Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس نظرسنجی صداوسیما، «عصر جدید 3» در خرداد ماه 1401 با جلب 44.4 درصد مخاطب، پربیننده‌ترین برنامه تلویزیون است و «خندوانه» با 39.2 درصد بیننده، دومین برنامه پرمخاطب.

این در حالی است که در ماه رمضان، در نتایج قطره‌چکانی که از نظرسنجی برنامه‌های رمضانی منتشر شد، «عصر جدید» با 48.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 درصد پربیننده‌ترین و «خندوانه» با 30.1 درصد دومین برنامه پربیننده تلویزیون معرفی شدند. بنابراین «عصر جدید» در روزهای پایانی فصل سوم، افت بیننده را تجربه کرده و «خندوانه» افزایش قابل توجه مخاطب را .

رتبه سوم نظرسنجی اخیر را «دورهمی» مهران مدیری با 28.8 درصد مخاطب در اختیار دارد که با فاصله بیش از 10 درصدی با رقیب همیشگی‌اش «خندوانه» نشان می‌دهد از آن عقب افتاده است. چهارمین برنامه پربیننده تلویزیون هم «مستند حیات وحش» شبکه مستند است که 25.7 درصد مخاطب جلب کرده است.

بنابراین هیچ برنامه تلویزیونی به مرز 50 درصد مخاطب نرسیده که نشان از ضعف نسبی تلویزیون در این روزها دارد.

نکته مهم دیگر آن که از آمار مخاطب برنامه‌های دیگری چون «دستپخت»، «سلام صبح بخیر»، «به خانه برمی‌گردیم»، «در انتهای الوند»، «فوتبال برتر»، «شوتبال»، «مسابقه ایران»، «بدون توقف» و... خبری نیست.

فاجعه در سریال‌ها

نکته غم‌انگیز میزان مخاطب سریال‌های سیماست. در حالی که تا یکی، دو سال پیش، سریال‌های معمول تلویزیون (نه ضعیف و نه پرمخاطب) بین 20 تا 35 درصد مخاطب داشتند و رقم 15 درصدی بیننده برای هر سریال، رقم پایینی محسوب می‌شد، اما در نظرسنجی اخیر سریال‌ها که متعلق به نیمه اول تیرماه 1401 است، «مستوران» شبکه یک با 15.4 درصد بیننده، به عنوان پرمخاطب‌ترین سریال این روزهای تلویزیون معرفی شده است! این در حالی است که وضعیت بقیه سریال‌ها، به مراتب بدتر است.

«تازه وارد» شبکه سه با 10.4 درصد بیننده دوم شده، «وضعیت زرد 2» شبکه دو با 9.8 درصد سوم شده، «آقای قاضی» شبکه دو با 9.6 درصد به رتبه چهارم رسیده و «داستان یک شهر» شبکه پنج با 3.5 درصد بیننده پس از این‌ها قرار گرفته است. سریال خارجی «آغاز» شبکه چهار نیز با 1.2 درصد بیننده در انتهاست.

مخاطب 10 درصدی برای اغلب سریال‌های تلویزیون، نشان‌دهنده قرار گرفتن سریال‌های ماه‌های اخیر سیما، در مرز بحران است؛ بحرانی که ممکن است با روگردانی مخاطب از آنتن شبانه سیما، به سوختن سریال‌های بعدی (که چه بسا بهتر باشند) منجر شود. جالب این که ساترا (صداوسیما) در همین حال، در حال انجام اقداماتی برای پیچیدن نسخه سریال‌های خانگی است که ممکن است تا تعطیلی کامل آن‌ها ادامه یابد.

تماشاخانه ببینید| نگاهی دقیق‌تر به راهزنی در اتوبوس خوزستان؛ با پلاک پلیس آمدند اما کلی سوتی دادند ببینید| بی‌توجهی به تاریخ پیش از اسلام در اهواز/ یک گور اشکانی در حال تخریب است فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: درصد بیننده درصد مخاطب سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی