Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@11:36:10 GMT

تنبیه پدر باعث مرگ فرزند شد!

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۷۷۳۷

تنبیه پدر باعث مرگ فرزند شد!

پسربچه‌ای ۶ ساله که با پدر و نامادری‌ خود زندگی می‌کرد، قربانی خشونت خانگی شد و به قتل رسید.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اواخر خردادماه سال جاری، مرگ مشکوک پسربچه 6 ساله‌ای در بیمارستان شهدای تجریش توسط پرسنل بیمارستان به محمد وهابی، بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جرائم‌جنایی گزارش داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعلام این خبر، تیمی از ماموران کلانتری 101 تجریش با دستور بازپرس کشیک قتل راهی بیمارستان شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند؛ ماموران کلانتری پس از حضور در بیمارستان با جسد پسربچه 6 ساله‌ای مواجه شدند که به دلیل خونریزی از ناحیه شکم فوت کرده و آثار سوختگی روی دست او مشهود بود.

تحقیقات ابتدایی نشان داد، متوفی با پدر و نامادری خود زندگی می‌کرده و پدر کودک هنگامی که فرزند خود را 3 هفته قبل به بیمارستان آورده بود به پرستاران ادعا کرده پسر 6 ساله‌اش قرص برنج خورده است.

دستگیری پدر و نامادری برای کشف ابعاد پنهان حادثه

محمد وهابی، بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جرائم‌جنایی پس از دریافت این اطلاعات دستور بازداشت پدر و نامادری متوفی را برای کشف ابعاد پنهان حادثه صادر کرد و در ادامه جسد پسربچه 6 ساله برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

خیلی زود نامادری پسر6 ساله توسط تیم جنایی هدف تحقیق قرار گرفت. وی گفت: چون خودم دارای فرزند هستم با متوفی و مادر اصلی‌اش رابطه بدی نداشتم. او چند روز قبل از مرگش در حال بازی کردن با دوچرخه‌اش بود که تصادف کرد.

وی ادامه داد: حالش مساعد بود اما ناگهان همه‌چیز تغییر کرد. او را به بیمارستان منتقل که اقدامات درمانی فایده‌ای نداشت و 3 هفته بعد به کام مرگ فرو رفت. این در حالی است که پدرش گاهی اوقات پسربچه خود را نیز تنبیه می‌کرد.

اظهارات ضد و نقیض پدر متوفی و سابقه کودک‌آزاری در کرج

پدر متوفی در بازجویی‌های فنی، منکر ادعای اولیه خود نزد پرستاران بیمارستان شهدای تجریش مبنی بر اینکه پسرش قرص برنج خورده است، شد و در ادامه اظهارات ضد و نقیضی را به زبان آورد که همین موضوع، شک تیم جنایی را برانگیخت.

در گام بعدی مشخص شد، پدر متوفی در استان البرز سابقه کودک‌آزاری داشته و اداره بهزیستی در خصوص مرگ فرزندش تحقیق و از وی شکایت کرده است، همین کافی بود تا متهم با دستور بازپرس ویژه قتل برای تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی منتقل شود.

اعتراف به ضرب و جرح پسربچه در خانه

بررسی‌ها جهت کشف زوایای پنهان پرونده توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس ادامه داشت تا اینکه روز چهارشنبه 22 تیرماه، متهم برای تحقیقات بیشتر به شعبه دوم دادسرای امور جرائم‌جنایی منتقل شد.

متهم در جریان تحقیقات به ضرب و جرح پسربچه خود در خانه اعتراف کرد و گفت: چند باری پسرم را به دلیل دستشویی کردن روی فرش خانه تنبیه کرده بودم اما او بازهم کارش را تکرار می‌کرد.

وی ادامه داد: روز حادثه فرزندم برای چندمین بار روی فرش خانه دستشویی کرد. عصبانی شدم و وی را از ناحیه شکم و پهلو هدف ضربات دست قرار دادم و با قاشق داغ دستش را سوزاندم؛ این درحالی است که پسرم چند روز قبل هم با دوچرخه تصادف کرده بود.

به گزارش تسنیم؛ تحقیقات جهت کشف ابعاد پنهان پرونده همچنان توسط محمد وهابی؛ بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جرائم‌جنایی ادامه دارد و جسد متوفی برای بررسی‌های بیشتر در اختیار متخصصان پزشکی قانونی قرار گرفته است.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: پدر و نامادری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری استان ۳۴ هزار نفر در آذربایجان غربی ثبت نام کردند.

سیروس محمودیان گفت: در اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.

وی افزود: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ اول فروردین ماه سال ۱۳۹۶ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش "ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیرشاغل) و یا مراجعه به ۷۱ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی استان خاطر نشان کرد: فرآیند تکمیل ثبت نام متقاضیان مشمول این قانون پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تأیید استعلام سایر صندوق‌ها مبنی بر عدم بیمه پردازی و مستمری بگیر بودن متقاضی، نهایی می‌گردد و اولویت تکمیل ثبت نام با افرادی است که منطبق بر فراخوان شرایط لازم را احراز و زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند.

محمودیان ادامه داد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری صد در صد (۱۰۰%) حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده می‌شود.

وی اظهار داشت: همسر و فرزندان مادران سه فرزند از ۱۸ الی ۵۰ سال نیز می‌توانند به صورت جداگانه در این صندوق عضو شوند و درآینده همزمان از مزایای بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • مادری که به شکل فجیعی فرزند ۱۱ ساله‌اش را کشته بود دستگیر شد
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • پدیده جدید تیک تاک؛ زن عجیبی که ۱۰ فرزند از هشت مرد مختلف دارد!
  • سنگین‌ترین تنبیه مالی لیگ برتر؛ عبدالله ویسی ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟