Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از قم _ مهدی حاجیلو: ورزشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری پردیسان که پروژه ساخت آن در سال 1387 مصوب و از سال 1388 کلید خود، با گذشت بیش از 13 سال تبدیل به گره کور و مبهمی شده که اهالی شهر پردیسان سال‌های متمادی و تا چندی قبل، با حسرت از کنار آن عبور می‌کردند و می‌ر‌فت تا تبدیل به اثری نیمه‌کاره و تاریخی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه عمرانی با نام ورزشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری امام رضا(ع) توسط عباس جهان‌بینی مدیرکل ورزش و جوانان قم در سال ۱۳۸۸ کلنگ‌زنی شد و در آن سال‌ها مسئولان ورزشی وعده دادند که این ورزشگاه در سال ۱۳۹۲ آماده بهره‌برداری شود و در آن زمان‌ها لقب «بزرگ‌ترین سالن ورزشی استان قم» را به ورزشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری امام رضا (ع) دادند.

بر اساس طرح اولیه بنا بود این پروژه در قالب یک مجموعه ورزشی و یک سالن ورزشی با ظرفیت ۴ هزار و ۵۰۰ نفر جهت برگزاری مسابقات بزرگ و میزبانی تیم‌های ملی مختلف انجام شود. این ورزشگاه در فاصله ۱۵ کیلومتری با مرکز قم و در منطقه 8 شهری قم یعنی پردیسان واقع شده است.

اما در سال‌های اخیر هرگاه از مسئولین درباره رها کردن میلیاردها تومان سرمایه‌گذاری انجام شده در این پروژه پرسیده می‌شد، دلیل آن را عدم تخصیص اعتبارات مالی مطرح می‌کردند.

دولت سیزدهم که رویکرد خود را بر تکمیل پروژه‌های ناتمام تعیین و اعلام کرده است، در سفر استانی در دی ماه سال ۱۴۰۰ به قم مقرر کرد که ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه اختصاص داده شود و وزارت ورزش و جوانان، شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی را به عنوان متولی اصلی پیگیری این پروژه انتخاب کرد.

این وضعیت ما را بر آن داشت تا ضمن حضور در محل ساخت ورزشگاه مذکور آخرین شرایط پیشرفت آن را از مسئولین مربوطه پیگیری کنیم.

 

*پیشرفت 51 درصدی پروژه ورزشگاه پردیسان قم

حسین رضایی معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان قم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس قم اظهار کرد: طرح پروزه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری امام رضا(ع) در سال ۱۳۸۷ با پیشنهاد اداره کل ورزش و جوانان استان توسط دولت به تصویب رسید و بعد از برگزاری مناقصه با پیمکانکاران و طی‌شدن پروسه قانونی در سال ۱۳۸۸ استارت ساخت این پروژه زده شد.

وی افزود: متاسفانه به دلیل اینکه اعتبارات مالی کافی برای ساخت این پروژه اختصاص داده نشد ساخت این ورزشگاه حدود ۱۳ سال متوقف شد، البته متولی این پروژه از همان ابتدا شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی بوده است و آن‌ها بیشتر در جریان مشکلات ساخت این پروژه هستند.

رضایی در رابطه با این‌که چند درصد از این پروژه تا به حال ساخته شده است بیان کرد: تا به الان حدود 51 درصد از ورزشگاه امام رضا(ع) ساخته شده و از سال ۱۴۰۰ قرارداد همکاری با پیمکانکار برای تکمیل سقف این پروژه بسته شده است و کارگران مشغول تکمیل کردن سقف این ورزشگاه هستند.

*افتتاح ورزشگاه امام رضا(ع) قم در نیمه اول سال 1402

معاون توسعه و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان قم خاطرنشان کرد: در طرح اولیه این پروژه در سال ۱۳۸۷ مبلغ ۱۴ میلیارد تومان برای ساخت این پروژه اختصاص داده شده بود و قرار شد و وزارت ورزش و جوانان به صورت مستقیم مبالغ اختصاص داده شده را تزریق کند.

وی ادامه داد: در دی‌ماه سال ۱۴۰۰ بعد از سفر هیئت دولت به قم نیز مقرر شد بار دیگر تکمیل پروژه ورزشگاه امام رضا (ع) در دستور کار قرار گیرد و مبلغ ۶۰ میلیارد تومان نیز به این پروژه اختصاص داده شد و تا به حال مبلغ ۲۵ میلیارد تومان جذب شده است، طبق برآورد‌هایی که شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی برای تکمیل این پروژه نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که ما امیدواریم بدون وقفه ساخت این ورزشگاه انجام شود.

رضایی گفت: اگر اعتبارات مالی به درستی تعلق بگیرد وعده می‌دهیم که در شهریورماه ۱۴۰۲ این ورزشگاه آماده بهره‌برداری شود و بتوانیم مسابقات مختلفی را در سطح استانی و ملی برگزار کنیم، بحمدالله مدیرکل ورزش و جوانان و استاندار محترم مرتب پیگیر وضعیت ساخت هستند و در چند مرحله بازدید‌های میدانی نیز داشته‌اند.

 *زیرسازی سقف ورزشگاه در حال تکمیل شدن است

سیدمحمد طباطبایی ناظر پروژه ورزشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری امام رضا (ع) نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس قم بیان کرد: قرارداد شرکت ما با شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ منعقد شد و شروع کار ما از سال ۱۴۰۰ بود.

وی افزود: مساحت سقف این ورزشگاه حدود ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع است که ما به صورت طرح  کلزیب و ۵ لایه سقف این ورزشگاه‌ را می‌سازیم، تا به حال زیرسازی سقف وزشگاه حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و درحال تکمیل شدن است، البته ما همزمان لایه دوم را هم می‌سازیم که ۸۵ درصد آن ساخته شده است.

طباطبایی ادامه داد: سقف‌های کلزیب مزایای بسیار خوبی دارد که در برابر رطوبت مقاوم است و ضد حریق محسوب می‌شود، در خصوص ساخت بخش‌های دیگر هم شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی توانسته مناقصه‌هایی را برگزار کند و با پیمانکار‌هایی هم توافق کرده است. با وجود حمایت‌های این چند وقت اخیر امیدواریم توجه مسئولین ادامه‌دار باشد تا این ورزشگاه‌ هرچه سریع‌تر در اختیار مردم قم قرار بگیرد.


*صدها ورزشکار قمی در انتظار بازی در ورزشگاه جدید امام رضا (ع) 

هم اکنون  بزرگترین مجموعه ورزشی سرپوشیده قم سالن ورزشی شهید حیدریان با ظرفیت 2 هزار نفر است، تا قبل از همه‌گیری ویروس کرونا در بازی‌های مختلف تیم‌های لیگ برتری به عنوان مثال فوتسال شاهد بود و در کمترین زمان ممکن ظرفیت آن پر می‌شد. استان قم با وجود دارا بودن چندین سالن ورزشی بزرگ و کوچک نیازمند یک مجموعه ورزشی جدید و با ظرفیت زیاد است.

حتی گاهی اوقات ازدحام زیاد باعث می‌شود حاضرین در ورزشگاه دچار مشکلات زیادی شوند، اما با افتتاح سالن ورزشی ۴ هزار و ۵۰۰ نفری امام رضا (ع) قطعا مشکل ازدحام جمعیت حل خواهد شد و مردم قم صاحب یک سالن ورزشی مدرن و نوساز می‌شوند.

امیدواریم این پروژه بار دیگر به دلیل مشکلات مالی به بن‌بست نخورد و حالا که این گره 13 ساله در حال باز شدن است، با حمایت مسئولان کشوری و استانی منابع مالی خوبی به آن تزریق شود و روزنه امیدی که برای قریب به 200 هزار نفر اهالی پردیسان باز شده، امید و نشاط را به مردم باز گرداند.

انتهای پیام/۷۸۰۳۰/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: ورزشگاه پردیسان ورزشگاه امام رضا شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان قم شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی ورزشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری پروژه اختصاص داده ساخت این پروژه میلیارد تومان ورزش و جوانان سالن ورزشی امام رضا ع سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • ۲۵هزار تخت بیمارستانی در سه سال ابتدای دولت سیزدهم افتتاح شده است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده