Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، «کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی به شبکه «الجزیره» گفت، «بیانیه قدس» تنها یک بیانیه تکراری است که هیچ نتیجه‌ای نخواهد داشت.

وی افزود: از اظهارات سعودی مبنی بر دراز کردن دست دوستی استقبال می‌کنیم و آماده گفت‌وگو و بازگرداندن روابط به حالت عادی هستیم. ایران و عربستان سعودی دو کشور منطقه‌ای مهم هستند و حل اختلافات میان آنها منجر به تحول منطقه‌ای خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرازی ادامه داد، صحبت از «ناتوی خاورمیانه» یک تفکر سطحی است و عربستان سعودی تأکید کرد که اینچنین طرحی، مطرح نیست.

وی تصریح کرد، رژیم اسرائیل در مرحله ضعف است و حمایت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، آن را به صدر برنمی‌گرداند.  

خرازی تأکید کرد: هدف گرفتن امنیت ما از کشورهای همسایه با پاسخ به این کشورها و پاسخ مستقیم به اسرائیل روبرو خواهد شد. رزمایش‌های گسترده‎ای با هدف زدن عمق اسرائیل در صورت هدف گرفته شدن تأسیسات حساسمان برگزار کرده‌ایم.

وی در ادامه گفت: تضمین‌های آمریکایی مربوط به حفظ توافق هسته‌ای وجود ندارد و این هر گونه توافق احتمالی را به دام می‌اندازد. اگر آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای منصف و مستقل بود حل اختلافات آسان بود.

خرازی سپس اعلام کرد: تنها راه‌حل بحران‌های منطقه، تشکیل یک مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای برای حل اختلافات سیاسی و امنیتی است. قطر پیشنهادهای مهمی در خصوص گفت‌وگوی منطقه‌ای ارائه کرده و ما آمادگی کامل خود را برای این موضوع اعلام کرده‌ایم. به آغاز یک گفت‌وگوی منطقه‌ای با حضور کشورهای مهم مانند سعودی، ترکیه، مصر، قطر و غیره فرامی‌خوانیم.

وی ضمن اعلام اینکه ایران با احدی درباره برنامه موشکی و سیاست‌‎های منطقه‌ای خود مذاکره نمی‌کند افزود، قبول این موضوع به معنای تسلیم شدن است.

خرازی افزود: گفت‌وگوی مستقیم با واشنگتن با توجه به دیوار ضخیم بی اعتمادی و سیاست‌های آمریکا سخت است. برکسی پوشیده نیست که ما توانایی فنی ساخت بمب هسته‌ای را داریم اما تصمیم به انجام چنین کاری نداریم. فقط در عرض چند روز غنی‌سازی اورانیوم را از ۲۰ درصد به ۶۰ درصد رساندیم و به راحتی می‌توانیم آن را تا ۹۰ درصد برسانیم.

کد خبر 691255 منبع: فارس برچسب‌ها کمال خرازی ایران و آمریکا هسته‌ای - غنی‌ سازی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کمال خرازی ایران و آمریکا هسته ای غنی سازی منطقه ای گفت وگوی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه