Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@02:10:35 GMT

استقبال خوب داروسازان از طرح دارویار

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۲۵۸۵

استقبال خوب داروسازان از طرح دارویار

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: داروسازان استقبال خوبی از اجرای طرح دارویار که ۲۳ تیر به دستور ریاست جمهوری اجرایی شد، دارند و در واقع در این طرح برخی از داروها با پوشش بیمه‌ای برای مصرف کننده ارزان‌تر شد.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایران اکونومیست، بهرام عین اللهی در همایش ملی لاله های سپید که در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد، افزود: طرح دارویار توسط جوانان دانشمند و جهادی از چند ماه پیش شروع و برنامه ریزی شد و شاهد فعالیت شبانه روزی بودیم، این طرح دقیق و کارآمد بسیاری از دغدغه ها در مورد قیمت دارو را برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه با اجرای این طرح هیچ دارویی گران نشد و برخی داروها با پوشش بیمه ای ارزان‌تر نیز شد، ادامه داد: خدمت به مردم بویژه محرومان از اهداف مهم جامعه پزشکی است و سندیکای داروسازان و صنعتگران خدمات ارزنده ای انجام می دهند تا علاوه بر تولید داخلی و  رفع نیازهای کشور جزو صادرات کنندگان دارو هم باشیم .

وی تصریح کرد: امکانات و افراد جهادی زیادی داریم و باید شرایطی ایجاد شود که همه درصحنه خدمت وارد شوند و مردم مطمئن باشند راه مدافعان سلامت را همچنان ادامه می دهیم.

عین اللهی با تاکید براینکه مردم ولی نعمتان ما هستند  و همواره آماده خدمتگزاری به مردم هستیم، گفت: نیروهای جهادی بیش از گذشته به کمک مردم در مناطق محروم بروند و عقب افتادگی و مشکلات را حل کنند.

به گفته وزیر بهداشت منافع مالی و مادی جایگزین ارزش ها و افتخارات جهادی مدافعان سلامت نیست و امیدواریم روزی برسد وقتی بیماری به مرکز درمانی مراجعه می کند دردش بیماری باشد به دنبال تامین مخارج نباشد، کمک می کنیم این امر تحقق یابد.

ایحاد بنیاد مدافعان سلامت 
عین اللهی از ایجاد بنیاد مدافعان سلامت با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد و گفت:خاطرات و یاد مدافعان سلامت در قالب یک بنیاد ایجاد شده  تا رشادت‌های آنها فراموش نشود.

وی افزود: تاریخ رو ما می سازیم که چیزی جز سرنوشت و عملکرد ما نیست ، یادمان نمی رود در تاریخ قبل وضعیت ناهنجاری داشتیم نوکری ابرقدرت ها به دست امام خمینی متحول شد کشور مستقل شد و حماسه های زیادی در این تاریخ نهفته است .

عین اللهی ادامه داد: در همین تاریخ کشور یک پدیده برجسته به نام ایثار و شهادت است که در هر دوره تبلور داشته و در واقع شهادت نوری هست که دسیسه های دشمن را خنثی می کند آنهایی که در دنیا برنامه ریز هستند غافل از این بودند که قدرت مردم نقشه های شوم آنها را خنثی می کند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: شهید گوهر گرانقدری است که باید  قدر آن را دانست و همیشه نام شهدا را بر زبان داشته باشیم و هر کوچه و محل باید مزین  به نام شهدا باشد.

به گفته وی، نام شهید برای ما فراموش شدنی نیست و باید الگوی ما و جوانان باشد تمام مراکز بهداشتی و درمانی را مزین به نام شهدای سلامت می کنیم و در این زمینه به دانشگاههای علوم پزشکی اعلام شده و ایجاد موسسه شهدای سلامت گامی برای تحقق این موضوع است.

وزیر بهداشت افزود: در بهداری دفاع مقدس خیلی کار شد ولی ثبت و ضبط نشد موسسه ای با همکاری خانواده های مدافع سلامت که شامل مجموعه خاطرات عکس شهدای مدافع سلامت بوده و باید در این زمینه  سریال‌ و  فیلم های متعدد  تهیه شود، نسل جوان نیاز به این مطالب دارند .

در کشور ما هیچ بیمار کرونایی روی زمین نماند
وی اظهار داشت: کشورهای پیشرفته جهان در مقابله با کرونا مردود شدند در کشور ما هیچ بیمار کرونایی روی زمین نماند و به آنها در مراکز درمانی رسیدگی شد.

وزیر بهداشت گفت: ابرقدرت ها در این برهه از تاریخ مثل هیتلر عمل کردند و ما را تحریم کردند در ژنو گفتید دارو و غذا تحریم نیست و شما ما را تحریم کردید، اما دانشمندان ما افتخار آفرینی کردند ۶ نوع واکسن پیشرفته تولید شد و ۱۵۱میلیون دز واکسن تزریق شد ، به کشور ما هیچ گونه امکاناتی ندادند، شهدای مدافع سلامت تا آخرین نفس در رابطه با درمان بیماران کار کردند.

وی افزود: قبل از همه گیری کرونا، بیگانگان سعی داشتند  جامعه پزشکی را از بطن جامعه جدا کنند  در حالیکه در دنیا ممتاز هستیم جامعه سلامت از  انسانهای پول دوست و غیره جدا هستند و خالصانه خدمت می کنند.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۳۰۰ نفر مدافع سلامت شهید شدند و این رسالت و درخشش جامعه پزشکی را نشان می دهد.

تفاهم نامه تاسیس موسسه فرهنگی روایت شهدای مدافع سلامت مابین وزارت بهداشت و بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه  همایش ملی لاله های سپید منعقد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بهرام عین اللهی ، سازمان غذا و دارو ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بهرام عین اللهی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مدافعان سلامت وزیر بهداشت مدافع سلامت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»

علی تاجرنیا رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دربارۀ رویکرد حمایتی دندانپزشکان از مردم در شرایط اقتصادی جامعه که پیش از این اعلام شده بود، گفت: در امر سلامت دهان دو بحث جدی وجود دارد؛ یکی بهداشت و پیشگیری است که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان و لثه می‌شود و دیگری درمان است.

به گزارش ایلنا، در گذشته دندان پزشکان کمتر به امر بهداشت و پیشگیری توجه داشتند، اما با توجه به رویکر جامعه پزشکی در چند سال اخیر، سعی شده با برگزاری برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی و سواد مردم در زمینه بهداشت دهان افزایش یابد و نیاز به درمان دندان کمتر شود.

دنداپزشکان چه کمکی به افراد نیازمند می‌کنند؟

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی کمک دندانپزشکان به افراد نیازمند گفت: کمکی که ما دندانپزشکان می‌توانیم انجام دهیم این است که با آموزش درباۀ بهداشت دندان از مشکلات دهان و دندان برای افراد جلوگیری کنیم. همچنین کار دیگری که در راستای این مسئله انجام می‌دهیم حضور در اردو‌ها و کلینیک‌های نیکوکاری و خیریه برای قشر آسیب دیده است.

تاجرنیا با اشاره به مقوله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان گفت: در بحث پیشگیری از این بیماری ها، یک مسواک، یک خمیر دندان و یک نخ دندان نیاز است. موضوع پیشگیری و بهداشت دهان و دندان مربوط به قبل از درمان دندان است. مشکل از جایی شروع می‌شود که دندان به مرحله درمان برسد و باید به پزشک مراجعه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران مهم‌ترین بخش گرانی هزینه دندانپزشکی را مربوط به هزینه تمام شده خدمت دانست.

تاجرنیا دربارۀ گرانی مواد و کم بودن دستمزد دندانپزشک گفت: دو بخش اصلی خدمات دندانپزشکی عبارتند از بخش فنی که همان هزینه مطب، تجهیزات و از همه مهم‌تر مواد است که متاسفانه مواد دندانپزشکی در سال‌های اخیر به دلیل نوسانات ارزی خیلی گران شده است و بخش دوم به دستمزد دندانپزشک مربوط می‌شود که تغییرات کمی می‌کند، که البته این تغییرات کم بر اساس مصوبه دولت است و آنچه مهم است این است که دستمزد پزشک نسبت به هزینه‌های بخش فنی همواره رشد کمتری داشته است.

وی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای کاهش هزینه‌های دندانپزشکی باید در نظر گرفت؟ گفت: در حوزه درمان باید به سمت پوشش بیمه‌های همگانی برای خدمات سطح یک و همچنین خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی حرکت کنیم که این مسئله در چند سال اخیر انجام شده، اما نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

او در مورد عدم توجه به سلامت دهان و دندان در جامعه گفت: متاسفانه هم دولت و هم مردم امر سلامت و بهداشت دهان و دندان را خیلی جدی نمی‌گیرند. به طوری که میلیون‌ها تومان برای جراحی‌ها و دارو‌ها هزینه می‌شود، اما به امر سلامت دندان توجهی نمی‌شود. بابت هزینه‌های خدمات دندانپزشکی در امر دندان سهم دولت بسیار اندک است و بیشتر هزینه‌ها را مردم پرداخت می‌کنند، بنابراین باید با تقویت بیمه‌ها شرایط به گونه‌ای شود که هزینه‌های خدمات درمانی به حداقل برسد.

تاجرنیا دربارۀ گرانی هزینه‌های دندانپزشکی و ناتوانی قشر نیازمند در تامین این هزینه‌ها گفت: خدمات دندانپزشکی بدلیل گرانی هزینه تمام شده‌اش، در همه کشور‌های خدمات گرانی است. به این ترتیب قشر آسیب‌پذیر باید از حمایت دولت برخوردار باشند. همچنین یکی از کار‌هایی که دولت باید انجام دهد، این است که باید شرایطی را در همه درمانگاه‌ها ایجاد کنند تا خدمات بیشتر و بهتری در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ مرکز خدمات درمانی داریم که در حیطه دندانپزشکی هستند ومتخصصان و فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی در آنجا مشغول به کارند. دولت باید فضا و شرایطی ایجاد کند که این همه هزینه و خدمات موجود فقط معطوف به کشیدن دندان یا جرم گیری دندان نباشد و باید درمان‌هایی از قبیل پر کردن و روکش و… را هم انجام دهند.

وی گفت: اولین قلمی که در سبد نیاز‌های اساسی مردم کم می‌شود، خدمات دندانپزشکی است. مردمی که برای خرید مایحتاج زندگی خود مشکل دارند به طور طبیعی این خدمات را حذف می‌کنند.

خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران است

تاجر نیا در مورد حمایت از مردم در حیطۀ سلامت دندان افزود: ما اگر ببینیم که هزینه تمام شده برای مردم گران است، سعی می‌کنیم در این زمینه با مردم همکاری کنیم. اگر چه خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌اند، اما در واقعیت گران نیستند، بلکه بدلیل نداشتن تناسب بین افزایش تورم و توان خرید، مردم دچار مشکل می‌شوند. بسیاری از هم وطنان در خارج کشور بدلیل بالا بودن هزینه دندانپزشکی در خارج کشور برای مشکلات دندانپزشکی به ایران می‌آیند و برمی‌گردند.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران با بیان اینکه مشکل تامین هزینه دندانپزشکی در کم بودن درآمد‌ها نیز هست، گفت: با افزایش قیمت در تجهیزات، درآمد خالص دندانپزشک نسبت به چندین سال پیش، رو به کاهش است. باز هم تاکید می‌کنم که هزینه‌های دندانپزشکی در کشور ما گران نیست، بلکه درآمد‌های مردم کم است و این درآمد کم جوابگوی همۀ نیاز‌ها نیست. در مجموع باید وضعیت اقتصادی در کشور بهبود پیدا کند و قدرت خرید مردم افزایش یابد تا بتوانند از خدمات بهتری برخوردار باشند.

وی همچنین درباره «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود، گفت: وزارت بهداشت رویکرد جدیدی را در مورد بهداشت دهان و دندان در پیش گرفته بطوری که در هفته آینده دو روز را برای اجرای پویش دهان و دندان در نظر گرفته است. در این پویش، دندان پزشکان حاضر، در مدارس حاضر می‌شوند و به آموزش و رسیدگی به دندان‌های کودکان می‌پردازند. پزشکان حاضر بعد از معاینه کودکان، مشکل آن‌ها را آنلاین ثبت می‌کنند و به معلم و خانواده آن‌ها اعلام می‌کنند که هر چه زودتر به مشکل دندان این کودکان رسیدگی شود تا درمان آسان‌تر شود.

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • رفسنجان به عطر شهید گمنام دیگری عطرآگین می‌شود 
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت