Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  در حاشیه این مراسم هم نمایشگاه تبلیغات سینمای ایران ساعت ۲۰ کار خود را شروع می‌کند. در مراسم افتتاحیه جوایز ۳ بخش محله، اقلام تبلیغات سینمای ایران و آفرینشهای هنری شهر و سریال‌های تلویزیونی و نمایش خانگی اهدا خواهد شد.

در این دوره از جشنواره، علاوه بر داوری آثار بخش ملی، ۳ داور بین المللی هم بخش مسابقه سینمای بین الملل را داوری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی سرور فاروقی از بنگلادش، میلیاوشا آیتوگانوا از جمهوری تاتارستان روسیه و عبدالعلیم طاهر از عراق به عنوان ۳ داور خارجی بخش «مسابقه سینمای بین‌الملل» داوران این بخش هستند.

۱۴ اثر از آثار بخش‌های مختلف مسابقه ایران در بخش «بین‌الملل» هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر داوری می‌شود. ۴ اثر از بخش پویانمایی، ۳ اثر از بخش داستانی، ۵ اثر از بخش مستند و ۲ اثر از بخش سینمایی در بخش بین‌الملل این جشنواره داوری می‌شود.  علاوه بر بخش بین الملل در این ۵ روز فیلم‌های ایرانی هم نمایش داده می شوند. آفتاب گرگ و میش، خورشید، شنای پروانه، موقعیت مهدی، دسته دختران، بدون قرار قبلی، مرد بازنده، یدو، شب طلایی، پروا، ملاقات خصوصی، هناس، منصور، وانتافه، ایمو و آبادان یازده۶۰، با یکدیگر رقابت خواهند کرد. در بخش مستند هم ۲۷ اثر رقابت دارند.

 ۱۹ مستند کوتاه و نیمه‌بلند و ۸ مستند بلند به بخش «مستند» به این بخش راه یافتند. این آثار توسط محسن یزدی، محسن اسلام‌زاده و حامد شکیبانیا انتخاب شدند. اکران فیلم‌های این دوره از ۲۷ تیر ماه به مدت ۵ روز در سالن‌های شماره یک و ۴ پردیس ملت آغاز می‌شود. فیلم ها در بخش های مستند، فیلم‌های بلند داستانی، فیلم های بلند ویدئویی، ‌فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند داستانی، مجموعه های تلویزیونی و انیمیشن‌ها  اکران دارند.


بس تری برای تولید فیلم های شهری

برزو نیک نژاد، کارگردان سینما و تلویزیون از فرهنگسازی در قالب تولید سریال های تلویزیونی و سینمایی می گوید و این که تلویزیون به عنوان جمعی‌ترین رسانه در دسترس همیشه به عنوان یکی از ارکان مهم سریال‌سازی محسوب می‌شود، این سریال‌ها همیشه در فرهنگ‌سازی جامعه نقش مهمی را ایفا کرده‌اند.  
  

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره های موضوعی و در عین حال تخصصی مانند فیلم شهر توضیح می دهد: «جشنواره بستری است که علاوه بر فیلم های سینمایی، تله فیلم ها هم می‌توانند با مضامین شهری و اجتماعی به رقابت بپردازند. جشنواره فیلم شهر یکی از مهم‌ترین رویدادهایست که در ایران داریم، مخصوصا برای اهالی تلویزیون بسیار مهم محسوب می‌شود زیرا چند سالیست که جشنواره جام‌جم برگزار نمی‌شود و آثار تلویزیونی دیگر جایی برای نقد شدن و حتی تشویق شدن ندارند به همین دلیل بسیارخوشحالم که سریالم در این جشنواره حضور دارد، این سال‌ها در حق سریال‌های تلویزیونی اجحاف شده است از یک سو منتظر ساخت سریال‌های شگفت‌انگیز هستیم و از سوی دیگر جایی برای بروز تفکراتمان در تلویزیون نداریم. مگر هرساله اهالی سینما در جشنواره فیلم فجر باهم رقابت نمی‌کنند؟ این بین تکلیف سریال‌ سازان تلویزیون چه می‌شود؟»

 این کارگردان با سریال «دودکش ۲» در جشنواره حضور دارد که درباره سریالش می گوید: «دودکش یک مجموعه طنزی بود که در بستر حرف‌های طنز درباره کنش‌هایی که زندگی اجتماعی این روزهای افراد در سطح‌ها وبه خصوص کلان شهرهایی مانند تهران صحبت کرد. بدیهی است که چنین سریالی در جشنواره‌ای با موضوع فیلم‌های اجتماعی در بستر زندگی شهری حضور داشته باشد.  

 برخی از افراد تصور می‌کنند که فیلم‌های اجتماعی باید در فضای درام و حتی تلخ ساخته شود تا با مخاطب هم‌ذات پنداری کند، اما باید بگویم زمانی که چاشنی خنده را با حرف‌های جدی در هم می‌آمیزیم آن وقت گل طلایی را زده‌ایم چون مخاطب با فیلم همراه خواهد شد.»

کد خبر 691108 برچسب‌ها سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران اثر از بخش بین الملل سریال ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد

سریال «نوبت لیلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی به بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره سریال " DIE SERIALE" در آلمان راه یافت و کاندید بهترین سریال بلند شد.

به گزارش ایسنا، سریال نوبت لیلی «نوبت لیلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی به تازگی به بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره سریال " DIE SERIALE" در آلمان راه یافته و کاندید بهترین سریال بلند شده است.

این رویداد قدیمی‌ترین جشنواره آلمان است که به سریال های مستقل اختصاص دارد و ۲۹ می تا ۳ ژوئن ۲۰۲۴ در گیسن آلمان برگزار خواهد شد.  

«نوبت لیلی» پیش از این از جوایزه "British Awards" در انگلستان، جایزه بهترین سریال بین‌المللی و بهترین فیلمبرداری را دریافت کرد و در سی و پنجمین جشنواره خیرونا اسپانیا و پنجمین دوره جشنواره "skiptown" در هالیوود آمریکا نیز حضور داشته است.

«نوبت لیلی» سریال اختصاصی پلتفرم نماوا بوده است.

مهدی شیرزاد، سرپرست نویسندگان و مهدی شیرزاد، سروش چیت‌ساز و روح‌الله حجازی نیز نویسندگان این سریال هستند که فیلمنامه این سریال را در سبک رئالیسم جادویی به نگارش در آورده‌اند.

در خلاصه داستان این سریال آمده است:

لیلی از طریق کتابی مرموز در می‌یابد که او و خانواده‌اش تاکنون در زمان و مکان‌های بسیاری زیسته‌اند و اکنون «نوبت لیلی» است تا با رمزگشایی از کتاب و یافتن تابلوی ارزشمند نیاکانش دست به انتخابی بزند که به تمام این زندگی‌های زیسته معنا بدهد و …

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود