Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@09:35:38 GMT

رمزارز ملی نیامده تحریم شد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۰۱۶۱

رمزارز ملی نیامده تحریم شد؟

به گزارش قدس آنلاین، بعد از چندین سال صحبت و وعده در خصوص رمز ارز ملی قرار بر این شد که در شهریورماه رمز ریال به صورت آزمایشی جایگزین اسکناس شود. علی صالح‌آبادی رئیس‌کل بانک مرکزی مدعی شده است که رمز ریال به‌جای همین اسکناسی که مردم در دست دارند، خواهد بود و فرد به‌جای اینکه اسکناس داشته باشد رمز ریال دارد؛ به آن مفهوم جهانی (رمز ارز) نخواهد بود و ریال‌های اسکناس جای خود را به رمز ریال می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صحبت‌های صالح‌آبادی انتقادهای زیادی را به همراه داشت. یکی از این انتقادها از سوی محمدحسن آصفری؛ ‌نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب بود. آصفری توییتی به شرح زیر منتشر کرد. 

پیرامون توییت بالا گفتگویی با آصفری داشتیم که در ادامه مشروح این گفت‌وگو را مشاهده می‌کنید. 

محمدحسن آصفری؛ عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در خصوص رمز ریال باید مصوبه از مجلس شورای اسلامی داشته باشیم. بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار این اجازه را ندارند که تغییر در وضعیت پولی کشور را اجرایی کند. باید مجلس را در جریان این موضوع قرار دهند.  ضرورت شفافیت در خصوص پلتفرم رمز ارز ملی 

آصفری اظهار کرد: رئیس بانک مرکزی گفته است که از شهریورماه رمز ریال عملیاتی می‌شود. برای این کار باید پلتفرم‌ها مشخص شود. آیا این پلتفرم در داخل کشور است یا از پلتفرم‌های خارجی استفاده می‌شود؟ اگر از پلتفرم‌های خارجی استفاده می‌شود، چه تضمینی وجود دارد که این پلتفرم‌ها تحریم نشود؟ قرار بر این نیست که تمامی سیاست‌های بانک جهانی را در کشور پیاده کنند. اگر قرار بر اجرای این سیاست‌ها است، چرا بانک جهانی اجازه تحریم پول و بانک‌های کشور ما را می‌دهد؟ نباید ما سیاست‌های بانک جهانی را اجرایی کنیم اما بانک جهانی قدمی برای اقتصاد کشور ما بر ندارد. 

سایه تحریم بر سر رمز ارز ملی

وی افزود: به نظر من رمز ریال‌ها خودشان نوعی وابستگی است. تا به این لحظه رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد توضیحاتی در خصوص رمز ریال ارائه نکرده‌اند. ابعاد رمز ارز ملی باید به صورت کامل مشخص شود. ایراد جدی مجلس شورای اسلامی به رمز ریال پیرامون شبکه‌ها و مجموعه‌هایی است که رمز ریال را پشتیبانی می‌کند. تمامی این مجموعه‌ها در خارج از کشور است. در نتیجه تهدید تحریم رمز ریال وجود دارد. 

این نماینده مجلس ضمن اشاره به مغایرت رمز ارز ملی با قانون اساسی تأکید کرد: اصل ۵۷ و ۵۸ قانون اساسی پیرامون مسائل مالی کشور است. در بودجه کلان کشور نیز این اصول رعایت می‌شود. رمز ریال مغایرت با این اصول دارد. 

آصفری در پایان گفت: عده‌ای معتقدند که رمز ریال اعتبار اجتماعی برای کشور دارد؛ اما اعتبار اجتماعی رمز ارز ملی در راستای سند ۲۰۲۰ است. رمز ریال هم همانند سند ۲۰۲۰ به دنبال مدیریت ما توسط خارج است. باید بانک جهانی در خصوص رمز ریال تعهدی روشن و واضح داشته باشد. 

منبع: گسترش نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رمزارز ملی تحریم رمز ارز ملی خصوص رمز رمز ارز ملی بانک مرکزی بانک جهانی پلتفرم ها رمز ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۰۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود
  • کشف ۵۰۰ میلیون ریال چک‌پول تقلبی در ایوان