Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان از واردات ۹۰۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی به کشور از طریق بندر شهید رجایی این استان از اول امسال تا کنون خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، ناصر سرگزی‌زاده با اعلام اینکه بندر شهید رجایی استان هرمزگان یکی از مبادی اصلی ورود انواع کالاهای اساسی به کشور است، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون، ۵۲ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی به وزن ۸۹۸ هزار تن در لنگرگاه بندر شهید رجایی پهلو گرفته‌اند که محموله‌های آن‌ها پس از تخلیه به انبارهای ذخیره‌سازی استان، منتقل و سپس به کانون جمعیتی ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کالاهای تخلیه شده از این کشتی‌ها، شامل گندم، برنج و روغن خام است و به طور متوسط هر هفته سه فروند کشتی در بندر شهید رجایی پهلو می‌گیرند، اظهار کرد: از این میزان کالای تخلیه شده، ۷۱۹ هزار تن گندم با ۱۱ فروند کشتی اقیانوس‌پیما، ۱۲۱ هزار تن برنج با ۳۸ فروند کشتیِ کانتینری و ۵۷ هزار تن روغن خام خوراکی نیز با ۳ فروند کشتی وارد لنگرگاه این بندر شده‌اند.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان با تأکید بر اینکه ۸۳۷ هزار تن از کالاهای اساسی تخلیه شده در بندر شهید رجایی پس از انتقال به انبارهای استان از طریق شبکه‌های حمل‌ونقل کالا، به سراسر کشور ارسال شده‌اند، خاطرنشان کرد: باقی‌مانده این کالاها نیز بر اساس برنامه حمل‌ونقل شرکت بازرگانی دولتی ایران در حال ارسال به اقصی نقاط کشور می‌باشند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: بندر شهید رجایی ، کالاهای اساسی ، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان ، شرکت بازرگانی دولتی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بندر شهید رجایی کالاهای اساسی شرکت بازرگانی دولتی ایران بندر شهید رجایی استان هرمزگان کالاهای اساسی فروند کشتی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد بعدازظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جز مباحث پردغدغه و پرچالش ماست و سعی بر این خواهد بود با استفاده از تمام ابزارهای موجود به سمتی حرکت کنیم که خودباوری و خوداتکایی را به عرصه ظهور برسانیم.

وی همچنین اظهار داشت: در هر زمینه‌ای که دولت با اراده قوی و متعهدانه حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی و حضوری موفق خواهد داشت.
وفایی نژاد افزود: دولت صرف نظر از همه کاستی‌ها و فشار تحریم‌ها همه تلاش و همیت خود را در جهت پویایی اقتصاد کشور انجام می‌دهد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه بخشی از کار ما حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان است، اظهار داشت: در سال گذشته با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از ۱۱۸ هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد، به نحوی که با تدابیر صورت گرفته حمایت مناسب کشاورزان را در بر داشته و با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شود.

وی افزود: در استان مازندران ۲۱ کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌کند.

وفایی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌ها است و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، اظهار داشت: طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل کاهش ضرورت تأمین و دیگر موارد، تأمین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی با بیان این مطلب افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تأمین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی‌های لازم انجام شد تا در سال جدید فاز اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر بزودی از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود

کد خبر 6092230

دیگر خبرها

  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک