Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:06:49 GMT

سهم اعتبار مناطق از کل بودجه شهرداری اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۹۶۴۰

سهم اعتبار مناطق از کل بودجه شهرداری اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر شهرابی در نشست هم اندیشی اداره کل برنامه و بودجه با مدیران کل برنامه‌ریزی و توسعه شهری معاونت‌های تخصصی و معاونین برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران گفت: حوزه برنامه‌ریزی در شهرداری تهران برای پیشبرد امور باید بر اساس دیدگاه حاکمیتی و کلان عمل کند و ضمن توجه به منابع بالادستی، از خرد جمعی و نقطه نظرات خبرگان در تصمیم سازی ها بهره گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تقویت فضای همدلی و وفاق بین مجموعه مدیریتی برنامه ریز افزود: دستیابی به گفتمان مشترک بین ستاد و واحدهای اجرایی در معاونت‌ها و مناطق به ویژه در حوزه برنامه و بودجه از اهمیت بالایی برخوردار است که امیدواریم این نشست‌ها به همفکری، هم اندیشی و هم افزایی در راستای اهداف مدنظر منجر شود.

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران ضمن تشریح سیاست‌های جدید بودجه‌ای برای سال آینده گفت: بنا داریم تا مهرماه سال جاری تمامی پیشنهاد بودجه‌ها را جمع بندی کنیم که این اقدام با هم افزایی مجموعه بخش‌های شهرداری تهران انجام خواهد شد.

وی از اصلاح و بازنگری ردیف‌های بودجه‌ای شهرداری تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر ساماندهی ردیف کدهای اعتباری مناطق شامل تجمیع برخی کدها، ادغام کدهای مشابه، کاهش ردیف‌های غیرضروری، اصلاح عناوین ردیف‌ها و استفاده بهینه از منابع محدود را در دستور کار داریم.

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران خاطرنشان کرد: ساماندهی ردیف‌های اعتباری مناطق ۲۲ گانه از طریق کاهش تعداد ردیف کدها و اختصاص ارقام بودجه آن به ردیف‌های تجمیع شده، فرایند تدوین و اجرای بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران را تسهیل خواهد کرد.

شهرابی با اعلام مبادله ۲۱۰۰ موافقت نامه بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تهران، افزود: تبادل موافقت نامه‌های بودجه در سنوات گذشته با تأخیر و در طی سال انجام می‌پذیرفت اما امسال برای نخستین بار تمامی موافقت نامه‌های بودجه‌ای در موعد قانونی مقرر با واحدهای شهرداری تهران مبادله شد.

وی پیاده سازی پروژه‌های مناطق روی لایه GIS را از برنامه‌های جدید اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران عنوان کرد و افزود: به‌منظور شفاف‌سازی و کمک به تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریت شهری، مناطق ۲۲ گانه باید پروژه‌های احداثی و مستمر خود را در لایه‌های GIS (سیستم اطلاعات جغرافیایی مکانی) بارگذاری کنند.

به گفته شهرابی، دستورالعمل پیشنهاد و تصویب پروژه‌های جدید مناطق تهیه شده و برای ابلاغ، در اختیار شهردار تهران قرار گرفته است.

وی، سهم اعتبار مناطق از کل بودجه شهرداری تهران را ۱۳ هزار و ۷۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در این میان بر اساس رویکرد ویژه شهرداری و شورای شهر در راستای کاهش فاصله شمال و جنوب پایتخت و اولویت رسیدگی به محلات محروم، بودجه مناطق کم برخوردار در مقایسه با مناطق برخوردار افزایش قابل توجه و بی نظیری داشته است.

در ادامه این همایش، علیرضا کرمی معاون نظارت بر بودجه مناطق اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران ضمن مروری بر بودجه ۱۴۰۰ و عملکرد آن، به تشریح انواع طبقه بندی بودجه‌ای شامل طبقه بندی اقتصادی و طبقه بندی عملیاتی پرداخت.

کد خوانی ردیف‌های اعتباری بودجه، مراحل بررسی و تصویب لایحه بودجه شهرداری تهران، سهم اعتبار نقد و غیر نقد در بودجه سال ۱۴۰۱، تخصیص نقدی سهم سال مصوب کمیته تخصیص، دستور جلسه و فرایند کمیته تخصیص، اعتبارت مناطق، مقایسه اعتبارات ابلاغی و عملکرد پروژه‌های توسعه محله‌ای مناطق ۲۲ گانه سال ۱۴۰۰ از دیگر نکات مورد اشاره معاون معاون نظارت بر بودجه مناطق بود که در قالب کارگاه آموزشی اجرا شد.

همچنین بخش دیگر این هم اندیشی، پنل پرسش و پاسخ با حضور محمدی مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت هماهنگی امور مناطق، اسماعیل پوران مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی، امیرآبادی مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت حمل و نقل و ترافیک، عنقائی مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت خدمات شهری و محیط زیست، علوی مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت شهرسازی و معماری برگزار شد که به پرسش‌های معاونین برنامه ریزی و سرمایه انسانی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در حوزه برنامه و بودجه پاسخ دادند.

در بخش دوم هم اندیشی، سهیل کوثری سرپرست معاونت نظام فنی و اجرایی اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران نیز با اشاره به فرایند تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری گفت: بر اساس تغییرات زمانبندی شده برنامه چهارم قرار است رویکرد تدوین برنامه چهارساله شده و برنامه چهارم برای ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۴ تدوین شود.

کوثری، ضمن تشریح شاکله تدوین برنامه شامل ستاد عالی برنامه چهارم توسعه، شورای راهبردی و تلفیق، دبیرخانه برنامه و کمیته‌های تخصصی در خصوص زمانبندی برنامه، کمیته مستندسازی، آشنایی با چرایی تغییرات رویکرد از پنج ساله به چهارساله و نقش و وظایف مدیران کل برنامه ریزی توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه، پنل پرسش و پاسخ با حضور دکتر فروزنده، مدیران کل برنامه و بودجه، سرمایه انسانی، پایش و ارزیابی عملکرد برگزار شد و معاونین برنامه ریزی و سرمایه انسانی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران نیز ضمن طرح سوالات، ابهامات و پیشنهادات در حوزه برنامه و بودجه و منابع انسانی دغدغه‌های خود را در این زمینه با مدیران ارشد در میان گذاشتند.

همچنین در این همایش از سند برنامه منطقه ۴ شهرداری تهران نیز با حضور معاون شهردار تهران و مدیران کل برنامه و بودجه و پایش و ارزیابی عملکرد رونمایی شد.

نشست هم اندیشی اداره کل برنامه و بودجه با مدیران کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت‌های تخصصی و معاونین برنامه ریزی و سرمایه انسانی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران با حضور دکتر فروزنده معاون شهردار تهران، شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه، قهرمانی مدیرکل سرمایه انسانی و شیخ حسن مدیرکل پایش و ارزیابی عملکرد به میزبانی منطقه ۴ شهرداری تهران برگزار شد.

کد خبر 5540223

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر نشست هم اندیشی شهرداری تهران بهزیستی علیرضا زاکانی شورای شهر تهران گردشگری آلودگی هوا حج تمتع سازمان حج و زیارت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران عفاف و حجاب شهر تهران کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی کل برنامه و بودجه شهرداری تهران اداره کل برنامه و بودجه مدیران کل برنامه برنامه چهارم حوزه برنامه هم اندیشی بودجه ای ردیف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران

استاندار تهران، گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران زندگی می‌کنند، لذا در تلاش هستیم تا با دستگیری افراد غیرمجاز و خروج آن‌ها از کشور سطح غیرمجازی را با سرعت بسیار زیادی کاهش دهیم، زیرا بخش بزرگی از ظرفیت‌ها در اختیار اتباع است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، علیرضا فخاری عصر امروز در آیین "سپاس معلم" که با حضور اعضای شورای اداری استان تهران برگزار شد، با اشاره به وظایف شورای اداری، اظهار داشت: استان تهران دارای ویژگی‌های خاص است که البته در میان سایر استان‌ها مظلوم و مغموم نیز بوده و در این فرصت به‌صراحت عرض می‌کنم نمایندگانی که از استان تهران در مجلس شورای اسلامی حضور دارند باید در این دوره برای احقاق حقوق استان تهران همت کنند.

وی با بیان اینکه شأن استان تهران این نیست که در جایگاه سی و یکم بودجه‌ای کشور قرار بگیرد، افزود: توسعه در استان تهران نیازمند جنب‌وجوش و حرکت و برنامه‌ریزی دقیق از سوی مسئولان و مدیران در قالب چارچوب‌ها و اصول است تا شاهد تغییر وضعیت در استان تهران باشیم.

استاندار تهران در ادامه با بیان اینکه پویایی استان تهران به پویایی مدیران و مسئولان گفت: به‌رغم اینکه استان تهران یک‌چهارم ظرفیت تولید کشور را دارد و 52 درصد سهم مالیات کشور در استان تهران دریافت می‌شود، هنوز با ظرفیت اقتصادی فاصله داریم.

فخاری با تأکید بر اینکه به‌کارگیری ظرفیت‌های اقتصادی با شعار سال به‌منزله یک انقلاب است، ابراز داشت: متأسفانه جریان برنامه‌ریزی در استان تهران به‌شدت ضعیف است و این در حالی است که به همه مدیران و مسئولان ابلاغ شده است که باید برنامه‌ریزی دقیق و منسجم داشته باشند و نظام بودجه‌ای و اولویت‌های آن‌ها مشخص باشد و جهت‌گیری‌ها برای برنامه 5 ساله در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم پروژه‌های نیمه‌کاره را هر چه زودتر تمام کنیم، زیرا که هزینه‌های آن در حال افزایش است که در این صورت هم نیاز مردم تأمین خواهد شد و هم تکالیف مدیران مشخص می‌شود.

وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم

فخاری با اشاره به موضوع اتباع گفت: نزدیک به 50 درصد از اتباع کشور در استان تهران زندگی می‌کنند که البته در تلاش هستیم تا با دستگیری افراد غیرمجاز و خروج آن‌ها از کشور سطح غیرمجازی را با سرعت بسیار زیادی کاهش دهیم.

استاندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: سطح مجازی اتباع نیز در حوزه‌های اقتصادی، اجرایی، فرهنگی و غیره سازمان‌دهی می‌شود، زیرا که در حال حاضر بخش بزرگی از ظرفیت‌های استان تهران در اختیار اتباع است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری