهر "بخارست" در رومانی بمنظور شرکت در رویداد هفته فرهنگی اصفهان هستند، افزود: گسترش مبادلات فرهنگی در بستر دیپلماسی عمومی ضروری است و باید از همه ظرفیت های فرهنگی و میراثی کشورمان بویژه اصفهان که پایتخت این عرصه است، استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه هنرمندان و صاحبان فرهنگ باید نگاه بلند مدتی به این عرصه داشته باشند، ادامه داد: بازاریابی و بازارسازی هزینه و زحمت دارد اما باید در این زمینه کار کرد و ایده و نوآوری داشت که اگر در این زمینه خوب حرکت شود ثمرات آن در آینده به دست خواهد آمد.

مرتضوی با بیان اینکه امروزه بسیاری از کشورها با وجود برخی فشارها، خواهان برقراری ارتباط با ما هستند، تصریح کرد: این موضوع بدلیل عزت جمهوری اسلامی حاصل شده است هرچند تبلیغات زیادی نیز از طریق شبکه ها و سایت های  معاند مختلف، علیه کشورمان صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه با وجود همه فشارهای اقتصادی روی کشورمان، شرایط ما نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر متفاوت است، اضافه کرد: امروزه بسیاری از کشورها درگیر مسائل و مشکلات اقتصادی بدلایل مختلف از جمله شیوع کرونا و شرایط جنگ در بخش هایی از دنیا هستند.

استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه تلاش هنرمندان بویژه در عرصه صنایع دستی، درهای جدیدی را برای رونق اقتصاد کشورمان می گشاید، خاطرنشان کرد: هنرمندانی که در رویدادهایی مانند هفته فرهنگی اصفهان در کشورهای دیگر حضور می یابند در واقع نماینده همه هویت، فرهنگ و هنر کشورمان هستند و باید همه ارزش های وطنمان را در دنیا معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه "فرهنگ و استفاده از ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی " و " اقتصاد دانش بنیان" ۲ راهبرد اساسی حرکت اصفهان به سمت آینده است، گفت: پیشینه تاریخی، ظرفیت های موجود، نیروی انسانی و دانشگاه های متعدد و بزرگ ما را به سمت این راهبردها هدایت می کند.

استاندار اصفهان افزود: حرکت های اخیر استانداری اصفهان نیز پیرو همین راهبردهاست و تلاش می کنیم با حمایت از مجموعه های فرهنگی و هنرمندان و با استفاده از ظرفیت مجموعه هایی مانند نمایندگی وزارت امور خارجه در استان در این مسیر به خوبی پیش رویم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان نیز در این نشست گفت: هنرمندان، سفیران فرهنگی اصفهان برای معرفی همه ابعاد فرهنگی و اجتماعی استان و کشور هستند.

علیرضا ایزدی با بیان اینکه دوران کرونا در سه سال گذشته ضربه سنگینی به پیکره صنعت و تولید بویژه در بخش صنایع دستی وارد کرد، افزود: امروز این عشق هنرمندان است که این عرصه را همچنان روی پا نگه داشته است و حمایت از آنها بویژه در زمینه تبلیغات و بازاریابی ضروری است.

وی با اشاره به اینکه هنوز نگاه ما به تبلیغات، هزینه کردی است اما در واقع این کار، سرمایه ای برای جامعه است، اظهار داشت: برای رفع مشکلات  بیمه هنرمندان صنایع دستی، همه تلاش خود را انجام می دهیم.

امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز در این نشست با تاکید بر لزوم خلق بازار برای صنایع دستی اصفهان در کشورهای دیگر، گفت: گروه کاری "اقتصاد گردشگری و صنایع دستی" در استانداری تشکیل شده و مسائل و مشکلات آنها در این کارگروه بررسی می شود.

به گزارش ایرنا، ۱۶ هنرمند از استان اصفهان فردا بمنظور شرکت در رویداد فرهنگی اصفهان و معرفی هنرهای فاخر این استان، عازم رومانی خواهند شد.

این رویداد فرهنگی به مدت یک هفته در شهرهای بخارست و براشوف رومانی برگزار می شود.

برچسب‌ها بخارست صنایع دستی اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بخارست صنایع دستی اصفهان بخارست صنایع دستی اصفهان استانداری اصفهان فرهنگی اصفهان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور