Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت بیجین (BeiGene) و اینوآر‌ان‌ای (InnoRNA) تحقیقات جدیدی را در بخش درمانی مبتنی بر mRNA آغاز می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت بیجین (BeiGene) و اینوآر‌ان‌ای (InnoRNA) تحقیقات جدیدی را در بخش درمانی مبتنی بر mRNA آغاز می‌کنند.

براساس اطلاعات منتشر شده، این دو شرکت همکاری تحقیقاتی را برای کشف و توسعه درمان‌های جدید mRNA انجام خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شرکت‌ها به‌طور مشترک روی تعدادی از کاربرد‌های mRNA-LNP با استفاده از فناوری تحویل مبتنی بر نانوذرات لیپیدی شرکت اینوآر‌ان‌ای و پلت فرم فناوری نوآورانه شرکت بیجین برای توسعه درمان‌های مبتنی بر mRNA تحقیق خواهند کرد.

به‌عنوان بخشی از این قرارداد، اینوآر‌ان‌ای پیش پرداخت نقدی از شرکت بیجین دریافت می‌کند و واجد شرایط پرداخت‌های دیگر بر اساس دستاورد‌های آتی و همچنین دریافت حق امتیاز‌های بیشتر خواهد بود. شرکت بیجین حقوق توسعه و تجاری‌سازی انحصاری جهانی برای درمان‌های مشترک کشف شده mRNA-LNP را در اختیار خواهد داشت.

لای وانگ، رئیس بخش تحقیق و توسعه در شرکت بیجین، در توضیح این همکاری گفت: «به‌عنوان یک شرکت زیست‌فناوری، بیجین متعهد به ارائه درمان‌های نسل بعد و استفاده از فناوری پیشرفته است. این همکاری با اینوآر‌ان‌ای باعث پیشرفت و حمایت از تلاش‌های تحقیقاتی ما در زمینه مهم درمان‌های mRNA می‌شود و در عین حال ابزار‌های تحویل حیاتی و اختصاصی را تضمین می‌کند.»

در اوایل سال جاری، اینوآر‌ان‌ای ۱۲۰ میلیون دلار بودجه سری B جمع آوری کرد تا به گسترش مرز‌های فناوری تحقیق و توسعه دارویی mRNA بر اساس پلتفرم فناوری خود ادامه دهد.

لینژیان لی، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی اینوآر‌ان‌ای گفت: «ما بسیار هیجان‌زده هستیم که با شرکت بیجین برای کشف و توسعه درمان‌های مبتکرانه mRNA و همچنین کمک به فناوری نانوذرات لیپیدی خود در تحقیقات داخلی شرکت بیجین، همکاری کنیم.»

mRNA و نانوذرات لیپیدی احتمالاً نقش مهمی در آینده توسعه دارو، به طور بالقوه در زمینه‌های وسیعی فراتر از واکسن‌ها، خواهند داشت. پیوستن به این همکاری با شرکت بیجین نشان‌دهنده یک گام بزرگ به سمت این چشم‌انداز است.

به تازگی شرکت بیجین نتایج مثبت کارآزمایی فاز ۳ خود را اعلام کرد که نشان می‌دهد تیسلیزوماب به همراه شیمی‌درمانی به طور قابل‌توجهی بقای کلی بیماران مبتلا به سرطان مری پیشرفته را بدون توجه به وضعیت PD-L ۱ بهبود می‌بخشد. این شرکت قبلاً تأییدیه مهارکننده PD-۱ را در چین برای درمان سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC)، لنفوم کلاسیک هوچکین، سرطان کبد سلول‌های کبدی (HCC) و کارسینوم یوروتلیال با PD-L ۱ دریافت کرده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحقیقات درمان نانوذرات پلت فرم تجاری سازی نانوذرات لیپیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا