Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، رئیس کل نظام پزشکی شامگاه شنبه وارد زنجان شد و بعد از برگزاری مراسم استقبال برنامه‌های خود را آغاز کرد.

بازدید از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی و افتتاح مطب دندانپزشکی این انجمن نخستین برنامه بود که رئیس نظام پزشکی در حاشیه این افتتاح با بیان اینکه در بازدید کوتاه مدت نمی‌توان نسبت به وضعیت بهداشت و درمان استان زنجان اظهار نظر کرد، افزود: هدف از این بازدیدها تقدیر از فعالان این حوزه در این شرایط سخت اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد رئیس‌زاده از تشکیل کارگروهی برای ساماندهی تابلوهای پزشکان خبر داد و گفت: ضوابط نصب تابلوهای پزشکان مشخص است اما آن چیزی که مشخصه، این است که ضوابط رعایت نمی‌شود.

وی با بیان اینکه مداخله پزشک نماها بیشتر از هر چیزی به مردم آسیب می‌زند، تصریح کرد: بیشتر از 5 هزار سایت در حال حاضر در حوزه پزشکی و امور مربوط به زیبایی فعالیت می‌کنند که جمع‌آوری آن‌ها کار مشکلی است و در واقع اصل مشکل پزشک نماها و مداخله‌گران غیرمجاز هستند.

رئیس‌زاده با تاکید بر لزوم بازبینی در امور مربوط به تابلوهای پزشکی گفت: عناوین درج شده در این تابلوها و تبلیغات در این حیطه باید ساماندهی شوند که در این راستا کارگروه مورد نظر با همکاری وزارت بهداشت در آینده نزدیک و بعد از جمع‌بندی اقدامات مورد نظر انجام خواهد داد.

رئیس کل نظام پزشکی تاکید کرد: آگاهی بخشی به مردم در راستای پیشگیری از آسیب از وظایف نظام پزشکی است چرا که مردم قبل از مراجعه باید از صحت اطلاعات درج شده اطمینان حاصل کنند.

وی ادامه داد: همکاری با مسؤولان ذیربط برای برخورد با پزشک نما در دستور کار نظام پزشکی قرار دارد.

خدمات پاراکلینیکی انجمن طبق نظر مددکان رایگان ارائه می‌شود

محمدرضا طهماسبی مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی هم در این بازدید در تشریح کارکرد ساختمان چند طبقه انجمن کلیوی اظهار کرد: این ساختمان یک بخش دیالیز شامل 30 تخت دارد، یک طبقه این ساختمان برای ارائه آموزش‌های کمک کننده به مددجویان و همچنین بخش اداری است و یک طبقه هم 10 سوئیت برای بیماران و میهمانان اختصاص دارد.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با بیان اینکه خدمات کلینیکی برای بیماران طبق نظر مددکاران به صورت رایگان ارائه می‌شود، افزود: تعرفه این مرکز خیریه است همچنین این مرکز بیماران سرپایی را هم پذیرش می‌کنند.

وی با بیان اینکه بیماران حدود پنج سال است که از این مرکز خدمات دریافت می‌کنند، ادامه داد: دستگاه سونوگرافی این مرکز که اهدایی یک خیر با هزینه 2 میلیارد تومانی است به دلیل مسائل مربوط به آتش نشانی مجوز فعالیت نگرفته که در حال رفع شدن است.

دیدار با خانواده یکی از شهدای مدافع سلامت دیگر برنامه سفر امشب رئیس کل نظام پزشکی بود که با خانواده اسداله شیخ جابری برگزار شد.

انتهای پیام/73004

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان رئیس نظام پزشکی محمد رئیس زاده نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش