Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناسان اسرائیلی سفر بایدن به منطقه به ویژه سفرش به عربستان سعودی نتوانست نتایج دلخواه اسرائیل را به همراه آورد.

به گزارش گروه بین الملل ایران اکونومیست، روزنامه یدیعوت احارانوت در مقاله‌ای که ساعاتی پیش در خروجی پایگاه اطلاعات رسانی این شبکه منتشر شد، تحت عنوان ،کجا بایدن شکست خورد، آورده است در آمریکا روز به روز چاقوهای بیشتری برای سر بریدن جو بایدن آماده شده و شمار منتقدینش چند برابر می‌گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسفی شیمولوویچ در این مقاله تاکید دارد، محبوبیت جو بایدن به دلیل دست دادن با بنیامین نتانیاهو و توافق با (محمد بن سلمان) رهبر فاسد سعودی به قهقرا رفته است، این در حالی است که تردیدهایش در بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران هم بر شتاب کاهش محبوبیتش افزوده است.

در ادامه این یادداشت آمده است، هیچ کس در آمریکا توجهی به سفر بایدن به اسرائیل ندارد، مردم آمریکا سرگرم مسایل داخلی خود هستند، مشکلاتی همچون تورم، گرانی، سقط جنین و دموکراسی مهم‌‌ترین دغدغه‌های جامعه آمریکا محسوب می‌شوند.

در بخش دیگری‌ای از این یادداشت تاکید شده است: کاهش محبوبیت بایدن در نظر سنجی‌ها کاملا شاخص و عمیق است، تقریبا او در حال حاضر دیگر احترامی ندارد و حتی هوادارانش در حزب دموکرات هم به تدریج در حال رویگردانی از وی هستند.

به نوشته این تحلیل‌گر اسرائیلی، دموکرات‌های مسن همچون جو بایدن، محبت خاصی برای نوعی از چهره اسرائیل در دل دارند، چهره‌ای که اصولا دیگر خبری از آن در جهان واقعیت نیست، زیرا دیگر اسرائیل آن قربانی که قبلا تجسم می‌شد، نیست.

علاوه بر آن اسرائیل دیگر آن دموکراسی لاکچری هم محسوب نمی‌شود.

از سوی دیگر روزنامه اقتصادی گلوبس هم در گزارشی در این رابطه تاکید کرد گرچه سفر جو بایدن به عربستان سعودی پیام‌های خوبی در پی داشت اما این پیام‌ها هم جزئی (ناچیز) بودند.

در این گزارش تاکید شده است، باید تلاش کرد تا در سفر خود به عربستان سعودی اقداماتی را انجام دهد که منجر به کاهش قیمت سوخت در آمریکا آن هم پیش از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا در نوامبر آینده شود، اما در این کار موفقیت چندانی نداشت، سعودی‌ها قول افزایش ظرفیت تولید نفت تا 13 میلیون بشکه را دادند اما این گام ضرورتا نمی‌تواند تاثیر مستقیم خود را بر تولید داشته باشد، تولیدی که خود تاثیر زیادی بر قیمت‌ها در سطح جهان دارد.

به اعتقاد نویسنده این گزارش، قول سعودی‌ها که در حال حاضر روزانه 10.55 میلیون بشکه نفت تولید می‌کنند، به افزایش ظرفیت تولید تا 13 میلیون بشکه به معنای تولید بالفعل و افزایش فوری تولید نفت تا این رقم نیست.

این رسانه عبری زبان اقتصادی در ادامه تاکید دارد، علاوه بر ظرفیت و توان تولید عربستان، نگرانی ریاض از واکنش مسکو هم در این تصمیم به شکل قابل توجهی دخیل است زیرا به هر شکل محمد بن سلمان نمی‌خواهد روس‌ها را از خود برنجاند.

*

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی

تحلیل‌گران سیاسی در آمریکا می‌گویند که جنبش اعتراضی دانشجویان در روز‌های گذشته در حمایت از حقوق مردم فلسطین برابر اسرائیل، یک شکاف نسلی در موضوع اسرائیل ایجاد کرده و تمایل جوانان برای به چالش کشیدن سیاستمداران و مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را بیش از پیش جدی کرده است.

به گفته تحلیل‌گران این شکاف و افکار جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین موجب شده که تیم دموکرات‌ها خطر انتخاب نشدن جو بایدن ۸۱ ساله را به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا در انتخابات پیش رو بیشتر احساس کنند و حتی احزاب مخالف بایدن را نیز با این خطر جدی مواجه کرده است.

«عمر واسو»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه گفت: ما در حال حاضر شاهد شکاف نسلی در آمریکا هستیم و این موضوع در دراز مدت چالشی برای حزب دموکرات خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک طی هفته گذشته کارزار همبستگی با فلسطین را ایجاد کرده که از آن زمان تا کنون با بازداشت‌های منظم از سوی مقامات دانشگاه روبه‌رو شده است. هرچند برخورد مقامات دانشگاه کلمبیا با این تظاهرات بیش از حد خشن بوده ولی همچنان اعتراض‌های مشابهی در دانشگاه‌های دیگر این کشور ادامه دارد.

تصاویری از بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان، اساتید و روزنامه‌نگاران توسط افسران پلیس نیز خشم بیشتری بین دانشجویان ایجاد کرده است.

عمده بحث‌های اصلی دانشجویان در تظاهرات خود علیه مسئولان دانشگاه این است که باید نوع و میزان حمایت دانشگاه‌ها از اسرائیل مشخص شود.

کاخ سفید و احزاب طرفدار اسرائیل، دانشجویان را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند ولی هیچ کدام از این اتهام زنی‌ها نتوانسته اراده دانشجویان را در کاهش اعتراضات کاهش دهد.

نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان آمریکایی از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند ولی با علم به این موضوع هنوز بایدن حمایت قاطع خود را از اسرائیل حفظ کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند این اصرار بایدن برای ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل هزینه بسیاری برای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.

دموکرات‌ها در طولانی مدت نمی‌توانند برای مردم آمریکا و به خصوص جوان‌تر‌ها بهانه‌ای برای شرکت در انتخابات داشته باشند و به نظر می‌رسد باید سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر دهند.

دانشجویان معترض درگیر سیاست حزبی ایالات متحده نیستند. از شعار‌های این چند روز اخیر دانشجویان این‌گونه برمی‌آید که آن‌ها تنها حمایت از فلسطین را جستجو می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • خودروی یک وزیر اسرائیلی دیگر واژگون شد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان