Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین‌زاده از وجود یک بستری کرونایی و ۷۳ قرنطینه خانگی در شهرستان خلیل آباد خبر داد و گفت: براساس جدیدترین نقشه رنگ‌بندی کرونایی کشور، خلیل آباد تنها شهرستان خراسان رضوی است که در وضعیت قرمز کرونایی برای دومین هفته متوالی قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین‌زاده، مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد در گفتگو با صبح توس، اظهار کرد: با توجه به تأکید‌های بسیار جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، اما شیوع ویروس کرونا در شهرستان خلیل آباد ساده انگاری می‌شود و آمار کرونا در شهرستان یک بستری و 73 قرنطینه خانگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، کاهش درصد استفاده از ماسک و حضور در تجمعات از علل اصلی تداوم وضعیت قرمز کرونا در شهرستان خلیل آباد است، خاطرنشان کرد: ۸۸ درصد واجدین شرایط در شهرستان خلیل آباد دوز اول، ۷۱ درصد دوز دوم و ۳۷ درصد دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند که نسبت به متوسط استانی وضعیت پایین تری داریم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد با تاکید بر اینکه روند تزریق واکسن کرونا در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری خلیل آباد، پایگاه های زمینه و خانه های بهداشت در حال انجام است، تصریح کرد: هیچ محدودیت واکسن کرونا در شهرستان خلیل آباد نداریم و همشهریان می توانند برای تکمیل واکسیناسیون خود مراجعه کنند.

وی در ادامه بر لزوم استفاده از ماسک، انجام واکسیناسیون در دوز اول، دوم، سوم و دوز یادآور و رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کرد و افزود: امیدواریم با اهتمام شهروندان، وضعیت قرمز کرونایی در شهرستان خلیل آباد به سمت وضعیت های نارنجی، زرد و آبی حرکت کند.

حسین زاده با اشاره به اینکه ویروس کرونا در فضاهای شلوغ بیشترین چرخش را دارد، اذعان کرد: شیوع کرونا همچنان ادامه دارد و خطر اوج گیری مجدد کرونا همچنان تهدیدی برای شهرستان است از مردم تقاضا داریم از حضور در فضاهای شلوغ جدا خودداری کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان خلیل آباد کرونا در شهرستان وضعیت قرمز کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • عکس| وضعیت خلیل‌زاده پس ضربه مهرداد محمدی
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • اولین تصویر از وضعیت دلخراش شجاع خلیل‌زاده بعد از ضربه مهرداد محمدی | اخراج نداشت؟
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • همزمان با هفته کارگر از کارگران نمونه خلیل‌آباد تجلیل به عمل آمد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه