Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تجارت جهانی، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در بیانیه‌ای مشترک خواستار رفع محدودیت‌های تجاری به منظور کاهش تبعات بحران غذایی هستند.

 

این ۳ سازمان در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که حذف محدودیت‌های تجاری با به حداقل رساندن اختلالات عرضه و کاهش قیمت‌ها، بحران جهانی غذا را کاهش می‌دهد.

به گزارش آرتی، سازمان تجارت جهانی، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی گفتند: «تسهیل تجارت و بهبود عملکرد و انعطاف‌پذیری بازار‌های جهانی برای مواد غذایی و کشاورزی، نکته کلیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

آن‌ها تأکید کردند که همه‌گیری کووید-۱۹، اختلال در زنجیره‌های تأمین بین‌المللی و پیامد‌های عملیات نظامی روسیه در اوکراین بازار‌های مواد غذایی، سوخت و کود را به شدت مختل کرده است.

:

پیش از این نیز سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) در گزارشی جدید اعلام کرد، حدود ۲.۳ میلیارد نفر در جهان امنیت غذایی ندارند. در جمهوری دموکراتیک کنگو دست کم ۲۷ میلیون نفر امنیت غذایی ندارند.

این در حالی است که «آنتون سیلوانوف» وزیر دارایی روسیه گفته است: «به خاطر بالا بودن قیمت انرژی، وضعیت کنونی به نفع روسیه است و غرب خودش را تنبیه کرد.»

منابعی در کمیسیون اروپا تصمیم این کمیسیون را مبنی بر اعمال تغییراتی در خصوص تحریم‌های روسیه در حوزه غلات و مواد غذایی تأیید کردند که صادرات این محصولات را هدف قرار ندهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۸۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد

به گزارش صدای ایران از انتخاب، اردوغان که در یک گردهمایی ابراز همبستگی با فلسطینیان از طریق ویدیو سخن می‌گفت، افزود: «مرکز راداری در کورجیک [استان ملطیه]هیچ ربط، ارتباط، و پیوندی با هیچ کشوری بجز امنیت کشورمان و متحدانمان ندارد و نمی‌تواند داشته باشد.»

رئیس جمهوری ترکیه در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد کشورش روابط دیپلماتیک و تجاری با اسرائیل را کاهش داده و محدودیت‌های تجاری بیشتری علیه اسرائیل وضع خواهد کرد.


به گفته او، از منظر تجاری، ترکیه تنها کشوری است که در ۵۴ گروه کالایی محدودیت علیه اسرائیل وضع کرده است.

رئیس جمهوری ترکیه شنبه این هفته با یک هیئت حماس به سرپرستی اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، در استانبول دیدار کرد.

به گفته عباس ولی، استاد علوم سیاسی، ترکیه تحت رهبری اردوغان حماس را بر تشکیلات خودگردان فلسطینی ارجح می‌داند.

آلومینیوم، فولاد، محصولات ساختمانی، سوخت جت، و کود‌های شیمیایی از جمله محصولاتی هستند که ترکیه صادرات آنها به اسرائیل را محدود کرده است.

اسرائیل نیز در واکنش به این اقدام ترکیه، برخی محصولات این کشور را ممنوع کرده است.

دیگر خبرها

  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند