Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@18:12:23 GMT

پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۸۷۷۶

پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کدامند؟

سریال موردانتظار ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت سپتامبر امسال (شهریور ۱۴۰۱) روی سرویس آمازون پرایم پخش می‌شود. آمازون پرایم که در سال ۲۰۱۷ حق اقتباس مجموعه ارباب حلقه‌ها را به قیمت ۲۵۰ میلیون دلار خرید، بودجه هنگفت ۴۶۵ میلیون دلاری را برای ساخت فصل اول این سریال اختصاص داده است، بودجه‌ای که حلقه‌های قدرت را به پرخرج‌ترین سریال تاریخ تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، کمتر از دو ماه مانده به پخش این گران‌ترین سریال تاریخ، دیگر سریال‌هایی را که با اختصاص بودجه‌های هنگفت ساخته شده‌اند، بشناسید:

وست ورلد (۹ میلیون دلار برای هر قسمت)

سریال وست‌ورلد

سریال وست‌ورلد با اقتباس از یک فیلم کلاسیک به همین نام با بازی «جیمز برولین» و با استفاده از فناوری‌های مدرن ساخته شد و در کوتاه زمان توانست طیف وسیعی از مخاطبان را جذب خود کند. این سریال علمی-تخیلی با جلوه‌های ویژه قوی و فیلمبرداری تمیز و ماهرانه، داستان یک شهربازی وسترن فوتوریستی را روایت می‌کند که در آن افراد در ازای پرداخت پول می‌توانند هر رفتاری که دوست دارند با ربات‌های میزبان داشته باشند. ماجرا‌های اصلی از جایی شروع می‌شود که این ربات‌ها دیگر آنطور که باید رفتار نمی‌کنند...

جهان‌سازی تخیلی، مشخصه بارز سریال وست ورلد است؛ در تصویری که این سریال از سال ۲۰۵۸ نشان می‌دهد، لس‌آنجلس از لحاظ تکنولوژیکی به نهایت پیشرفت رسیده بنابراین تعجبی ندارد که بودجه هنگفتی برای ساخت چنین سریالی صرف شده باشد. به گزارش هالیوود ریپورتر، برای ساخت هر قسمت از سریال وست ورلد حدود ۹ میلیون دلار هزینه شده است.

دوستان (۱۰ میلیون دلار برای هر قسمت)

سریال محبوب فرندز یا دوستان

سریال محبوب فرندز یا دوستان که در سال ۱۹۹۴ متولد شد، در ۱۰ فصل ماجرا‌های مونیکا، ریچل، فیبی، چندلر، جویی و راس را دنبال می‌کند. اگرچه نزدیک به بیست سال از پایان این سریال می‌گذرد، فرندز هنوز طرفداران پر و پاقرص خود را دارد و همچنان از طریق پلتفرم‌های دیجیتال بینندگان جدید جذب می‌کند.

اگرچه لوکیشن و صحنه‌های این سریال در طول هر ۱۰ فصل بدون تغییر باقی ماندند، چیزی که در هر فصل تغییر می‌کرد، دستمزد بازیگران بود. در فصل آخر هر بازیگر برای هر قسمت یک میلیون دلار دستمزد می‌گرفت و همین امر باعث شد هزینه ساخت هر اپیزود به ۱۰ میلیون دلار برسد.

بخش فوریت‌های پزشکی (۱۳ میلیون دلار برای هر قسمت)

سریال بخش فوریت‌های پزشکی

سریال بخش فوریت‌های پزشکی که کاری بود از «مایکل کریچتون»، نویسنده پارک ژوراسیک، به یکی از ماندگارترین برنامه‌های تلویزیونی دهه ۱۹۹۰ تبدیل شد و تعدادی از بازیگران از جمله «جورج کلونی» را به شهرت رساند.

این سریال که داستان پزشکان یک بیمارستان عمومی را در شیکاگو روایت می‌کند، برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ پخش شد و در سال ۲۰۰۹ با پخش پانزدهمین فصل به کار خود پایان داد.

در سال ۱۹۹۸ که سریال بخش فوریت‌های پزشکی از بیشترین محبوبیت برخوردار بود، ان بی سی با استودیو برادران وارنر سر بودجه ۱۳ میلیون دلاری برای هر قسمت توافق کرد هرچند این بودجه با بودجه ۲ میلیون دلاری که برای این کار اختصاص داده شده بود، تفاوت فاحشی داشت. این قرارداد از فصل ۴ تا فصل ۹ سریال تمدید شد، اما در نهایت در مبلغ قرارداد تجدیدنظر شد و فصل‌های باقی مانده با بودجه ۸ میلیون دلار برای هر قسمت ساخته شدند.

تاج (۱۳ میلیون دلار برای هر قسمت)

سریال تاج

ماجرا‌های سریال تاج از نتفلیکس، حول محور زندگی ملکه الیزابت دوم و رویداد‌های تاریخی که در طول سلطنت طولانی او اتفاق افتادند، می‌چرخد. با توجه به هزینه طراحی صحنه، طراحی لباس کاراکتر‌ها و بازسازی رویداد‌های تاریخی، ساخت این سریال که واقعیت و خیال را در هم می‌آمیزد کار پرهزینه‌ای از آب درآمد.

برای ساخت هر قسمت از سریال تاج نزدیک به ۱۳ میلیون دلار هزینه می‌شد و احتمالا همین دست و دلبازی بود که به شهرت و محبوبیت بالای این سریال منجر شد.

بازی تاج و تخت (۱۵ میلیون دلار برای هر قسمت)

بازی تاج و تخت

بازی تاج و تخت که اولین فصل آن سال ۲۰۱۱ از شبکه اچ بی او پخش شد، یکی از پرطرفدارترین سریال سال‌های اخیر است. این سریال که براساس مجموعه رمان‌هایی از جورج آر. آر. مارتین ساخته شده، چند خط داستانی را دنبال می‌کند و روایتگر رقابت خانواده‌های اشرافی برای سلطه بر تخت آهنین و پادشاهی هفت اقلیم است.

در فصل‌های اول بازی تاج و تخت، برای ساخت هر قسمت یک بودجه ۶ میلیون دلاری اختصاص داده شده بود، اما با گذشت زمان و افزایش مخاطبان این سریال، بودجه ساخت هر قسمت نیز به تناسب افزایش یافت.

در فصل آخر، برای ساخت هر قسمت بودجه ۱۵ میلیون دلاری در نظر گرفته شد که علاوه بر دستمزد بازیگران، صرف طراحی صحنه‌ها و منظره‌های واقع گرایانه، گردآوری تیمی قوی از عوامل پشت صحنه، استخدام بدلکاران و دیگر هزینه‌هایی می‌شد که با وجود پایان جنجالی از بازی تاج و تخت یک سریال موفق ساخت.

مندلورین (۱۵ میلیون دلار برای هر قسمت)

مندلورین ساخته «جان فاورو» یکی از سریال‌های موفق در جهان

«مندلورین» ساخته «جان فاورو» یکی از سریال‌های موفق در جهان است. جان فاورو در این سریال تلویزیونی جدید با بازگویی داستان یک جنگجوی «مندلورین» از دوران پس از سقوط امپراطوری و قبل از ظهور نظم اول، جهان جنگ ستارگان را گسترش داد. این سریال با استقبال بی نظیر مخاطبان روبه رو شد و فصل سوم آن در دست ساخت است.

سریال مندلورین بخش عمده موفقیت خود را مدیون بازی‌ها و جلوه‌های ویژه فوق‌العاده در هر قسمت است. سازندگان این سریال، برای رسیدن به چنین کیفیتی، برای ساخت هر قسمت بودجه ۱۵ میلیون دلاری اختصاص دادند که ثمر هم داد.

اقیانوس آرام (۲۰ میلیون دلار برای هر قسمت)

مینی سریال اقیانوس آرام

اقیانوس آرام یک مینی سریال ساخته شبکه اچ بی او است که ماجرا‌های آن حول و حوش جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد. این سریال که مارس سال ۲۰۱۰ پخش شد، براساس کتاب خاطرات دو سرباز آمریکایی ساخته شده بود که در کتاب‌هایی جداگانه تجربه خود از جنگ علیه امپراطوری ژاپن را روایت کردند.

«استیون اسپیلبرگ» و «تام هنکس» هر دو به عنوان تهیه کننده در ساخت این سریال نقش داشتند و از هیچ بودجه‌ای برای بازآفرینی صحنه‌های جنگی دریغ نکردند. از این رو ساخت هر قسمت از این سریال ۲۰ میلیون دلار برای تهیه کنندگان آب خورد و البته امتیازات خوبی هم در وبسایت «راتن تومیتوز» کسب کرد.

سریال‌های مارول (۲۵ میلیون دلار برای هر قسمت)

فیلم‌های دنیای سینمایی «مارول»

موفقیت فیلم‌های دنیای سینمایی «مارول» انکارناپذیر است. مارول با اکران فیلم مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست، رکورد‌های قبلی را شکست و موفق شد در دوران شیوع کرونا بیش از ۱ میلیارد دلار در گیشه جهانی فروش کند؛ بنابراین تعجبی ندارد اگر دست اندرکاران این دنیای سینمایی بخواهند با ساخت سریال‌های تلویزیونی کاراکتر‌های موفق خود را بیش از پیش بزرگ کنند.

این سینماگران نفع طلب برای ساخت چنین سریال‌های از هیچ هزینه‌ای دریغ نمی‌کنند بنابراین برای ساخت هر قسمت از سریال‌های «واندا ویژن»، «لوکی»، «فالکون»، سرباز زمستان و هاکای ۲۵ میلیون دلار هزینه کردند. اختصاص چنین بودجه‌ای برای یک سریال باعث شده است هزینه ساخت هر فصل آن با هزینه ساخت یک فیلم از دنیای سینمایی مارول برابری کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال خارجی میلیون دلار برای هر قسمت بخش فوریت های پزشکی ساخت هر قسمت سریال وست ورلد ۱۳ میلیون دلار ۱۵ میلیون دلار بازی تاج و تخت دنیای سینمایی میلیون دلاری ساخته شد حلقه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟

مهران مدیری مدتی است با تولید و پخش برنامه «اسکار»، در کنار پیگیری ماجرای اختلافش با صداوسیما بر سر «دورهمی» و اخیرا هم خبر ساخت سریال جدیدش، نگاه‌ها را به خود معطوف کرده است.

به گزارش ایسنا، ماجرای اختلاف نظر میان مهران مدیری و صداوسیما، با امتداد شکایت این سازمان از سازندگان «دورهمی» و جلوگیری از پخش قسمت‌های جدید برنامه  مدیری، به مرحله‌ی تازه‌ای نرسیده اما متوقف هم نشده است.

اختلاف‌نظرها میان صداوسیما و مهران مدیری از آن زمان بار دیگر بالا گرفت که عنوان شد، مدیری قصد ساخت برنامه‌ای با نام «اسکار» را برای شبکه نمایش خانگی دارد و در حالی که مجوز تولید این برنامه از سوی خود ساترا داده شده بود، شائبه‌هایی مبنی بر جلوگیری از پخش وجود داشت. با این وجود و در حالی که بحث‌ بر سر «دورهمی» و شکایت صداوسیما از مهران مدیری ادامه داشت، این کارگردان «اسکار» را ساخت که این روزها در شبکه نمایش خانگی هم در حال انتشار است.

به تازگی هم خبرهایی مبنی بر ساخت سریال جدید مهران مدیری با عنوان «پدر قهوه» عنوان شده اما هنوز به تایید رسمی نرسیده است؛ هرچند این کارگردان از آن دسته افرادی است که معمولا ترجیح می‌دهند پروژه‌هایشان را در بی‌خبری و در عین حال با توسل به انتشار اخبار غیررسمی پیش ببرند.

در اخباری که منتشر شده، عنوان شده است که «پدر قهوه» را می‌توان پروژه‌ی جدید مهران مدیری پس از برنامه‌ی «اسکار» دانست؛ رئالیتی‌شویی که اتفاقا استقبال چندانی هم از آن نشد و حالا داستان سریال جدید، در فضا و ساختاری کاملا متفاوت، حول موضوع مافیای قهوه در ایران می‌گذرد.

گویا قرار است ژاله صامتی ـ بازیگر محبوب سریال زیرخاکی ـ بازیگر نقش اول زن این سریال باشد. مهران مدیری نقش رئیس مافیای قهوه را ایفا کند و سام درخشانی هم یکی از نقش‌های محوری پدر قهوه را بر عهده بگیرد. همچنین از ترکیبی که برای بازیگران در نظر گرفته شده، می‌توان از همین حالا فضای کمدی کار و شباهتش با آثاری چون مرد هزار چهره یا هیولا را متصور شد.

هرچند مدیری حدود ۱۴ سال پیش، سریال «قهوه تلخ» را هم در شبکه نمایش خانگی ساخته بود و حالا نام «پدر قهوه»، این سریال را هم به یاد مخاطبان می‌اندازد؛ سریالی که در قالب سی‌دی و دی‌وی دی منتشر می‌شد و به عنوان پرفروش‌ترین سریال رسانهٔ خانگی لقب گرفت. با این حال ناتمام ماندن انتشار «قهوه تلخ»، برای همیشه برگی پرسش‌برانگیز را در کارنامه این هنرمند و حتی شبکه نمایش خانگی رقم زد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • پیش تولید « پایتخت ۷ » آغاز شد
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد