Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز از تشکیل کمیته علمی مشترک سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز و پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در راستای توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه خبر داد.

یعقوب وحید کیا، روز یکشنبه، 26 تیرماه، در نشست مشترک با رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و معاونان آن مجموعه، اظهار کرد: پارک و علم و فناوری آذربایجان‌ شرقی به عنوان هاب کشوری عمل کرده و توانسته است در ارتباطات منطقه‌ای نقش آفرینی داشته باشد از این رو همکاری‌های مشترک فنی و تخصصی می‌تواند به رفع نیازهای فنی و تخصصی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ضرورت توسعه ارتباطات بین پارک و علم و فناوری استان و مجموعه شهرداری تبریز، گفت: شهرداری تبریز خدمات خود را در ۶۰ محور به همشهریان ارائه می‌کند، در بسیاری از این خدمات منابع مالی قابل توجهی نیاز است که با ورود عرصه‌های فناوری و علمی به این بخش‌ها در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌توانیم به سمت کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی با اشاره به پروژه مترو تبریز به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های شهری و ملی طی سالیان گذشته، گفت: پروژه مترو با توجه به میزان سرمایه و هزینه کرد قابل توجه در طی سال‌های متمادی به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های استان محسوب می.شود از این رو تلاش ما این است تا با تکیه بر توان علمی متخصصان این سرمایه‌گذاری را بهینه ساخته  و شاهد کارایی و بهره وری بالای این پروژه باشیم.

وحیدکیا با تأکید بر ضرورت توجه به دانش و فناوری شرکت‌های دانش بنیان در رفع نیازهای فناورانه پروژه‌های بزرگ شهری، گفت: تأمین نیازهای فناورانه پروژه مترو تبریز از داخل کشور در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت عملیات عمرانی در خط یک مترو تبریز، افزود: تصمیم داریم خط یک را به طور کامل تا پایان سال  به بهره‌برداری برسانیم و هم راستا با این عملیات فاز یک خط دو  را تا دو تا سه سال آتی به بهره برداری می‌رسانیم.

وی ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام گرفته طی سال جاری به منظور ادامه عملیات عمرانی خط دو مترو تبریز، نزدیک به ۲۰۰۰ میلیارد تومان منابع نقدی و غیر نقدی برای احداث تونل، احداث ایستگاه‌ها و... هزینه می‌شود. 

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، گفت: در بخش تجهیزات و ناوگان به شدت نیازمند تجهیزات و فناوری در بخش‌های مختلف هستیم و خوشبختانه شرکت‌های فناور متعددی در پارک علم و فناوری در این حوزه‌ها فعال هستند و با توجه به تکثر این شرکت‌ها امیدواریم همکاری‌های خوبی در این بخش‌ها داشته باشیم.

وی تشکیل کمیته علمی مشترک را آغازی برای همکاری‌های تخصصی دانست و گفت: برگزاری منظم جلسات کمیته علمی  و برگزاری رویدادهای مشترک در این همکاری‌ها برجسته‌تر خواهد بود. 

وی با اشاره به برخی از نیازهای فناورانه سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، گفت: برای نمونه طی سال‌های گذشته تجهیزات سیگنالینگ ویژه خط یک مترو تبریز خریداری شده است اما در بحث‌های نرم افزاری  با توجه به تحریم‌ها با مشکل نصب نرم افزارها روبه‌رو هستیم و این نیاز فناورانه می‌تواند به عنوان پروژه مشترک مورد توجه قرار گیرد.

وحید کیا، پرهیز از شعارزدگی را متذکر شد و گفت: ما به دنبال اصل موضوع هستیم و نمی‌خواهیم شعار دهیم  اما می‌خواهیم بحث‌های دانش بنیان را عملیاتی کنیم و با عملیاتی شدن نرم افزاهای سیگنالینگ نه تنها مشکل مترو تبریز، مشکل دیگر استان‌ها نیز رفع می شود. 

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، ادامه داد: با گذشت زمان  و استفاده از تجهیزات در خط یک مترو تبریز، وارد بحث‌های تعمیر و نگهداری می‌شویم به‌خصوص در قطعات مصرفی نیازمند ورود جدی شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه هستیم.

رئیس پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی نیز در این نشست مشترک با اشاره به رسالت‌های این مجموعه، گفت: رسالت پارک علم و فناوری تبدیل دانش به فناوری و تبدیل علم به ثروت است از این رو ما از همکاری‌های مشترک فناورانه با سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری تبریز در راستای حل نیازهای این مجموعه حمایت کرده و برای توسعه همکاری‌ها اعلام آمادگی می‌کنیم.

 عبدالرضا واعظی اظهار کرد: اجرای پایان‌نامه‌های کاربردی دربخش‌های مختلف مترو با حمایت‌های سازمان حمل ونقل ریلی می‌تواند به ارتباط علم با صنعت و توسعه همکاری‌های مشترک کمک کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، وی ضمن اشاره به عضویت پارک علم و فناوری استان در پیمان شانگهای، خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری استان، به عنوان پل ارتباطی کل کشور با این پیمان بین‌المللی، مفتخر است که نیازهای فناورانه سازمان‌حمل و نقل ریلی را از طریق شرکت‌های داخلی و بین‌المللی پیگیری کرده و تا حصول مطلوب و مطابق با استانداردهای جهانی تلاش کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز نیازهای فناورانه مترو تبریز کمیته علمی همکاری ها شرکت ها طی سال بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز

شهردار تبریز امروز در بازدید از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز گفت: در این باغ موزه هم فناوری‌های روز هویت‌ها و هم موضوع‌های روز بین المللی دست به دست هم داده اند تا این فرهنگ عمیق و وسیع به نسل‌های بعدی جامعه منتقل شود که قسمت‌های عمده پروژه باغ موزه دفاع مقدس در حوزه زیرساختی و محتوایی انجام گرفته و برای بازدید عموم مردم آماده است.

هوشیار افزود: این باغ موزه با توجه به ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد و در برخی زمینه‌ها نه تنها در تبریز بلکه در جهان نیز برای اولین بار این کار‌های هنری انجام گرفته است در نتیجه باید معرفی این پروژه عظیم را در آذربایجان  ایران و حتی در صحنه بین المللی آغاز کنیم و با توجه به آمار بالای تبریز در زمینه گردشگری شاهد بازدید‌های ۲۰۰ - ۳۰۰ هزار نفری از این باغ موزه در آینده باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز