Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین عرب انصاری در این نشست ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و عید غدیر به تشریح تاریخچه غدیر پرداخت و تأکید کرد: غدیر گفتمان مشترک بین مذاهب اسلامی است و راویان بی شماری این مسأله را معرفی و تبیین کرده اند.

وی تأکید کرد: اسلام به عنوان یک دین کامل از جانب خداوند متعال مورد پذیرش قرار گرفت و کمال دین در غدیر انجام شد؛ این واقعه پیوند مستحکمی با انقلاب اسلامی دارد و انقلاب ما الهام گرفته از غدیر است و لذا باید نسل به نسل و از جمله توسط رسانه ها منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت الاسلام و المسلمین عرب انصاری با بیان اینکه در پیام مقام معظم رهبری به نماینده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر چند مسأله از جمله خلاقیت و نوآوری و استفاده از ظرفیت جوانان در برنامه های عید غدیر تأکید شده است، به تشریح برنامه های این شورا در دهه  امامت و ولایت 1401  و روز عید غدیر به ترتیب زیر پرداخت:

اقدامات ستادی

1-    برنامه ریزی، برگزاری جلسات هماهنگی و پیش بینی  برنامه‌ها از سه ماه گذشته و تاکید مضاعف بر مردمی سازی برنامه ها از طریق مساجد و گروه های مردمی بطور اعم و هیئت ها،گروه‌های جهادی و بسیج .

2-    بهره گیری از ظرفیت سازمان های اجرایی، دستگاه ها و نهادهای عضو مجمع نمایندگان شورا ( همکاری و همراهی و مساعدت قریب به ۵۰ دستگاه و نهاد و قریب به ۴۰۰ گروه جهادی) در اجرای برنامه‌های دهه امامت و ولایت

3-    تهیه و تدوین و ارسال دستور العمل نحوه بزرگداشت جشن های مردمی دهه ((امامت و ولایت )) به دفاتر استانی نهاد و ایجاد هماهنگی در کلیه سطوح کشوری. 
4-    تعیین و ابلاغ شعار محوری دهه امامت و ولایت ۱۴۰۱با عنوان« لبیک یا رسول الله » (صلی الله علیه و  آله و سلم )  پس از برگزاری جلسات هم اندیشی و همفکری با نخبگان و اندیشمندان و هنرمندان .

5-   فراهم سازی امکان تحقق و عینیت یافتن برنامه های نمادینی همچون ((هر خانه یک پرچم، هرخانه یک غذا)) و ((همه پیام آور رسول خدا (ص) در غدیر باشیم)) با همکاری گروه های مردمی و هیات مذهبی

برنامه‌های در سطح بین الملل 

برنامه‌ها و جشن هایی با همکاری وزارت امور خارجه، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه در کشور‌های مختلف اعم از عراق، سوریه، یمن، لبنان، آذربایجان ، آلمان، انگلیس، فرانسه و ... اجرا خواهد شد.

ویژه برنامه‌های جشن‌های غدیر با برنامه‌های خلاق و متنوع در حرم حضرت امیرالمومنین(ع) از ۱۳ ذی‌الحجه با عنوان هفته (( ولایت و امامت )) برگزار می‌شود. این برنامه‌ها با حضور هنرمندانی از کشور عراق و ایران به مدت یک هفته در روز‌های مختلف برگزار  و به ویژه در روز 18 ذی‌الحجه مراسم باشکوه اهتزاز پرچم غدیر انجام خواهد شد.

- اهدا 60 هزار شاخه گل توسط اتحادیه کشوری گل فروشان جهت گل آرایی حرم مطهر امیرالمومنین علی (ع) در نجف اشرف و حرم امام حسین(ع) و حرم های کاظمین و سامرا در روز عید سعید غدیر.

ـ  افتتاح نمایشگاه‌های هنری فرهنگی،خط و نقاشی، تحت عنوان ((حیات طیبه)) و برگزاری مسابقات محتوایی مربوط به فرهنگ غدیر بین زایران حرم مطهرعلوی و حسینی .

 - هم خوانی گروه‌های سرود و تواشیح، توزیع هدایای جذاب و خاص ویژه کودکان، قرائت خطبه غدیر به صورت کاملا بدیع در صحن امیرالمومنین علی (علیه السلام) در نجف اشرف از جمله برنامه‌های متنوع این دهه .

برنامه ها ی سراسر کشور

- استمرار  و ترویج برخی از برنامه ها به ویژه اطعام که این اقدام از شش سال قبل با توزیع ۷۰ هزار اطعام آغاز شده وسال گذشته بین ۱۲ تا ۱۳ میلیون اطعام توزیع گردید و امسال تعداد 15 میلیون پرس غذا ، اقدام خواهد شد.

- راه اندازی و ایجاد پویش" عهد اخوت "  میان مردم مومن و خداجو در سطح محلات و مساجد سطح کشور که امسال با برنامه های پیش بینی شده در میان جوانان ، با استقبال زیادی مواجه خواهد شد.

ـ توزیع نان صلواتی با هماهنگی تعدادی از نانوایی های منتخب شهرها .

- کمک‌های مؤمنانه واطعام مستمندان و فقرا به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه مساجد، هیات ها و گروه های مردمی و جهادی.

- برپایی ایستگاه‌های صلواتی در مساجد، محلات و معابر عمومی با همکاری  اقشار مختلف مردم 

- آذین بندی معابر و محلات و ادارات و بزرگراه ها و ... با تزیینات شهری و روستایی

 -گشودن سفره‌های عیدانه به مناسبت عید سعید غدیر در منازل با محوریت کودکان و نوجوانان

 - تجلیل و تکریم و بازدید از سادات معزز در سراسر کشور

- برگزاری کارگاه‌های غدیر شناسی و غدیر پژوهی با حضور کارشناسان و اساتید حوزه و دانشگاه 

- برگزاری جشنواره‌های تخفیف کالا از سوی اصناف و اتحادیه های مختلف

- اعزام مبلغان غدیر با همکاری حوزه علمیه و سازمان تبلیغات به روستاها و دهستان های فاقد روحانی مستقر

- برگزاری برنامه‌های شبی با قران با محوریت تلاوت و تفسیر آیات ولایت

 - برگزاری مسابقات کتابخوانی و فرهنگی و هنری و ورزشی. 

- پرده خوانی و نقالی واقعه غدیر و تاکید بر عمل و سنت هدیه دادن و صله ارحام 

ـ عیادت از بیماران و جانبازان و سالمندان بویژه سادات

- اجرای پویش‌هایی همچون(من غدیری ام)(به عشق علی) و... در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی. 

-  بازسازی و بازنمایی واقعه غدیردر ۱۴۰ نقطه کشور به صورت میدانی با همکاری گروههای هنری و فرهنگی. 

- برگزاری همایش کشوری ((عدالت از منظر امیرالمومنین علی ع)) به میزبانی استان مرکزی .

- برگزاری هفتمین همایش کشوری ((ولایت ، محور وحدت)) به میزبانی استان هرمزگان 

- برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی غدیر در استان قزوین.

- برگزاری همایش حکمرانی علوی به صورت وبیناری و برگزاری ۱۰ وبینار علمی با حضور علمای شیعه و اهل سنت و مسیحیت و رونمایی از دو اثر نفیس درباره نهج البلاغه با همکاری بنیاد نهج البلاغه

- برگزاری راهپیمایی یا شادی پیمایی‌های خانوادگی با عنوان میثاق با ولایت در دهه امامت و ولایت

- برگزاری ویژه برنامه‌های متنوع در آستان‌های مقدس رضوی و فاطمی و احمدی و سایر بقاع متبرکه.

  برنامه های خاص شهر تهران 

ـ در راستای تبیین مفاهیم غدیر ، مراسم بزرگی در حوزه تبیینی اجرا خواهد شد که از جمله آنها برگزاری  ۱۱۰ برنامه محوری در 110 مسجد و مراکز فرهنگی، حسینیه‌ها و ادارات خواهد بود.

ـ برای ترویج فرهنگ اطعام در روز عید غدیر ، پویش( به عشق علی لبخند بسازیم) راه اندازی گردیده که طرح پخت و توزیع حداقل یک میلیون و ۱۰۰ هزار پرس غذا در شهر تهران را برعهده دارد.

- بیش از 600 گروه و مجموعه مردمی ، فرهنگی ، مذهبی و هنری بسیج و گروه‌های جهادی ضمن برپایی ایستگاه های صلواتی و خدمات و رویدادهای فرهنگی و برپایی مهمانی 10 کیلومتری در حد فاصل چهار راه ولی عصر تا پارک وی از ساعت 18 تا 22  همراه با اطعام و پذیرایی از مردم ، بویژه برنامه‌های ویژه کودکان، مسابقات فرهنگی و .... در روز عید غدیر به تبیین و ترویج فرهنگ غدیر می پردازند.

- نورافشانی شب عید غدیر در ساعت ۲۱  در ۱۱۰ نقطه از میادین اصلی شهر تهران .
- برگزاری مراسم ویژه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی و امامزاده صالح و سایر بقاع متبرکه تهران.

- برپایی 110 ایستگاه صلواتی و تقدیم ۱۱۰ هزار شاخه گل همراه با پذیرایی از شهروندان .

- تجلیل ویژه از ۳۰۰ شهید سادات در بهشت زهرای تهران در روز پنج شنبه ۲۳ تیر با همکاری بنیاد شهید.

ـ توزیع ۱۱۰ هزار بسته معیشتی کمک های مومنانه با همکاری سپاه  تهران بین خانواده های نیازمند.

- برگزاری برنامه های فرهنگی هنری شاد با عنوان( لبخند برابری و برادری) در طول دهه ولایت در بوستان جوانمردان منطقه 5 .

-  ویژه برنامه (شب های فیروزه ای) در بوستان آب و آتش به مدت 10 شب در طول دهه ولایت و امامت.

-برگزاری جشن ویژه (همیشه امیر) با همکاری بسیجیان مسجد موسی بن جعفر ع و فرهنگسرای سرو شهرداری و هیات رزمندگان منطقه 6 در شب عید غدیر در بوستان لاله شهر تهران.

-برگزاری 22 جشن فاخر در 22 بوستان بزرگ شهر تهران و راه اندازی 44 کاروان سیار جشن و شادی.

- نورپردازی و تزیین ویژه بزرگراه امام علی(ع) بعنوان یکی از طولانی ترین و مهمترین بزرگراه های تهران .

- رونمایی از اثر حجمی الهام گرفته از ضریح مبارک امیرالمومنین علی(ع) در میدان الغدیر منطقه 4 تهران در روز عید غدیر.

- رونمایی از 8 دیوارنگاره با طراحی هنرمندان مطرح کشوری با مضامینی از زندگانی امیرالمومنین علی(ع) .

ـ  راهپیمایی خانوادگی در چهار نقطه تهران را از دیگر برنامه‌های ایام دهه امامت و ولایت ؛ که این برنامه روز جمعه ۲۴ تیرماه در چهار نقطه شامل ارتفاعات توچال، ارتفاعات آبشار تهران، سرخه حصار و ارتفاعات شهرک شهید محلاتی برگزارگردیده است.

برنامه های خاص شهر مقدس قم

-کاروان پیاده روی خانوادگی ((غدیر تا ظهور)) در تجدید بیعت با حضرت مهدی((عج))
-پخت و اطعام غذا در مسیر حرم تا حرم در طول روز عید سعید غدیر
-جشن ویژه سادات ناشنوا در مسجد مقدس جمکران
-جشن ویژه ((دختران غدیر)) در مسجد مقدس جمکران
-قرائت خطبه غدیر در حرم مطهر حضرت معصومه ((سلام الله علیها))
- برگزاری دعای پرفیض ندبه در صبح روز عید غدیر در حرم مطهر حضرت معصومه((سلام الله علیها)) و مسجد مقدس جمکران
-مسابقه بزرگ آشنایی با مفاهیم و فلسفه عید غدیر با عنوان (( پیام غدیر))

انتهای پیام/

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: نشست خبری عید سعید غدیر عرب انصاری امیرالمومنین علی دهه امامت و ولایت امیرالمومنین ع عید سعید غدیر روز عید غدیر ویژه برنامه عید غدیر روز عید شهر تهران برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست اجرای پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با حضور اساتید اقتصاد، مدیران رسانه‌ها و انسان رسانه‌های اقتصادی به همت ستاد رسانه مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد. در این نشست چگونگی پرداختن به شعار سال توسط رسانه‌ها به عنوان یک مطالبه مردمی بررسی راهکار‌های تحقق این شعار به عمل و پیوست رسانه‌ای برای ایجاد وحدت رسانه‌ای برای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نباید شعار جهش تولید را تنها معطوف به دولت بدانیم

در این نشست حمیدرضا زندی جانشین رئیس و دبیر اجرایی ستاد رسانه‌ای فضای مجازی کشور با تاکید بر نامگذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: این شعار دو بخش اقتصادی و اجتماعی داشته و بر نقش و مشارکت مردم در تحقق این جهش تاکید دارد و برهمین اساس نیاز به بسیج مردمی برای عملیاتی کردن آن هستیم.

وی با بیان اینکه نباید این شعار را معطوف به دولت بدانیم بلکه دولت بخشی از آن اجرای است و بسیاری از مراکز و دستگاه‌ها هستند که فراتر از دولت در ایجاد مشارکت مردم نقش دارند، اظهار داشت: جامعه در برخی موارد به‌دلیل کم‌کاری و عدم تولید محتوا به وضعیت اقتصادی کشور مثبت نگاه نمی‌کند. برای مثال میزان اخبار تعطیلی یک کارخانه با اخبار راه‌اندازی مجدد همان کارخانه فاصله زیادی دارد و در این زمینه نیازمند تحول اساسی، فرهنگی و ریشه‌ای هستیم.
دبیر اجرایی ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور با بیان اینکه انتخاب شعار جهش تولید با مشارکت مردم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، انتخابی دقیق و راهگشاست، تاکید کرد: حقیقتا توجه جدی به شعار سال و تحقق آن، می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را هم حل کرده و گره از کار مردم باز کند.

زندی ادامه داد: ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور بر همین مبنا و در جهت کمک به تحقق شعار سال، از مدت ها پیش با تشکیل جلسات متعدد، تلاش کرده که پیوست رسانه ای متقن و جامعی را با هدف دخیل کردن مردم عزیز کشور با موضوع تدوین کند که الحمدلله به نتایج بسیار خوبی هم رسیده ایم.

در ادامه حسن خجسته استاد حوزه رسانه و ارتباطات در این نشست، گفت: بدون وجود برنامه در دولت، رسانه‌ها نمی‌توانند در تحقق شعار سال اقدام کنند و حتما باید ایده‌های عملیاتی دولت در این زمینه مبنا قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه مطالبه عمومی یکی از راه‌های پیگیری تحقق شعار سال است، اظهار داشت: این مطالبه مردمی از مسئولان حتما می‌تواند یکی از راهکارهای جدی در این زمینه باشد و عزم مسئولان را برای تحقق شعار سال جزم‌تر کند.
 حسن نجفی سولاری با اشاره به این که توسعه و تولید ادبیات مشخصی دارند اما در جهش ابهام وجود دارد، گفت: برای تحقق این شعار به پیوست رسانه‌ای نیاز داریم که سه رویکرد تبیینی، آگاهی بخشی و تبلیغ را باید رسانه‌ها داشته باشد و براساس قالب و نوع هر رسانه با این سه رویکرد گفتمان سازی برای شعار سال ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: اصلی ترین هدفی که رسانه‌ها باید برای تحقق این شعار دنبال کنند، تغییر نگاه دولت و مردم و ایجاد انگیزه است.

پیشنهاد جمع آوری مطالبات قبلی مردم در زمینه جهش تولید

حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه این نشست با تاکید بر این که نیاز به ایجاد دیدگاه عملیاتی در حوزه رسانه داریم، تصریح کرد: پیوست رسانه‌ای صرفا مربوط به نهادهای دولتی نبوده و در مرحله اول باید برای تمام کشور این پیوست تهیه شود و مطالبه تحقق شعار سال از طریق مردم، برای دولت ایجاد شود.

دلیریان موتور محرک این مطالبه‌گری را نخبگان اقتصادی دانست و تاکید کرد آنها می‌توانند با تعیین افراد و ارایه راهکارها برای برداشتن موانع، مطالبات را برای ایجاد مسئولیت پذیری فردی پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خواسته‌های مردم در زمینه جهش تولید در سال‌های گذشته نیز هنوز محقق نشده، تصریح کرد: باید در ابتدا این مطالبات جمع آوری و در کنار شعار سال پیگیری شود تا اعتماد عمومی در جامعه فراگیر شود.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی متذکر شد: شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای پرداختن به این خواسته‌ها در سطح مردم هستند.

در ادامه این نشست حامد فروزان دستیار مردمی سازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید باید با مشارکت مردم باشد و بخش خصوصی را بخشی از زیست بوم اقتصاد مردمی تلقی کنیم اما همه آن نیست چون مبتنی بر سرمایه است. باید نوع مشارکت در سطوح شراکت، فعالیت، مدیریت و بهره برداری تبیین شود. الگو سازی در کنار اعتماد سازی اتفاق می‌افتد که در حال حاضر الگوهای موفق اقتصاد مردمی وجود دارند. این درحالی است که آگاهی بخشی در این زمینه برای مردم یکی از اصولی است که باید به آن پرداخته شود.

راهکارهای عملیاتی یک پژوهشگر اقتصاد درباره تحقق شعارسال

حجت‌الاسلام سید محمدرضا رضی پژوهشگر حوزه اقتصاد کلان در این نشست با بیان اینکه مردم ما به دلیل ریشه‌های تاریخی به تولید کمتر فکر می‌کنند و به دلیل تعاریف متفاوت از اقتصاد مردمی فهم مشترک برای آن وجود ندارد، گفت: در مباحثی چون مالکیت، حق بهره برداری، عاملیت، مشارکت و مدیریت مهمترین بخش برای هدف گذاری را می‌توان عاملیت و فاعلیت مردم دانست.

وی افزود: تولید یک فعل اقتصادی نیست بلکه یک فعل انسانی است بنابراین مطالبه از دولت غلط است بلکه مردم باید برای تولید پیش قدم باشند.

ارایه راهبردها و راهکارها از زبان نخبگان و خواص، تولید علم و توزیع آن در سکوها، چهره‌سازی از شخصیت‌های انقلابی که در عرصه اقتصادی که مهجور هستند و حرف‌هایی برای استفاده دارند، برنامه‌ریزی برای بازنشر محتوای تاکنون دیده نشده و تولیدات فراوان در رسانه ملی و فضای مجازی، روایت جنگ تمام عیار اقتصادی برای مردم، مطالبه راهکارهای مردمی‌سازی اقتصاد در رسانه ملی از دولت، نیاز به رسانه تخصصی در عرصه اقتصاد مقاومتی و استفاده از زبان طنز و یا ساخت سریال از جمله پیشنهادات مطرح‌شده از سوی این پژوهشگر اقتصاد بود.

مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن موتور تولید است

در ادامه محمد خوش‌چهره عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده سابق مردم در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: آسیب شناسی نظام تصمیم‌گیری، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و اجرایی در کشور یکی از مشکلات پایه‌ای در عدم درک صحیح مفاهیم مشترک در این حوزه است.

خوش‌چهره با اشاره به اینکه جهش برای حرکت از سکون نیاز به پیش شرط دارد، افزود: مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن این موتور است و دنیا بر روی سرمایه انسانی که همان علم و دانش است تمرکز کرده است. همچنین سرمایه اجتماعی اصل بعدی است که تعاون و همکاری تبلور آن است.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: در جنگ اقتصادی هدف دشمن مردم است بنابراین باید با درک این مهم، پروژه های ملی با تضمین ملی بودن ایجاد کنیم و این پروژه ها مولد باشند.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال افزود: قطعا فضای مجازی می‌تواند در ارایه خدمات مولد موثر باشد که البته نیاز به زیرساخت و ساختار مناسب و رفع موانع است تا بتوان از همه ظرفیت آن به خوبی استفاده کرد.

در ادامه نیز مهندس لیالی، معاون اجرایی قرارگاه جهاد تبیین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که به صورت فرایند به آن پرداخته شود و جای خالی پیوست رسانه‌ای در دولت احساس می شود که باید به کمک این سلسله نشست‌ها و گفتمان‌ها این خلاء پر شود.

حسین عباسی‌فر اقتصاد دان و استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: بند ۲اصل ۴۳ قانون اساسی و بند ب سیاست های کلی اصل ۴۴ که بر اصل کار و تولید و مالکیت تاکید دارند، در راستای تحقق شعار امسال است که اگر به آنها به درستی پرداخته شود این شعار محقق خواهد شد.

سازوکار عملی مردمی سازی را مشخص کنیم

در ادامه این نشست که بیش از ۷ ساعت به طول انجامید، محمد عکاف از مدیران رسانه‌ای کشور با بیان اینکه اساسی‌ترین مسئله در شعار سال این است که آن را یک مانیفیست اجرایی و سیاستگذاری بدانیم نه یک شعارِ صرف، گفت: ما تا در رسانه‌ها برای مردم منفعت تولید نکنیم، نمی‌توانیم اثرگذار باشیم. ما می‌توانیم برای جهش تولید، تولید مفهوم کنیم تا بفهمند این شعار برای آنها منفعت دارد.

در ادامه این نشست آقایان ملکی، حسینی و طه رمضانی نیز نظرات خود را درباره چگونگی تدوین پیوست رسانه‌ای شعار سال بیان و بر مقابله جدی با فساد از طریق دولت، جوان سازی نظام اداری و مکلف کردن نظام‌های مرتبط به انجام وظایف خود و برخورد جدی با متخلفان، پرهیز از شعارزدگی، تهیه پیوست رسانه‌‌ای مناسب و تلاش برای ورود بخش خصوصی و تعاونی به اقتصاد ملی تاکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکلیف قرارداد نیروهای حجمی باید در کل کشور به سرانجام برسد
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • برگزاری اولین جلسه مدیران استقلال و هلدینگ خلیج فارس/ خبری از آقا محمدی نبود، ۲ نفر به هیئت مدیره اضافه می‌شوند
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • نوسروده حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • نوسروده حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد در استقبال از غزل رهبر