Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@13:51:30 GMT

واقعه غدیر خط و مشی  بشریت را تا ابد ترسیم کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۵۰۲۴

واقعه غدیر خط و مشی  بشریت را تا ابد ترسیم کرد

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام سید احمد مرتضوی مقدم در مراسمی که به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم و تجلیل از کارمندان نمونه کشوری و ستادی دیوان عالی کشور در سالن اجتماعات کاخ دادگستری برگزار شد، ضمن تبریک عید بزرگ ولایت و امامت از برگزارکنندگان این جشن باشکوه تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دیوان عالی کشور در ادامه غدیر را یک حادثه و واقعه بسیار بزرگ خواند و گفت: رسول گرامی اسلام (ص) در سال دهم هجرت بعد از اتمام مراسم حج در حوالی جحفه، سرزمین غدیر دفعتاً متوقف شد و دستور داد همه مردم جمع شوند تا آنچه را که به او وحی شده بود به گوش همه برساند.

وی افزود: آن طور که نقل شده است؛ حدود ۱۲۰ هزار نفر از حجاج در سرزمین غدیر جمع شدند و پیامبر اکرم (ص) خطبه‎ای بسیار مفصل خواند که بخش نخست آن به حمد و ثنای پروردگار و بخش دیگر آن به فضایل اخلاقی امام علی (ع) اشاره شده است.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه فراز بالایی در خطبه غدیر وجود دارد ، تصریح کرد: اینکه پیامبر اسلام (ص) فرمود: " من کنت مولاه فهذا علی مولاه" تنها گوشه‎ای از این خطبه پرمغز است.

حجت‎الاسلام مرتضوی مقدم درتشریح این مطلب افزود: در آن روز، رسول اکرم (ص) خطاب به مردم فرمود: "مردم بدانید، جبرئیل ۳ مرتبه بر من نازل شد و امر کرد که همینجا بلند شوم و بیان کنم که علی (ع) وصی و خلیفه امت است، از جبرئیل خواستم که مرا از بیان این مطلب معاف کند، چون در بین شما افراد بی‌تقوا، منافق، دغل باز و مسخره کننده دین خدا بسیار است، اما با همه این تفاسیر، وحی شد که اگر آنچه را که دستور الهی است بیان نکنم خداوند از من راضی نخواهد بود.

رئیس دیوان عالی کشور اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود: " مردم بدانید، اینجا آخرین موقعیت و زمانی است که با شما صحبت می‎کنم، دستور خدا را بپذیرید، خداوند علی (ع) را برای شما امام قرار داد و اطلاعت از او برای مهاجرین، انصار و بر هر کسی که توحید را قبول کند واجب است، هر چه بگوید و هر حکمی دهد حکم خداست، لعنت خدا بر کسی است که با علی (ع) مخالفت کند و هر کس از او تبعیت کند، مورد رحمت و غفران خداوند قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام مرتضوی مقدم در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه غدیر یک سرمایه و حیات ابدی برای بشریت تا روز قیامت است، گفت: اگر پیام غدیر گفته نمی‌شد رسالت تمام نبود، لذا این ماموریت الهی برای اتمام حجت به صراحت در جمع کسانی از نقاط مختلف سرزمین‎های اسلامی که در آن سرزمین، جمع شده بودند اعلام شد.

وی ادامه داد: بسیاری از خواص، می دانستند ولایت و جانشینی پس از پیامبر اسلام (ص) با علی (ع) است و این موضوع از نظرها مخفی نبود، اما  نکته‏ای که در اینجا مورد اهمیت است این است که، واقعه غدیر خط و مشی  بشریت و موحدین را تا ابد ترسیم کرد.

رئیس دیوان عالی کشور در پایان ضمن تشکر دوباره از برگزاری جشن باشکوه غدیر بیان کرد: خدایا شفاعت امام علی (ع) را نصیب ما کن و عاقبت همگی ما را ختم بخیر فرما و این روز را برای ما مبارک گردان.

گفتنی است در این مراسم که به مناسبت فرارسیدن عید غدیر خم در سالن اجتماعات دیوان عالی کشور برگزار شد، از کارمندان نمونه دیوان عالی کشور  آقای ذکائی و خانم موسوی زره شوران به عنوان کارمند نمونه کشوری و آقایان درویش، نبیئی، توکلی و خانم ها خطیب و میرعابدینی به عنوان کارمندان نمونه ستادی تقدیر بعمل آمد و از مقام شامخ سادات محترم همکار در دیوان عالی کشور با اهداء دسته گل تجلیل شد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عید غدیر رئیس دیوان عالی کشور رئیس دیوان عالی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محسن اراکی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مراسم سالروز شهادت امام صادق(ع) که صبح امروز در دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت احیاگر اسلام ناب محمدی و مبارز با استکبار و طاغوت اظهار داشت: بزرگترین چالش انبیاء الهی مبارزه با طاغوت ها بوده است و اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است.

وی با اشاره به اینکه از آغاز آفرینش انسان خط مبارزه با استکبار و طاغوت شروع شده است، بیان کرد: مبارزه هابیل و قابیل هم مبارزه حکومت الهی و حکومت استکبار بوده است، هابیل حاکم به حق معرفی شده از سوی خدا و قابیل در صدد حکومت استکباری بر دنیای خود بود و حسادت از همین نقطه آغاز شد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه حضرت نوح پس از طوفان 500 سال حاکمیت الهی را در جامعه به اجرا در آوردند، افزود: جریان طاغوت و استکبار در تقابل با حاکمیت رهبران الهی جریان طولانی است و اساس با حاکمیت الهی می باشد و تأسیس دولت و نظام حاکم به وسیله انبیا و رسل الهی بوده و تمدن جهانی بر حاکم الهی نیز به دست حضرت نوح پس از طوفان تشکیل شد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه جریان طاغوت به سه ابزار و روش در مقابل حکومت الهی دست می زدند، تصریح کرد: شیوه اول حذف فیزیکی رهبران الهی و یاوران موثر آنها بوده است و اگر کسی بخواهد در این زمینه کتابی بنویسد چندین جلد کتاب خواهد شد.

وی با اشاره به ترور شخصیت انبیاء و ائمه اضافه کرد: ابزار و شیوه دوم حذف معنوی شخصیت انبیاء و اوصیا و یاوران آنها بوده است، در برخی از کتب روایی ببینید که به پیامبر و امیرالمومنین صلوات الله علیهما چه تهمت ها زده شده است و این جریان تا به امروز ادامه دارد.

استاد حوزه علمیه روش و ابزار سوم را حذف محتوای دین از زندگی انسان ها مطرح کرد و اظهار داشت: از بزرگترین اتفاقات تاریخ مبارزه ائمه با این جریان مهم بوده است که حذف دین با پنج روش توسط حکومت طواغیت صورت گرفته است.

آیت الله اراکی افزود: روش اول نابود کردن متون و نصوص دینی به روش های مختلف از جمله آتش زدن، نابود کردن روایات پیامبر و اهل بیت است.

وی ادامه داد: روش دوم کتمان و جلوگیری از نشر و پخش متن و نصوص دینی و روایی اهل بیت و پیامبر اعظم (ص) است، قریب به صد سال منع روایت در جامعه اسلامی به جز شیعیان رواج داشته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری، تحریف متن را از دیگر شیوه‌های جریان حذف محتوا دانست و گفت: تحریف متن گاهی با اضافه یا کم کردن و گاهی کلمه ای را به جای کلمه دیگر گذاشتن صورت می گیرد.

وی تعریف معنا، تفسیر و شأن نزول و تحریف در تطبیق را از دیگر موارد برشمرد و عنوان کرد: اساس حیات پیامبر به وسیله حمایت حضرت ابوطالب می باشد اما در تاریخ این شخصیت بزرگوار را تحریف و تطبیق های نادرستی نسبت به ایشان انجام داده اند.

آیت الله اراکی با اشاره به نتیجه قیام حسینی در کربلا خاطرنشان کرد: امام صادق علیه السلام با استفاده از فاصله میان دو حکومت اموی و عباسی و با استفاده از ظرفیت‌هایی که عاشورای حسینی مهیا کرده بود به نشر معارف الهی و اهل بیت پرداخت و با تحریف ها مبارزه و جریان اصیل اسلام محمدی را احیا کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • حکم قاتل محمودرضا جعفر آقایی تایید شد
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • تایید حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور