Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان گناباد به عنوان جنوبی‌ترین شهر استان خراسان رضوی این روزها چشم انتظار تامین اعتبار در اجرای طرح‌های بزرگ درمانی از جمله ساخت بیمارستان جدید است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، فاصله زیاد تا مرکز استان و نقطه ثقل بودن چندین شهرستان از ویژگی‌های گناباد است و وزارت بهداشت را بر آن داشت تا یکی از بیمارستان‌های مجهز استان را در این شهر بنا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احداث بیمارستان علامه بهلول گناباد توانسته در این مدت به دامنه جمعیتی حدود 1.5 میلیون نفر خدمات رسانی کند ولی ناتمام ماندن برخی از بخش‌های آن مانند بخش سوختگی و آنژیوگرافی بعد از گذشت چهار سال از گلنگ زنی یکی از مطالبات مردمی بوده که طی تماس و پیام‌هایی مردم از خبرگزاری تسنیم خواسته اند تا این  موضوع را پیگیری کند.

خبرگزاری تسنیم نیز در راستای پیگیری مطالبات مردمی طی گزارشی در مردادماه سال گذشته تحت عنوان " بخش سوختگی بیمارستان علامه بهلول گناباد همچنان نیمه تمام است" به آن پرداخته و حال بعد از گذشت یکسال بار دیگر به سراغ مسئولین دانشگاه علوم پزشکی رفته ایم تا پیشرفت این پروژه را پیگیر شویم.

فعالیت دومین بیمارستان گناباد در هاله‌ای از ابهام/ پروانه بهره‌برداری هنوز صادر نشده استبخش سوختگی بیمارستان علامه بهلول گناباد همچنان نیمه تمام است + فیلمروایت تسنیم از مصائب اهالی روستاهای شرق گناباد در ‌سوز زمستان/ چشم‌انتظاری 4 ساله مردم ‌برای گازرسانی‌ به منطقه+‌ فیلم

رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همین رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: تکمیل بخش سوختگی و راه اندازی آنژیوگرافی جزو اولویت‌های دانشگاه است که به همین منظور با پیگیری‌های انجام شده در سفر ریاست جمهور به خراسان رضوی، این دو پروژه در لیست مصوبات سفر قرار گرفت.

وی ادامه داد: مبلغ 70 میلیارد تومان برای تکمیل بخش سوختگی و راه اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان علامه بهلول گنابادی مصوب شد که بخشی از این مبلغ در سال جاری و بخشی در سال آتی به دانشگاه تخصیص داده خواهد شد، پیگیری برای جذب اعتبار در حال انجام است و به محض وصول بخشی از اعتبار، مراحل اجرایی آغاز می‌شود.

راه اندازی بیمارستان دوم گناباد نیز یکی دیگر از مطالبات مردمی بوده که خبرگزاری تسنیم در گزارش‌هایی تحت عنوان " بیمارستان دوم گناباد روی ریل تجهیز و راه‌اندازی قرار گرفت" و " بیمارستان دوم قطب درمانی جنوب خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید" و " فعالیت دومین بیمارستان گناباد در هاله‌ای از ابهام/ پروانه بهره‌برداری هنوز صادر نشده است" به آن پرداخته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص این موضوع نیز اظهارداشت: تاسیس بیمارستان دوم گناباد نیز از پروژه‌های اولویت دار دانشگاه است و این درخواست در جریان سفر ریاست جمهور به خراسان رضوی نیز پیگیری شد.

احمدی افزود: برای بیمارستان دوم، دو گزینه وجود داشت، نخست استفاده از ساختمان بیمارستان قدیم 15 خرداد، که با بررسی‌های انجام شده، به علت قدمت بالای این ساختمان، منتفی شد.

وی ادامه داد: گزینه دوم احداث ساختمان جدید برای بیمارستان که البته اجرای این گزینه به اعتبارات بالایی نیاز دارد. پیگیری‌ها و رایزنی‌ها برای جذب اعتبار جهت احداث ساختمان جدید و راه اندازی بیمارستان دوم در حال انجام است.

انتهای پیام/282/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان علامه بهلول گناباد خبرگزاری تسنیم بیمارستان دوم راه اندازی خراسان رضوی بخش سوختگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه

به گزارش قدس خراسان، محمدعلی زهره‌ای یکشنبه شب در شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌ رضوی که به میزبانی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه‌ به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان این وزارتخانه‌ باید تمامی تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن آنان کنیم.

قائم‌ مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی و همدلی میان زیر مجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه در این صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رفع خواهد شد.

وی اهمیت توجه‌ به آموزش کارکنان وزارت راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آموزش و افزایش ‌دانایی و سطح علمی کارکنان باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر کارکنان در دستور کار دائمی سازمانها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند بروز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

زهره‌ای همچنین به جذب جوانان و نخبگان‌ در سطح این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: از سوی دیگر باید چرخش مدیران و پرورش مدیران آینده مدنظر تمامی مدیران کل و روسای سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های‌ وزارت راه و شهرسازی قرار داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی نیز در این نشست به جایگاه این استان و مشهدالرضا(ع) در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی‌ به‌ واقع به‌ دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

وحید داعی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، در همه دورانی که خراسان رضوی مسافر زیادی داشته، با وجود تمامی کمبودها و کاستی‌های اعتباری، همه تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی همچنین به برگزاری منظم شورای هماهنگی راه و شهرسازی این استان‌ اشاره کرد و گفت: امسال طراحی ویژه‌ای کردیم که مسئولان ارشد استان در شورای هماهنگی راه و شهرسازی حضور یافته و مدیران کل زیرمجموعه این وزارت‌خانه درخواستهای خود را در این شورا مطرح و پیگیری کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی‌ نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مسکوت‌ مانده از دهه‌ ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پروازهای آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی به افتتاح‌ چهار پروژه بزرگ فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد اشاره و خاطرنشان‌ کرد: پروژه‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل‌ ارتباطی انتقال مسافران با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به‌ بهره‌برداری رسید.

وی گفت: فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی و پس از فرودگاه‌ امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پروازهای خارجی است، در پی افتتاح پروژه‌های عظیم عمرانی و توسعه‌ای در فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را دارد.

دیگر خبرها

  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • چتر باران بر سر خراسان جنوبی
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس