Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:25:04 GMT

طرح احیای زیستگاه میش مرغ در دشت اسدآباد تهیه شود

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۷۴۸۳

طرح احیای زیستگاه میش مرغ در دشت اسدآباد تهیه شود

ایسنا/همدان مشاور معاونت طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست تهیه طرح احیای زیستگاه میش مرغ در دشت اسدآباد توسط محیط زیست استان همدان را خواستار شد.

علیرضا نجیمی که برای بررسی وضعیت محیط زیست طبیعی استان همدان به این استان سفر کرده بود، گفت: تکمیل و توسعه بانک اطلاعاتی سامانه جامع محیط زیست در حوزه معاونت محیط زیست طبیعی، مورد درخواست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور معاونت طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست نیز اظهار کرد: مدیریت و پایش مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست اعم از حفاظت شده، پارک ملی، اثر طبیعی ملی و پناهگاه حیات وحش به سمت هوشمندسازی حرکت می کند و این حرکت آغاز شده است.

حامد طالبی افزود: به سبب بزرگ بودن مناطق و سهولت پایش و مدیریت، پایش های الکترونیک در دستور کار قرار دارد.

طالبی ادامه داد: حفاظت از حیات وحش و ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری، کار ویژه سازمان حفاظت محیط زیست و بسیار حساس است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با تشریح وضعیت محیط زیست استان بیان کرد: استان همدان دارای شش منطقه حفاظت شده با وسعت 62 هزار و 351 هکتار است که حدود سه درصد از مساحت استان را در بر می گیرد.

سیده مریم محمدی با بیان اینکه طرح ارتقای مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در استان تهیه و به شورای عالی محیط زیست ارسال شده است، افزود: ثبت غار سراب به عنوان اثر طبیعی ملی، چهار قله کوهستان الوند به عنوان منطقه حفاظت شده، خانگرمز به عنوان پناهگاه حیات وحش و تالاب آق گل به عنوان پناهگاه حیات وحش از طرح های پیشنهادی این اداره کل است که اقدامات آنها در استان انجام شده و منتظر رای نهایی شورای عالی محیط زیست هستیم.

وی با بیان اینکه منطقه شکار ممنوع گرین نیز قابلیت ارتقاء دارد، اظهار کرد: در راستای ارتقای مناطق انتظار داریم نیروی انسانی و تجهیزات مورد انتظار در اختیار حفاظت محیط زیست استان قرار گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، در این جلسه در زمینه موارد متعدد حوزه محیط زیست طبیعی استان همدان از جمله تعارضات انسان و جانوران، احیای زیستگاه گونه میش مرغ در استان، تغییرات اقلیم، صنایع و معادن مستقر در مناطق حفاظت شده و... بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: میش مرغ استانی اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست استان استان همدان حفاظت شده حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم

علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری - رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح - و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارکرد: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌هاست. ما باید از موازی‌کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به آن بپردازیم.
وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق گفت: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کردند و به انجام وظیفه بپردازند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در نظرسنجی‌های معتبر مشاهده شده که دیدگاه‌های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا شش مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.
سلاجقه یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های آن و توانمندی‌های موجود لازم است در قالب تفاهمنامه دستگاه‌ها به‌صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها بر اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی اظهارکرد: رسانه‌ها به‌ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت‌های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده‌اند و ما باید از این ظرفیت استفاده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر