Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@15:11:28 GMT

عادتی که باید فوری ترک کنید

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۷۴۱۹

عادتی که باید فوری ترک کنید

عادات رایجی که از همین امروز باید ترک کنیم انجام چند کار همزمان، ممنوع نگویید نمی‌ توانم از مقایسه خودتان با دیگران دست بردارید صحبت‌های منفی را متوقف کنید برای رفع مشغولیت‌های ذهنی، برنامه‌ریزی کنید هرچه پیش آید خوش آید را فراموش کنید بدترین دشمن خود نباشید عادات رایجی که از همین امروز باید ترک کنیم

​به گزارش اقتصاد آنلاین، همه ما یک‌ سری عادت‌ هایی داریم که به‌ صورت ناخودآگاه آن‌ ها را هر روز انجام می‌ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یکی از  قابلیت‌ های مغز است که برخی کارها را، به صورت پشت سرهم تکرار می‌ کند و آن‌ها برای ما تبدیل به عادت می‌ شود. نکته مهم این است که عادت‌ های ما مفید هستند یا مخرب؟ در قدم اول باید بتوانیم عادت‌ های مخرب را شناسایی و در نهایت در قدم بعدی آن‌ها را از زندگی خود و خانواده حذف  کنیم.

انجام چند کار همزمان، ممنوع

اگر از آن دسته افرادی هستید که چند کار همزمان را انجام ‌می‌دهید، برای‌تان خبر خوبی ندارم. انجام چندین کاری در یک زمان باعث می‌شود شما تمرکز و انرژی لازم و کافی را روی کار نگذارید و نتوانید آن را به درستی مدیریت کنید. ضمن این که شما را خسته خواهد کرد و بازدهی شمارا پایین می‌آورد.

نگویید نمی‌ توانم

برخی افراد در مقابل انجام دادن کارها یا حتی در مقابل رویاهای‌شان یک کلمه را به کار می‌برند: «نمی‌توانم». در حقیقت با گفتن نمی‌توانم شما شانه از زیر انجام دادن کارها خالی می‌کنید. پس از این به بعد به جای نمی‌توانم بگویید انجام می‌دهم.

از مقایسه خودتان با دیگران دست بردارید

این روزها همه ما در شبکه‌های اجتماعی می‌چرخیم و ناخودآگاه ظاهر یا حتی سبک زندگی‌مان را با دیگران مقایسه می‌کنیم. این مقایسه باعث هجوم افکار منفی به ذهن تان خواهد شد. شما فقط باید با یک نفر مقایسه شوید و آن خودتان است.

صحبت‌های منفی را متوقف کنید

حتما شما هم در طول روز یک‌سری صحبت‌های منفی را از اطرافیان، دوستان یا همکاران‌تان خواهید شنید. مغز که مثل یک آهن‌ربای بزرگ عمل می‌کند، تمام این صحبت‌های منفی را جذب خواهدکرد و باعث خواهد شد شما احساس افسردگی کنید. چرا از این قابلیت آهن‌ربایی مغزمان برای جذب انرژی‌های مثبت استفاده نکنیم؟ سعی کنید از امروز در ساعات خالی خود در هنگام آشپزی، رانندگی یا حتی پیاده‌روی، پادکست‌های مثبت و انگیزشی گوش دهید و سطح انرژی خود را بالا ببرید.

برای رفع مشغولیت‌های ذهنی، برنامه‌ریزی کنید

تا به حال برایتان پیش آمده که دچار مشغولیت ذهنی باشید و هیچ کدام از کارهای‌تان درست و به موقع پیش نرود؟ معمولا اکثر افراد به‌دلیل مشغله زیاد، کارهایشان سر وقت و به موقع پیش نمی‌رود. در این مواقع قطعا عصبی می‌شوید و سطح استرس و اضطراب‌تان بالا خواهد رفت. شما باید بتوانید مشغولیت ذهنی خود را ازبین ببرید. برای این کار فقط یک راه دارید، برنامه ریزی کنید.

هرچه پیش آید خوش آید را فراموش کنید

خیلی از ما زندگی را بر پایه یک جمله می‌دانیم؛ «هرچه پیش آید خوش آید» اما زندگی فقط بر پایه شانس نیست. شما باید بتوانید اهداف بلند و کوتاه مدت خود را مشخص کنید و در راستای رسیدن به آن‌ها گام بردارید.

بدترین دشمن خود نباشید

گاهی اوقات ممکن است افکار خودسرزنشگر سراغ ما بیایند. مثلا در حال خوردن هستیم و با خود بگوییم «کمتر بخور. تو خیلی زشت و چاق هستی» یا صبح که خودمان را جلوی آینه نگاه می‌کنیم به این فکر کنیم که «چقدر صورت‌مان پف دارد». در واقع این افکار، ما را از درون می‌شکنند و نابود می‌کنند. شما باید بهترین دوست خود باشید و خودتان را تشویق و تحسین کنید. هرروز با خودت تکرار کن «تو زیباترین زن/ مرد دنیا هستی».

 

منبع: همشهری آنلاین لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر ترک اعتیاد عادت ترک عادت اخبار عمومی اخبار مرتبط ۱۸ عادتی که برای موفقیت در هر کاری باید ترک کرد ۱۴۰۱/۴/۱ علامت اعتیاد که خیلی ها متوجهش نمیشن ۱۴۰۱/۳/۲۲ انتخاب بهترین کمپ ترک الکل در تهران ۱۴۰۱/۲/۳۱ عادتی که به چشم ها آسیب می زند ۱۴۰۰/۱۱/۲۴ راه های ترک اعتیاد در خانه با داروهای گیاهی تست شده ۱۰۰% مطمئن ۱۴۰۰/۱۱/۹ افزایش مدت نگهداری «معتادان متجاهر» به یکسال ۱۴۰۰/۱۱/۸ آخرین ویدیو ها لحظه تماشایی و منحصر به فرد تولد یک مار کبری + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۲۲:۱۶ کرونا دوباره اوج می گیرد؟ + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۲۲:۱۳ محصولات تاریخ مصرف گذشته چگونه به روز می شوند؟ ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۲۱:۵۹ چگونه کیک لیمو درست کنیم؟ + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۲۰:۲۶ بایدن در خاورمیانه به دنبال چه بود؟ ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ ۱۹:۴۹ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۳:۴۵ همسرداری به سبک حضرت زهرا (س) ۲۳:۲۹ پاکسازی کبد با یک رژیم ۵ روزه ۲۳:۱۷ تخریب گنبد مسجد امام اصفهان به اسم مرمت! + عکس ۲۳:۱۶ کاهش سریع سایز کمر با رژیم ۴ روزه ۲۳:۱۰ «سایه» به خانه بازگشت ۲۳:۰۶ افشاگری باورنکردنی فردوسی پور از اتفاقات اردوی قطر ۲۳:۰۴ چطور کودک چشم رنگی داشته باشیم؟ ۲۳:۰۰ از دستچین بهترین های سینما تا گشت و گذار در دنیای مزه ها ۲۲:۵۱ انتظاراتی که خانم ها از همسر خود دارند ۲۲:۴۰ افتتاح خط تولید اتصالات سیستم سوخت رسانی خودرو در کلیبر ۲۲:۳۸ خوشحالی هم می تواند عامل مرگ باشد! ۲۲:۳۵ هورمونی که نمی‌گذارد مغز شما در شب بخوابد ۲۲:۲۱ علت «سفت شدن کباب تابه ای» چی میتونه باشه! ۲۲:۲۰ شرایط فروش خودرو دایون Y۵ اعلام شد ۲۲:۱۶ لحظه تماشایی و منحصر به فرد تولد یک مار کبری + فیلم ۲۲:۱۳ کرونا دوباره اوج می گیرد؟ + فیلم ۲۲:۱۰ گاف های تمام نشدنی بایدن ۲۲:۰۸ وضعیت کنکور ۱۴۰۲ مشخص شد ۲۲:۰۷ ترفند آرایشی برای بلند و پرپشت شدن مژه ها ۲۲:۰۰ با Watch Fit ۲ هوآوی فیت و شیک باش ۲۱:۵۹ محصولات تاریخ مصرف گذشته چگونه به روز می شوند؟ ۲۱:۵۳ بدترین جای آشپزخانه برای نگهداری ادویه ۲۱:۳۹ همسرم طلاق می خواهد، چه کنم؟ ۲۱:۳۵ عشق بهتر است یا دوست داشتن؟ ۲۱:۳۱ تکلیف سرمربی تیم ملی فردا مشخص می شود ۲۱:۲۱ جملاتی که نباید به دختران مجرد بگویید ۲۱:۰۶ ترندهای آرایشی تابستون امسال ۲۱:۰۰ زمستان فعلی در بازار رمزارزها بی سابقه است! ۲۰:۵۶ سرعت پیشرفت علمی ایران چهار برابر متوسط جهانی است / امروز هیچ کشوری حتی آمریکا جرات نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارد ۲۰:۵۳ ترفند عالی دم کردن زعفران خوش رنگ با یخ ۲۰:۵۳ افزایش ۳۴ درصدی عرضه محصولات فولاد مبارکه به بازارهای داخلی ۲۰:۴۸ ساعت یک میلیاردی نماینده مجلس! + عکس ۲۰:۴۳ دست عربستان همچنان به سمت ایران دراز است / نمی دانم اسم «ناتوی عربی» از کجا آمده؟ ۲۰:۴۱ اینطوری همه انرژی های منفی رو از بدن و خونت دور کن ۲۰:۳۰ طلا برای سرمایه گذاری بهتر است یا رمزارز؟ ۲۰:۲۶ چگونه کیک لیمو درست کنیم؟ + فیلم ۲۰:۱۵ این کارها زردی نوزاد را بیشتر می کند ۲۰:۰۴ علت خستگی و پف چشم بعد بیدار شدن ۲۰:۰۲ نصب شمارشگرهای هوشمند برق در بخش خانگی رایگان شد ۱۹:۵۱ افزایش حقوق بازنشستگان چه شد؟ / بازنشستگان نگران نباشند ۱۹:۵۰ چرا شاخص کل همچنان نزولی است؟ / کاهش نقدشوندگی بورس به تبع افت ارزش معاملات ۱۹:۴۹ بایدن در خاورمیانه به دنبال چه بود؟ ۱۹:۴۴ اشتباهی که گل های طبیعی رو زودتر پژمرده میکنه ۱۹:۳۷ فتح الله زاده برنده انتخابات فدراسیون را معرفی کرد ۱۹:۳۴ فهرست تحریمی آمریکایی های حامی گروهک تروریستی منافقین به روز شد ۱۹:۳۱ خاصیتی که شما را مشتاق به مصرف شیر بز میکند ۱۹:۳۰ جباری ول کن رامبد جوان نیست ۱۹:۲۶ اقدامات وزارت اطلاعات در کنترل بازار ارز رضایت مسئولان را به همراه داشته / حذف ارز ترجیحی از سوی دولت شجاعانه و ستودنی بود ۱۹:۲۳ واردات خودرو در ایستگاه هیات دولت متوقف شد! ۱۹:۲۳ فدراسیون فوتبال: پرداخت بودجه به فدراسیون مشروط به استخدام سرمربی ایرانی نیست اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ترک اعتیاد عادت ترک عادت اخبار عمومی صحبت های منفی ۱۴۰۱ ۰۴ ۲۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است

آفتاب‌‌نیوز :

برخی از نکات این گزارش قابل تامل است. این گزارش می‌گوید که میزان مصرف کالری نیمی از جمعیت ایرانی‌ها در سال۱۴۰۱ کمتر از حد استاندارد (یعنی ۲۱۰۰کالری در روز) است. از سوی دیگر، همه دهک‌ها از میزان کالری خود نسبت به سال۱۴۰۰ کم کرده‌اند. این کاهش کالری در دهک‌های متوسط شدیدتر بوده است.

از نگاه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، دو عامل در این روند، نقش اصلی را ایفا کرده‌اند؛ نخست اینکه خانوار‌ها به‌دلیل تورم بالای مواد غذایی و افزایش سایر هزینه‌ها نظیر مسکن، سعی کرده‌اند که مصرف غذایی خود را کاهش دهند. نکته دیگر اینکه خانوار‌ها به‌دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد، سعی کرده‌ا‌ند که از میزان کالای خوراکی خود بکاهند تا بتوانند کالا‌های بادوام بیشتری خریداری کنند. این گزارش برآورد کرده است که در سال۱۴۰۲، خط فقر خانوار سه‌نفره در تهران ۱۵.۳ میلیون تومان و برای کل کشور ۸.۲ میلیون تومان بوده است.

بررسی داده‌های مربوط به مصرف کالری ایرانیان در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که بیش از نیمی از افراد کشور کمتر از کالری استاندارد، یعنی کمتر از ۲۱۰۰ کالری در روز استفاده می‌کنند. در سال‌های گذشته تورم مزمن موجب شده قیمت مواد خوراکی افزایش پیدا کند و قدرت اقتصادی مردم کاهش یابد.

با این‌حال دهک‌های مختلف درآمدی واکنش یکسانی در مواجهه با تورم مواد خوراکی نداشته و دهک‌های میانی بیشترین واکنش را به این تورم نشان داده‌اند. با توجه به کاهش حدود ۰.۴ واحد درصدی نرخ فقر در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش میانگین کالری مصرفی می‌تواند به دو دلیل رخ داده باشد. اول آنکه خانوار‌ها به دلیل تورم بالا مصرف موادغذایی را کاهش داده‌اند. دوم آنکه به دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد کشور، ترجیح داده‌اند کالا‌های خوراکی کمتری مصرف کرده و به جای آن کالا‌های بادوام بیشتری خریداری کنند. در چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود که بستر‌های مناسبی برای رشد اقتصادی پایدار و فراگیر ایجاد شود تا وضعیت فقر نیز به دنبال آن بهبود یابد. مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش «وضعیت فقر در ۱۴۰۱» ابعاد مختلف این مساله را بررسی کرده است.

با توجه به شرایط تورمی حاکم بر اقتصاد ایران که در سال ۱۴۰۱ نیز ادامه پیدا کرده، خط فقر سرانه در کشور به ۲ میلیون و ۵۶۱ هزار تومان رسیده است. با احتساب بعد خانوار، خط فقر برای خانوار ۳ نفره در سال ۱۴۰۱ در حدود ۵ میلیون و ۶۳۴ هزار تومان است. این عدد برای مناطق شهری استان تهران ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان محاسبه شده است. همچنین خط فقر شدید در سال ۱۴۰۱ در حدود ۸۷۵ هزار تومان برای هر نفر برآورد شده که این عدد معادل حداقل نیاز‌های غذایی فرد است. برآورد می‌شود که خطر فقر خانوار سه نفره برای کل کشور در سال ۱۴۰۲ به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و در تهران به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان برسد.

بر اساس خط فقر محاسبه‌شده، نرخ فقر در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ درصد جمعیت کشور بوده که نسبت به سال ۱۴۰۰ تغییر چندانی نکرده است. در نتیجه جمعیت فقرا در ایران در سال ۱۴۰۱ در حدود ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود. علاوه بر این، شکاف فقر نیز نسبت به سال گذشته تغییر چشمگیری نداشته است. به بیان دیگر نه تنها نرخ فقر در کشور ثابت باقی مانده، بلکه میانگین فاصله از خط فقر نیز در سال گذشته تغییر نداشته است.

مقایسه داده‌ای حداقل دستمزد و خط فقر استانی نشان می‌دهد که حداقل دستمزد در استان‌های تهران، البرز و قم، نمی‌تواند هزینه‌های سبد مصرفی فقر برای یک خانواده ۳ نفره را تامین کند. به عبارت دیگر در این استان‌ها برخی از افراد حتی در صورت داشتن شغل رسمی باز هم فقیر محسوب می‌شوند که از آن با عنوان پدیده شاغلان فقیر یاد می‌شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری عمومی، از جمله در تعیین حداقل دستمزد، تفاوت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شود.

مرکز پژوهش‌های مجلس: کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است

واکنش شدید دهک‌های میانی

یکی از معیار‌های مهمی که بر اساس آن وضعیت فقر در یک جامعه سنجیده می‌شود، میزان کالری مصرفی افراد در کشور است. حداقل استاندارد برای هر فرد مصرف ۲۱۰۰ کالری در روز است. بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد که در یک دهه اخیر میانگین کالری مصرفی سرانه ایرانیان کاهش یافته و در سال ۱۴۰۱ به میزانی پایین‌تر از حداقل کالری مورد نیاز برای یک نفر رسیده است.

در واقع در ادامه روند نزولی مصرف کالری در سال ۱۴۰۱ میانگین مصرف کالری در کشور نیز به زیر حد مصرف کالری استاندارد سقوط کرده است. در این سال بیش از نیمی از افراد جامعه در کشور، کمتر از کالری استاندارد مصرف می‌کنند. این مساله یعنی کاهش میانگین کالری مصرفی ایرانیان با توجه به شرایط اقتصادی در سال‌های گذشته چندان دور از انتظار نیست.

در یک دهه اخیر تورم‌های بالا موجب شده قدرت اقتصادی ایرانیان کاهش یابد و این مساله روی سبد مصرفی آنان تاثیر زیادی گذاشته است. با‌این‌حال می‌توان گفت واکنش دهک‌های مختلف درآمدی نسبت به تورم مواد خوراکی متفاوت بوده است. این گزارش بیان می‌کند بیشترین واکنش به افزایش قیمت خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها متعلق به دهک‌های میانی درآمدی است. دهک‌های بالای درآمدی عمدتا دارای کالای بادوام و دارایی‌های مالی هستند.

به همین دلیل این افراد توان بیشتری برای پوشش ریسک ناشی از تورم را دارند. این درحالی است که دهک‌های پایین درآمدی به دلیل کم‌کشش بودن کالا‌های خوراکی برای این گروه و همچنین بیشتر بودن یارانه نقدی میزان اندکی از مصرف خود را نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش داده‌اند. اما دهک میانی درآمدی از هر دو مولفه محروم بوده است؛ این به معنای آن است که عموما این افراد دارای کالا‌های بادوام و دارایی مالی نیستند و یارانه نقدی هم سهم قابل‌توجهی از سبد هزینه‌های آنان را پوشش نمی‌دهد، به همین دلیل واکنش شدیدتری نسبت به سایر دهک‌ها در مقابل افزایش تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها نشان می‌دهند.

این گزارش بیان می‌کند در سال ۱۴۰۱ مصرف برخی از اقلام خوراکی برای خانوار‌ها در همه دهک‌های درآمدی نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش داشته است. اما نحوه کاهش مصرف در دهک‌های مختلف از الگوی یکسانی پیروی نکرده است. با توجه به تورم‌های شدید خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها افراد مصرف خود را از کالای خوراکی و آشامیدنی کاهش داده و مصرف سایر کالا‌ها را جایگزین کرده‌اند.

این مساله برای دهک‌های میانی که به طور نسبی یارانه کمتری را دریافت کرده‌اند به‌وضوح روشن است؛ زیرا در تمامی اقلام، دهک‌های میانی مصرف خود را از این گروه کالا‌ها کم کرده‌اند. کاهش مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها درحالی اتفاق افتاده که نرخ فقر تقریبا ثابت مانده است. از کاهش مصرف کالای اساسی می‌توان استنباط کرد که با افزایش قیمت مواد خوراکی، خانوار‌ها مصرف خود از این گروه از کالا‌ها را به دو منظور کاهش داده‌اند.

اول اینکه به دلیل افزایش قیمت نسبی کالا‌های اساسی نسبت به سایر کالا‌ها و خدمات، خانوار‌ها مصرف خود از این کالا‌ها را کاهش داده‌اند؛ و دوم آنکه به دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد، خانوار انتظار قیمت بیشتری در آینده دارد؛ در نتیجه با هدف هموار‌سازی، مصرف خود را از کالا‌های مصرفی بی‌دوام کاهش می‌دهد و برعکس مصرف خود را از کالا‌های باداوم افزایش می‌دهد.

هر چند ممکن است کاهش مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها دلایل دیگری نیز داشته باشد، از جمله اینکه فشار تورمی می‌تواند باعث شود خانوار از مصرف بخشی از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها صرف‌نظر کند تا توان تامین سایر نیاز‌های اساسی را به دست آورد. این مساله به‌خصوص در مورد تامین مسکن بسیار محتمل است. سهم مسکن از کل هزینه خانوار مستاجر در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ در سطح ۳۴ درصد بوده که در سال ۱۴۰۱ به ۳۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: دنیای اقتصاد

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • شرایط استرداد جرایم مالیاتی اعلام شد
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • مبلغ وام ازدواج سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزییات
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد