Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پیشین کمیته‌های فوتبال و بین‌الملل فدراسیون فوتبال در واکنش به ثبت نام مهدی تاج در انتخابات گفت: گذشته‌ی افراد گویای همه چیز است. - اخبار ورزشی -

عباس ترابیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت بلاتکلیفی فدراسیون فوتبال اظهار داشت: من سؤالی طرح کردم که چرا هیچ چیز در فوتبال ما سر جای خودش نیست؟ بعد به چند پاسخ رسیدم؛ اول اینکه اثرات موجود «لُمپنیسم» خیلی به ما ضربه زد و هنوز هم این موضوع در ابعاد خودش در حال نقش‌آفرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع بعد مدیریت و عدم شایسته‌ سالاری در فوتبال ماست. متأسفانه آدم می‌بیند کسانی که در اندازه کارشان نیستند توسط مجمعی که اشتباهات زیادی دارد به کار گرفته شدند و معضل عدم شایسته سالاری را هم به فوتبال ما تزریق کردند.

وی ادامه داد: از مجمع توقع دارم که کمی عُقلایی‌تر فکر کنند؛ باند و بازندبازی نباشد، از قبل نپزند و بعد به مجمع ببرند! اول در مجمع صحبت‌ها را بشنوند و بعد تجربه و سوابق را بررسی کنند که چه کسی چه کارهایی انجام داده و سپس رأی بدهند تا عدم شایسته‌سالاری باب نشود. مسئله سوم عدم وجود تخصص در خیلی از مدیران فوتبالی است. فکر می‌کنیم چون فلانی آدم معروفی است می‌تواند بیاید و بعد فوتبال را یک بازی ببیند؛‌ فوتبال یک بازی نیست و یک تخصص و صنعت است. در فدراسیون اخیر افرادی که تخصص نداشتند را دیدیم و نتیجه‌اش این اتفاقات شد. مثلاً در تیم‌های پایه در فوتبال و فوتسال هیچ اقدامی نشده و این هم به دلیل عدم وجود تخصص و تجربه است.

رئیس پیشین کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال تصریح کرد: متأسفانه دخالت‌های افراد غیر فوتبالی‌ هم زیاد شده  و خیلی راحت در مورد موارد بسیار مهم فوتبال تصمیم‌گیری می‌کنند. مدیریت فوتبال به دلیل ضعفی که دارد این تصمیمات را قبول می‌کند.

شمس: جرأت نمی‌کردند با مردم روبه‌رو شوند، اما حالا وارد انتخابات شده‌اند/ بیماری قلبی تاج چگونه ناگهانی برطرف شد؟

ترابیان درباره ثبت‌نام مهدی تاج در انتخابات فدراسیون و انتقاد اهالی فوتبال از بازگشت مسببان قرارداد ویلموتس به فدراسیون فوتبال عنوان کرد: راجع‌ به افراد نظر صریح نمی‌دهم ولی به هر حال گذشته‌ی افراد گویای همه چیز است. آدم عاقل که از یک سوراخ چند بار گزیده نمی‌شود. به خاطر همین روی نقش مجمع تأکید کردم که باید در انتخاب خود دقت کنند. مجمع یک مأموریت و وظیفه خیلی مهم بر عهده دارد و باید به کسی رأی بدهد که مشکلات را از پیش‌رو بردارد. برای این فوتبال زحمت کشیده شده و ما نباید سکوت کنیم. 35 سال است که چنین تیم ملی خوبی نداشتیم؛ اگر به موقع به این تیم ملی رسیدگی می‌شد و بازی تدارکاتی داشتیم قطعاً این تیم ایران یک معضل بزرگ برای انگلیس و آمریکا می‌شد، اما با این وضعیت نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.

اقبالی: تاج ابتدا بگوید پرونده ویلموتس به کجا رسید/ چنین بحرانی را در فوتبال جهان نه دیده‌ایم و نه خواهیم دید

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهدی تاج فوتبال عباس ترابیان مهدی تاج فوتبال عباس ترابیان فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا این «دوازده‌وجهی» باستان‌شناسان را حیرت‌زده کرده است؟ (+عکس)

شاید صدها یا هزاران سال بعد، کسانی که آثاری از تمدن ما را پیدا می‌کنند، ندانند که آن اشیاء برای ما واقعا چه کاربردی داشته‌اند. خود ما هم در نسبت با برخی از آثار باستانی همین وضع را داریم. یکی از رازآمیزترین اشیاء باستان‌شناسی که تا کنون کشف شده‌اند، «دوازده‌وجهی‌های رومی» هستند.

به گزارش فرادید، ما تقریباً هیچ چیز در مورد این اشیاء مرموز نمی‌دانیم؛ در واقع آنقدر اطلاعات باستان‌شناسان و مورخان دربارۀ این اشیاء کم است که تا کنون نظریه‌های کاملا مختلفی در مورد معنی و عملکرد آن‌ها شکل گرفته است.

یکی از قوی‌ترین سرنخ‌هایی که در مورد این اشیاء در اختیار داریم، نقشه‌ای است که محل کشف ده‌ها مورد از آن‌ها را نشان می‌دهد؛ این نقشه به ما می‌گوید که آن‌ها در بخشی از امپراتوری روم محبوبیت خاصی داشتند: شمال فرانسه، انگلستان و آلمان امروزی.

دربارۀ دوازده‌وجهی رومی چه می‌دانیم؟

دوازده‌وجهی‌های رومی اجسامی توخالی و 12 ضلعی هستند که هر ضلع آن به نوبۀ خودش حالت یک پنج ضلعی را دارد و تقریباً همیشه حاوی یک سوراخ است. لبه‌های بیرونی این اشیاء اغلب دارای برجستگی‌های گرد هستند.

بیشتر این اشیاء از برنز ساخته شده‌اند، اما برخی نیز از جنس سنگ هستند و سوراخ یا دستگیره ندارند. قطر آنها از حدود 1.5 تا 4.5 اینچ (4 تا 11 سانتی متر) متغیر است و اندازه سوراخ‌ها نیز متفاوت است، از 0.2 تا 1.5 اینچ (6 تا 40 میلی متر).

اشیایی از این نوع قبلا ناشناخته بودند تا اینکه اولین مورد در سال 1739 در هرتفوردشایر پیدا شد. در مجموع، حداقل 116 مورد از این اشیاء پیدا شده‌اند که بیشتر آنها در حوضه راین، در سوئیس کنونی، شرق فرانسه و جنوب آلمان یافت شده‌اند. برخی از آن‌ها در میان گنجینه‌های سکه یافت شدند که نشان می‌دهد صاحبانشان آنها را ارزشمند می‌دانستند. قدمت بیشتر آنها را می‌توان قرن دوم و سوم پس از میلاد دانست.

اسباب‌بازی، ابزار، تقویم . . .؟

هیچ اشاره‌ای به دوازده وجهی در متون مربوط به زمان رومیان باقی نمانده است و بنابراین هر نظریه‌ای در مورد عملکرد آنها صرفا بر اساس حدس و گمان است. تا کنون چندین فرضیه مختلف دربارۀ کارکرد این اشیاء ارائه شده است:

1. نوع خاصی از تاس که در یک بازی مثل نرد به کار می‌رفته است.

2. یک شیء جادویی، احتمالاً از مذهب سلتیک.

3. یک اسباب بازی برای کودکان.

4. وزنه‌ای برای تورهای ماهیگیری

5. سر عصای روسای قبیله یا افراد مهم.

6. نوعی ساز موسیقی

7. ابزاری برای تخمین فواصل و بررسی زمین، به ویژه برای اهداف نظامی.

8. دستگاهی برای تشخیص سکه‌های تقلبی.

9. تقویمی برای تعیین اعتدال بهار و پاییز ویا تاریخ بهینه کاشت گندم.

10. یک جا شمعی. (بقایای موم در یکی دو مورد از اشیاء بازیابی شده یافت شده است.)

11. یک اتصال‌دهنده برای تیرهای فلزی یا چوبی.

12. ابزار بافندگی مخصوص دستکش. (این توضیح می‌دهد که چرا هیچ دوازده وجهی در مناطق گرمتر امپراتوری یافت نشد.)

13. وسیله‌ای برای تعیین قطر لوله‌های آب.

14. پایه‌ای برای علامت‌های عقاب. (هر لژیون رومی یک پرنده نمادین را بر روی یک میله در میدان نبرد حمل می‌کرد.)

15. نوعی ابزار طالع‌بینی (بر روی یک دوازده وجهی که در سال 1982 در ژنو یافت شد، نام لاتین 12 علامت زودیاک نوشته شده بود.)

اما همانطور که گفته شد، هیچ یک از این نظریات تایید نشده‌اند و بنابراین هنوز راز دوازده‌وجهی رومی حل نشده باقی مانده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا این «دوازده‌وجهی» باستان‌شناسان را حیرت‌زده کرده است؟ (+عکس)
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • بازگشت پاراتکواندو به فدراسیون تکواندو با شروع تمرینات
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • بازگشت تیم ملی فوتسال به کشور
  • تیم ملی فوتسال ایران با جام قهرمانی به وطن بازگشت
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند