Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران سرپرست بهزیستی مازندران ضمن تشریح عملکرد این مجموعه در 4 ماه نخست سال، با تاکید بر اهمیت مناسب سازی محیطی در سطح شهرها برای معلولان تصریح کرد: ساختمان هایی که مناسب سازی نشدند نباید پایان‌کار بگیرند.

فریما بریمانی در نشست خبری شامگاه روز شنبه در سالن کنفرانس اداره کل بهزیستی مازندران به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی، با اشاره به اینکه پروژه‌های عمرانی امسال اجرا نشده است، اظهار کرد: ارزش افزوده سازمان بسیار پایین بوده و در این راستا، خصوصی سازی در بهزیستی پیش از سایر سازمان‌ها آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بریمانی با بیان اینکه ۱۷ هزار خانوار در حوزه اجتماعی تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، افزود: در حال حاضر ۲۰۱ نفر در مراکز شبه خانواده نگهداری می‌شوند و خدمات مختلفی به آنان ارائه می‌شود؛ همچنین آزمون وسع انجام می شود و کسانی که امتیاز مورد نظر را نداشته باشند نیاز چندانی ندارند که تحت پوشش سازمان قرار بگیرند.

وی درباره مناسب سازی ها محیط برای معلولان در ادارات و دستگاه‌ها گفت: در جشنواره شهید رجایی امتیاز بندی برای مناسب سازی برای دستگاه ها در نظر گرفته می شود.

سرپرست بهزیستی مازندران با تاکید به اهمیت مناسب سازی ها در سطح شهرها برای معلولان تصریح کرد: ساختمان هایی که مناسب سازی نشدند نباید پایان‌کار بگیرند و برخی دستگاه ها نیز ساختمان های قدیمی دارند که امکان نصب آسانسور و فضای تسهیل عبور مرور معلولین را ندارد.

بریمانی با بیان اینکه زمینه اشتغال ۸۵۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی در ۴ ماه سال جاری فراهم شده است گفت: مردمی سازی، شفاف سازی و توانمندسازی را رویکرد اصلی سازمان بهزیستی بوده و بهزیستی سازمانی پویا، تحول گرا و برنامه محور بوده و هدف ما بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف است.

وی با بیان اینکه ۱۶۲ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند، گفت: ۹۲۰ مرکز و مؤسسه خیریه در سراسر استان به صورت روزانه و شبانه روزی به جامعه هدف خدمات ارائه می‌دهند.

سرپرست بهزیستی مازندران ادامه داد: ۶۳ هزار توانخواه تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند و یکی از اهداف سازمان تغییر نگاه جامعه نسبت به افراد دارای معلولیت است زیرا معلولیت به معنی محدودیت نیست بلکه فرد با وجود ناتوانی جسمی می‌تواند به موفقیت دست پیدا کند.

بریمانی از فعالیت ۱۱۲ مرکز نگهداری و توانبخشی روزانه و شبانه روزی خبرداد و گفت: از این تعداد ۲۱ مرکز به صورت شبانه روزی و مراقبتی فعالیت می‌کنند که در حال حاضر حدود ۱۶۰۰ نفر از توانخواهان در این مراکز اقامت دارند.

وی با بیان اینکه خانواده محوری یکی از سیاست‌های اصلی سازمان بهزیستی است، گفت: اولویت سازمان بهزیستی نگهداری افراد دارای معلولیت در درون خانواده هاست.

این مسئول با بیان اینکه معلولیت جسمی – حرکتی بیشترین نوع معلولیت در استان مازندران است، ادامه داد: در استان مازندران ۲۷ هزار نفر از توانخواهان دارای معلولیت جسمی – حرکتی، ۱۳ هزار نفر کم توان ذهنی، ۷۴۰۰ نفر دارای معلولیت بینایی، ۷۴۳۰ نفر دارای معلولیت شنوایی، ۶۵۰۰ نفر بیماران روانی _ مزمن و ۷۳۰ نفر دارای معلولیت صوت و گفتار هستند.

بریمانی رویکرد سازمان را خانواده محوری دانست و گفت: در حال حاضر ۲۲ مرکز اقامتی در حوزه شبه خانواده فعالیت می‌کنند که در آن ۷ تا ۸ نفر نگهداری می‌ شوند تا کودکان بتوانند زندگی مشابه خانواده را تجربه کنند.

سرپرست بهزیستی مازندران پیشگیری از معلولیت‌ها را بسیار مهم دانست و ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۸۰۰۰ کودک ۳-۶ سال تحت پوشش غربالگری بینایی قرار گرفتند که از این تعداد ۶۰۰ کودک دچار اختلال بینایی شناسایی و به سطوح بالاتر برای مداخلات درمانی معرفی شدند و خدمات مناسب و به‌هنگام را دریافت کردند.

بریمانی خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۲۶ هزار نوزاد تحت پوشش غربالگری شنوایی قرار گرفتند که از این تعداد ۵۵ کودک دچار اختلال شنوایی شناسایی و مداخلات درمانی برای آنان انجام شد.

وی با بیان اینکه در استان مازندران ۲۰۹ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی وجود دارد، گفت: یکی از اهداف بهزیستی مازندران راه اندازی مراکز مشاوره در شهرهای کم برخوردار است.

سرپرست بهزیستی مازندران در حوزه اشتغال برای جامعه هدف نیز گفت: برای تحقق تعهد اشتغال سال جاری مبلغ ۴۸۴ میلیارد تومان اعتبار از محل بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری پیش بینی شده است که تا کنون ۳۹۸ میلیارد تومان توسط بانک‌های عامل، تخصیص پیدا کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بهزیستی مازندران مناسب سازی معابر برای معلولان مناسب سازي شهري سرپرست بهزیستی مازندران دارای معلولیت مناسب سازی جامعه هدف تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: سال گذشته بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی استان بهره‌مند شدند.

نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است. بحران‌ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مختلفی مانند افسردگی، خشونت، اختلالات اضطرابی، اختلالات وسواسی و غیره در جامعه می‌شود که روانشناسان با ارائه مشاوره تخصصی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت روانی جامعه گام‌های اساسی و ارزشمند برمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر فریبا بریمانی امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت‌تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقاء سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و غیره به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر  ۱۹۴هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ «صدای مشاور»، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره‌مند شدند.

این مسئول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بی‌شک، یکی از راهکارهای موثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴ هزار و۹۹ زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵هزار و ۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کرده‌اند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب‌زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶  هزار و ۳۶۱زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده‌ترین دلایل طلاق عدم مسئولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سؤظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • پایان نوبت اول آزمون سراسری در صحت و امنیت کامل
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران