Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بهداشت نهاوند از افزایش مراجعه به مراکز درمانی و بستری ۱۳ بیمار کرونایی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، علی احسان خیشوند با اعلام این خبر، گفت: رسما وارد پیک جدید کرونا شدیم و روند افزایشی از ابتدای هفته اخیر در کشور شروع شده و در نهاوند نیز روند ابتلا صعودی است.

وی اظهار داشت: هم افزایش مراجعه و هم افزایش بستری در مراکز درمانی و پایگاه جامع سلامت را در روزهای اخیر در نهاوند شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیشوند افزود: در دو بیمارستان‌ نهاوند ۱۳ نفر بستری کرونایی داریم و ۲ نفر در بخش " آی سی یو" و ۲ نفر نیز در بخش اطفال بستری هستند.

وی ادامه داد: شهرستان نهاوند هم اکنون در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد و ۶ شهر دیگر استان در شرایط زرد قرار دارند.

خیشوند گفت: سویه جدید کرونا چرخش پیدا کرده است که خوشبختانه در بحث مرگ و میر کاهشی است ولی سرایت پذیری بسیار بالایی دارد.

وی افزود: با استفاده از ماسک، انجام واکسیناسیون، رعایت فاصله گذاری و انجام شیوه نامه می توانیم از این پیک و از این شرایط خارج شویم.

خیشوند در خصوص آمار واکسیناسیون گفت: در شهرستان نهاوند در جمعیت بالای ۱۲ سال ۸۸ درصد واکسن نوبت اول، ۷۶ درصد نوبت دوم، ۳۶ درصد نوبت سوم انجام شده است که در رده سنی بالای ۱۲ سال از میانگین استانی پایین تر هستیم.

رئیس مرکز بهداشت نهاوند گفت: هم مراسم پیش رو و سپس بازگشایی مدارس را داریم که شهروندان باید مراقب این بیماری باشند.

وی اظهار داشت: ترجیحا مراسمات در فضای باز برگزار شوند و اگر در فضای بسته است فاصله فیزیکی رعایت شود.

خیشوند ادامه داد: چون در شرایط آبی قرار داریم نمی توانیم محدودیتی اعمال کنیم ولی اگر شرایط زرد و نارنجی شود طبق شیوه نامه عمل می شود.

وی بیان داشت: تهویه و گردش هوا در مکان برگزاری مراسمات و ضدعفونی مکان های برگزاری بسیار مهم است و توصیه می شود به سالمندان و کسانی که بیماری زمینه ای دارند از حضور در مراکز بسته حتی المقدور خودداری کنند.

حسین بحیرایی

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نهاوند رئیس مرکز بهداشت نهاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آن ها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و سبب آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، بیشتر مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آن ها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آن ها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی