Web Analytics Made Easy - Statcounter

دروازه‌بان پیشین تیم ملی با بیان اینکه فدراسیون باید درباره اسکوچیچ شفاف‌سازی کند، گفت: کسانی که او را انتخاب کردند و الان می‌گویند به درد نمی‌خورد، باید پاسخ دهند.

رحمان احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایران اکونومیست، درباره رد صلاحیت دراگان اسکوچیچ، سرمربی کروات تیم ملی فوتبال ایران از سوی کمیته فنی فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: به اتفاقات رخ داده باید از چند بُعد نگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست اینکه، آیا کمیته فنی در زمان انتخاب اسکوچیچ نظر داده بود یا نه؟ دوم اینکه در برهه‌‌ای سخت که کسی امیدی به صعود تیم ملی برای رسیدن به مراحل بالاتر را نداشت، اسکوچیچ آمد و تیم ملی را بالا برد. مسئولان باید بگویند در انتخاب اسکوچیچ چه معیاری داشتند؟ کسانی که امروز انتقاد می‌کنند، روزمه اسکوچیچ را ندیده بودند؟

وی افزود: اسکوچیچ با تیم ملی نتایج بسیار خوبی کسب کرد. او حتماً ضعف‌هایی داشته اما به این سؤال پاسخ دهند که آیا او با تیم ملی نتیجه گرفت یا نه؟ مارک ویلموتس با تیم ملی نتیجه نگرفت ولی اسکوچیچ موفق بود. باید دیدگاه اعضای کمیته فنی را بدانیم که مشکل اسکوچیچ برای حضور در جام جهانی فنی بود یا مسائل حاشیه‌ای؟ باید اینها را بگویند تا برای من به عنوان عضو فوتبالی شبهه‌ای پیش نیاید. اسکوچیچ تنها دو شکست در پرونده‌اش داشت که یکی از آنها مسابقه تدارکاتی با الجزایر بود و سایر بازی‌هایش را برده است. اگر منطقی و وجدانی صحبت کنیم، اسکوچیچ با تیم ملی نتیجه گرفت، اما چرا امروز به این نتیجه رسیده‌اند که به درد تیم ملی نمی‌خورد؟ اگر به درد نمی‌خورد، چرا از اول انتخاب شد؟ این تناقض‌ها باید برطرف شود. کسانی که اسکوچیچ را انتخاب کردند و الان می‌گویند به درد نمی‌خورد، باید پاسخ دهند.

دروازه‌بان پیشین تیم ملی خاطرنشان کرد: شاید مسائل حاشیه‌ای باعث شده که کمیته فنی نظرش را درباره اسکوچیچ تغییر دهد، شاید هم ارگان‌های دیگری دخالت کرده‌اند و از بالا گفته‌اند او نباشد، هر چه هست باید شفاف‌سازی شود چون خبر قطعی نداریم و نمی‌توان اظهارنظر کرد. ما از دیدگاه فنی به مسائل نگاه می‌کنیم.

احمدی با انتقاد از شرایط فعلی فوتبال ایران تصریح کرد: فیفادی‌ها را از دست دادیم، آیا مربی مقصر است یا فدراسیون فوتبال؟ قصد طرفداری از شخص خاصی را ندارم، اما اگر امثال من حرف نزنند کارها پیش نمی‌رود. در زمان کارلوس کی‌روش که بازیکن تیم ملی بودم، تمام عوامل فدراسیون، کادرفنی، بازیکنان و خبرنگاران هدف‌شان صعود تیم ملی به جام جهانی بود. پس از صعود، دیگر برنامه‌ریزی برای سه بازی در جام جهانی نداشتیم، چون هدفی جز صعود به جام جهانی برنامه‌ریزی نشده بود. به این فکر نکردیم که اردوی خوبی داشته باشیم تا از گروه‌مان صعود کنیم. تمام زورمان را می‌زنیم که فقط به جام جهانی صعود کنیم و هیچ کسی کاری به آینده ندارد. وقتی هدف‌ نداشته باشیم، همین می‌شود که امروز می‌بینیم. فقط لحظه‌ای و احساسی حرف می‌زنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که علی دایی، امیر قلعه‌نویی و جواد نکونام گزینه‌های ایرانی هدایت تیم ملی هستند گفت: در شرایط گزینه‌ها نیستم که اظهارنظر کنم. هر کسی بیاید، ریسک بزرگی است چون دنیا فوتبال ما را می‌بیند و مطمئن باشید به دلیل اینکه برنامه‌ریزی نداریم هر کسی بیاید حتی اگر خارجی باشد، نمی‌تواند مسائل تاکتیکی را اجرا کند. مگر چند اردو تا جام جهانی خواهیم داشت؟

دروازه‌بان پیشین تیم ملی در رابطه با چند دستگی که بین بازیکنان ملی‌پوش دیده می‌شود، یادآور شد: طبیعی است یکسری از بازیکنان از مربی حمایت کنند و برخی‌ها این کار را نکنند. شاید من هم بودم از سرمربی تیم ملی حمایت می‌کردم اما نباید اجازه دهیم اظهارنظرها شخصی باشد. همانطور که تأکید کردم برنامه‌ریزی درستی نمی‌کنیم. در شرایطی که قطری‌ها برای فرار از گرما اردوی‌شان را در اسپانیا برگزار کردند ما به این کشور رفتیم. اینها نشان دهنده عدم برنامه‌ریزی مناسب است.

احمدی در پاسخ به این سؤال که کدام دروازه‌بان را شایسته حضور در درون دروازه تیم ملی برای حضور در جام جهانی می‌بیند، گفت: علیرضا بیرانوند در جام جهانی قبلی خوب بازی کرد و لژیونر شد اما شرایط خوبی در تیم‌های باشگاهی‌اش نداشت و از آن ستگربان سرحال فاصله گرفت. امیر عابدزاده در تیم باشگاهی‌اش فوق‌العاده بود. او در یکی از بازی‌ها شرایط خوبی نداشت و برای هر بازیکنی ممکن است این اتفاق بیفتد. بیرانوند را به عنوان دروازه‌بان خوب قبول دارم ولی از شرایط مسابقات فاصله گرفته است. او به پرسپولیس بازگشته که بازی کند و به شرایط خوب گذشته بازگردد. امیدوارم این اتفاق بیفتد و دوباره یک دروازه‌بان در سطح خوب ببینیم.

وی در ادامه گفت‌وگو با درباره وضعیت سپاهان گفت: شناختی از مورایس، مربی پرتغالی ندارم و نمی‌توانم اظهارنظری کنم. هر مربی بر اساس نوع تمریناتش و بازی‌ها ارزیابی می‌شود، هر چند باز هم نمی‌توان به طور دقیق بررسی کرد چون باید در یک تیم حضور داشته باشید و بدانید شرایط چطور است. دو سال به عنوان مربی در سپاهان حضور داشتم و یکسری اظهارنظرهای عوامل بیرونی برایم سنگین بود چون کسی خبر ندارد در طول هفته چه اتفاقاتی در تیم افتاده که خیلی راحت بخواهد کارشناسی کند. وقتی از چیزی خبر ندارم، نباید اظهارنظر کنم.

دروازه‌بان پیشین تیم ملی در خصوص رقم قراردادهایی که این روزها بازیکنان فوتبال می‌بندند، یادآور شد: قیمت‌هایی می‌شنویم که مغز آدم سوت می‌کشد. برای هر قراردادی در فوتبال باید مدیریت شود. ممکن است دو بازیکن با پول هنگفت جذب کنید و در طول مسابقات بازی‌ها گره بخورد و بازیکن دیگر نتواند کیفیت خودش را نشان دهد، آن وقت فشار سنگینی به او می‌آید و نمی‌تواند کیفیت همیشگی‌اش را داشته باشد. صددرصد قبول دارم ریخت و پاش‌ها در فوتبال زیاد شده، اما اگر فوتبالیست پولی می‌گیرد، نوش جانش. اینجا باید بحث مدیریت را پیش ببریم. در این میان، شخص معلوم الحالی درباره فوتبالیست‌ها صحبت کرده که جای تعجب داشت. این آقا از فوتبال چه چیزی می‌داند که اظهارنظر می‌کند؟ این دسته افراد اسم‌شان دیگر مطرح نیست و مشاوران‌شان می‌گویند به فوتبالیست‌ها حمله کن تا دیده شوی. مغزهای زنگ زده کوچک نام خوبی برای این افراد است.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دروازه بان پیشین تیم ملی جام جهانی برنامه ریزی تیم ملی کمیته فنی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانی آسیا ۱۹ ماه بدون پول؛ جام مفتی برای تاج!

سرمربی و کادر تیم قهرمان آسیا با گذشت حدود دو ماه از سال جدید هنوز قراردادی با فدراسیون امضا نکرده اند اما همچنان اصولی رئیس بخش فوتسال فدراسیون مشغول مانور تبلیغاتی برای خود و روسایش است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ جدای از اینکه در فاصله سه ماه تا مسابقات جام جهانی فوتسال هنوز قرارداد سال 1403 وحید شمسایی و دستیارانش امضا نشده، همچنین از فروردین سال 1401 که فعالیت کادر فعلی در تیم ملی فوتسال آغاز شد، مربیان در بهمن 1402 دستمزد 20 ماه فعالیت خود را گرفتند و حدود 19 ماه بدون پول کار کردند! 

با توجه به شرایط خوب فنی  تیم ملی فوتسال و امکان کسب سکو در جام جهانی ازبکستان، فدراسیون فوتبال بهتراست قراردادهای جدید رادراسرع وقت منعقد نموده، حقوق عقب مانده پرداخت شودو هچنین پاداش‌هایی متناسب با تیم‌های دیگربرای قهرمان آسیا  درنظر یگیرد تا انگیزه های این تیم درجام جهانی پیش رو دوچندان شود. 

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • قهرمانی آسیا ۱۹ ماه بدون پول؛ جام مفتی برای تاج!
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود