Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات هرمزگان از برگزاری نشست بررسی آخرین وضعیت حمایت و پشتیبانی از مجتمع پرورش میگوی زلزله زده سایه خوش با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان ، نمایندگان سازمان شیلات ایران، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبزیان استان هرمزگان،نمایندگان بیمه،کارخانجات غذا،مراکز تکثیر میگو و همچنین نمایندگان مجتمع سایه خوش در اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ،در این نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به شدت و بزرگی آسیب های وارده بر مجتمع پرورش میگوی سایه خوش در زلزله اخیر،بر کاهش دغدغه های تولیدکنندگان در مسیر تولید به عنوان یک اولویت تاکید کرد.

عادل شهرزاد همچنین از همه دست اندر کاران این مهم خواست که به صورت عملیلاتی و ویژه پیگیر باشند و بر آورد نیاز تسهیلاتی و تامین اعتبار در اسرع وقت از منابع موجود جهت تامین نقدینگی اقدام شود.

شهرزاد ارتقای همکاری و تعامل سازمان برنامه و بودجه ،ستادبحران کشور، بانک ها، بیمه ها، بهره بردارن، شرکت توزیع برق و دیگر ارگان ها و نهادهای مرتبط  را در ارستای جبران خسارات و اعطای تسهیلات کم بهره را خواستار شد و افزود: خوشبختانه بخشی از خسارات مزارع که بیمه بوده اند ، در دست پیگیری قرار داد که   در آینده ای نزدیک  پرداخت می گردد.

در ادامه مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه برق رسانی پایدار، ترمیم کانالهای آبرسان و زهکش یک اولویت مهم برای این مزارع است تصریح کرد با توجه به شدت بالای خسارات وارده و تخریب های ناشی از زلزله، ترمیم و بازسازی بخش های آسیب دیده به دلیل نیازمند بودن تخریب کامل و از نو ساخته شدن با سختی و هزینه بیشتری همراه است.

عبدالرسول دریایی همچنین از کارخانجات غذا،  مراکز تکثیر و بانکها  که تهیه کننده غذا ، لارو و نقدینگی مورد نیاز این مزارع بوده خواست تا نسبت بر دریافت مطالبات مالی خود مساعدت بیشتری بامزارع  آسیب دبده داشته باشند.

دریایی در راستای ممانعت از تکرار این چنین رخ داد های تاکید کرد: باید بهسازی مزارع بصورت نوین و با شرایط جدید صورت بگیرد تا تولید پایدار داشته باشیم

گفتنی است ، در ادامه این نشست حضار و مدعوین به بیان نظرات، عملکرد و راه حل های خود در جهت بررسی و جبرات خسارات ناشی از زلزله به مجتمع پرورش میگوی سایه خوش پرداختند.

انتهای پیام 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مناطق زلزله زده تسهیلات کم بهره برنا هرمزگان برق رسانی پایدار ترمیم زیرساخت ها مجتمع پرورش میگوی سایه خوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احمد باقری پور در جلسه زمانبندی افتتاح این طرح‌ها که با ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیرعامل و معاونین آب و فاضلاب کشور و همچنین جانشین قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، گفت: پروژه‌های محرومیت زدایی برای تامین آب ۵۸ روستای استان یزد در قالب طرح جهاد آبرسانی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجرا است که در این جلسه در مورد برنامه زمانبندی بهره برداری این پروژه‌ها در ۳۱ روستا تا پایان امسال برنامه ریزی شد.   او با بیان اینکه طرح‌های آماده بهره برداری در شهرستان‌های خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارند افزود: با بهره برداری از این طرح‌های محرومیت زدایی پنج هزار ۷۶۳ خانوار روستایی با جمعیت ۱۹ هزار و ۷۷۰ نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می‌شوند.   معاون توسعه و بهره برداری آبفای استان یزد ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها در ۳۱ روستای استان بالغ بر هزار میلیارد ریال از محل طرح ملی محرومیت زدایی از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هزینه شده است.   باقری پور بر ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امیدآفرینی بین روستائیان تاکید کرد و اظهار داشت: عملیات آبرسانی به این روستا‌ها شامل ۱۵ روستا در مجتمع آبرسانی بخش بهمن ابرکوه، ۹ روستا در مجتمع آبرسانی عقدای اردکان و هفت روستا در مجتمع آبرسانی بختیاری و شهریاری خاتم است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 
  • اعلام برنامه های دهه کرامت در هرمزگان/ جشن های زیر سایه خورشید درهرمزگان+عکس
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • هرمزگان میزبان ۳۰۰ برنامه بزرگداشت دهه کرامت
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات