Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک صنعت و معدن اظهار داشت: خوشبختانه بانک صنعت و معدن یک بانک کوچک و در عین حال چابک است و به نظر می‌رسد اگر بخواهد به حوزه دیجیتال ورود کند، می‌تواند به صورت جهشی گام ها را بردارد و اصولا مسیر تحول این بانک بر محور بانکداری دیجیتال قرار دارد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ، دکتر علی خورسندیان در گفت ‌وگو با خبرنگار ایبِنا درباره اقدامات و دستاوردهای بانک در حوزه بانکداری دیجیتالی، بانکداری باز و تحقق حاکمیت شرکتی گفت: سال‌های گذشته سند تحول دیجیتال و چارچوب تحول دیجیتال به بانک‌ها ابلاغ شد که هر بانکی متناسب با شرایط خود سند تحول دیجیتال را تنظیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: خوشبختانه سند دیجیتال بانک صنعت و معدن، سال گذشته بعد از فرآیند مطالعاتی زیاد و تشکیل کارگروه‌های لازم به تایید وزارت اقتصاد به عنوان متولی پیگیری ایجاد سند تحول دیجیتال رسید که در حال حاضر در بستر برنامه ۵ ساله آن را به مرور دنبال می‌کنیم.
خورسندیان تاکید کرد: بانک صنعت و معدن برخلاف بانک‌های دیگر، شرکت فناوری اطلاعات نداشت که اخیرا این شرکت را تشکیل دادیم تا بتوانیم تحولات دیجیتالی که لازم است را به کمک این شرکت انجام دهیم.
به گفته مدیرعامل بانک صنعت و معدن، محصولات زیادی در حوزه تحول دیجیتال تولید شده که همکاران ما در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات با همکاری بخش کسب و کار بانک آن را تنظیم کرده‌اند؛ بخشی رونمایی شده و بخش دیگر در آینده نزدیک رونمایی خواهد شد.
وی ادامه داد: در حوزه حاکمیت شرکتی هم دقیقا چارچوبی که برای ما تعریف شده بود را انجام دادیم که در ابتدا تفکیک هیات مدیره از وظایف اجرایی و تشکیل هیات عامل بود. در عین حال تشکیل کمیته های نظارتی مانند تطبیق، ریسک، حسابرسی داخلی، تشخیص، جبران خدمت که بازوهای نظارتی هستند و به هیات مدیره مشورت می‌دهند را انجام دادیم و در آن چارچوب در حال انجام است.
خورسندیان با بیان اینکه بانکداری شرکتی از جمله مسایلی است که مد نظر ما قرار دارد؛ اظهار کرد: بانک صنعت و معدن یک بانک شرکتی است؛ اما به نظر می‌رسد با توجه به اندازه و خدمات و نیازهایی که شرکت‌های بزرگ ما دارند؛ براساس نیازهای خاص آن مشتریان در فضای تحول دیجیتال نیازسنجی می کنیم که بتوانیم خدمات متناسب با نیازهای مشتری را ارائه دهیم. با چند شرکت به این بخش ورود کردیم که در ابتدای کار هستیم و امید داریم با توجه به چابکی بانک این مسیر به سرعت طی شود.
راه چک های بی محل با قانون جدید بسته شد
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به اینکه قانون جدید چک آثار مثبتی دارد،گفت: مهم‌ترین اثر اجرای قانون جدید چک این است که مسیرهای سواستفاده و چک‌های بی‌محل بسته خواهد شد و در عین حال برای کسی که چک را تحویل می‌گیرد امنیت خاطر نسبی به دنبال دارد.
وی اظهار کرد: گیرنده چک براساس قانون می‌تواند از تمام حساب‌های صادرکننده چک برای وصول آن استفاده کند و یک امنیت خاطر نسبی خواهد داشت.
خورسندیان تصریح کرد: بانک‌ها باید تمرین بیشتری با سامانه‌های جدید داشته باشند تا امور مربوط به چک‌های جدید روی روال باشد. همچنین شاید برای مردم کاربرد این چک‌های صیادی کمی وقت‌گیر باشد اما به نظر می‌رسد ارزش دارد چرا که ریسک را به مقدار زیادی کاهش می‌دهد و مردم با طیب خاطر بیشتری می‌تواند مبادله چک داشته باشند.
سهم۹۰ درصدی بانک‌ها در تامین مالی
مدیرعامل بانک صنعت و معدن همچنین در پایان با اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در نظام بانکی گفت: نقش رسانه در کارایی بانک، نقشی اجتناب ناپذیر و بی ‌بدیل است که اثر گذاری خاص خود را دارد. جایگاه رسانه در جامعه امروز، در انتقال پیام‌ها بسیار مهم است که حتی از تعبیر امپراطوری برای رسانه استفاده می‌شود، چرا که حاکمیتی بر اذهان و افکار دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در جامعه امروز نگاه بانک از منظر خواص و عوام مردم، نگاه مثبتی نیست، تاکید کرد: این در حالی است که در شبکه تامین مالی کشور بانک‌ها حدودا ۹۰ درصد تامین مالی را به عهده دارند اما با این وجود بیشترین فشار و انتقاد هم روی شبکه بانکی است.
خورسندیان تصریح کرد: منکر اینکه گاهی بانک‌ها به لحاظ ساختاری یا مدیریتی مشکلاتی دارند نیستیم؛ اما حس می‌کنم بخش زیادی از انتقادها که نسبت به بانک‌ها وجود دارد، حاصل فضاسازی و جریان سازی است که ایجاد شده و باید ریشه آن شناسایی شود. رسانه به عنوان یک رسالت اجتماعی که دارد می‌تواند در شفاف سازی، تلطیف و تطهیر اذعان مردم نسبت به بانک نقش داشته باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل بانک صنعت و معدن تحول دیجیتال بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید قنبری، دبیراولین همایش تبلیغات دیجیتال «ادز آپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، گفت: تبلیغات دیجیتال در ایران با مشکلاتی به دلیل تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها مواجه است. نخستین همایش «ادز آپ» در اینوتکس ۲۰۲۴ به بررسی چالش‌های تبلیغات دیجیتال در ایران می‌پردازد.

وی ادامه داد: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

دبیر این همایش، افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمار‌ها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

قنبری اشاره کرد: بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

وی خبر داد: امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود..

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن