Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدرضا طحانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر میراث و سنت دیرینه ی مردم که از هر ارز و ارز آوری ارزشمند تر است  افزود: توسعه گردشگری این شهرستان و بهره گیری بیشتر از ظرفیتهای این بخش نیازمند تدوین نقشه راه و سند جامع است.

وی ادامه داد: باید در صنعت ارزشمند گردشگری برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم تا فرهنگ جامعه از حضور گردشگران تاثیری نپذیرد و ما صادر کننده  ارزش ها و فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار خور و بیابانک گفت: گردشگری می تواند منشاء و محور توسعه شهرستان باشد، مشروط بر اینکه برای معرفی ظرفیت های شهرستان تلاش مضاعف شود.  

وی سرمایه گذاری را پیشانی توسعه در هر منطقه بیان کرد و افزود: این شهرستان مستعد سرمایه گذاری در تمامی حوزه هاست و بنابراین باید از ظرفیت سرمایه گذاران بهره بگیریم.
طحانی خاطرنشان کرد: نیاز است با ارتقای زیرساخت‌های لازم همچون ایجاد هتل و واحدهای اقامتی، برای ارائه خدمات بهتر و افزایش ماندگاری مسافران و گردشگران در شهرستان خوروبیابانک برنامه ریزی و سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.
وی تقویت زیرساخت‌های گردشگری در این شهرستان را مهم برشمرد و افزود: موقعیت خاص خوروبیابانک و وجود انواع جاذبه های دیدنی و گردشگری سبب شده است تا اجرای طرح های گردشگری توجیه اقتصادی قابل توجهی داشته باشد.
فرماندار خور و بیابانک ادامه داد: این شهرستان با داشتن جاذبه‌های طبیعی و تاریخی کم‌نظیر، به مقصدی برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خور و بیابانک نیز در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هر یک از آثار تاریخی و طبیعی، مجموعه ای از فرصت های گردشگری در این شهرستان است.
عباسعلی ایرجی افزود: این موضوع نه تنها در آثار تاریخی و طبیعی بلکه در ارزشهای فرهنگی و دینی آن نیز نهفته است.
وی گفت: بافت تاریخی و معماری کویری روستاهای گردشگری خور و بیابانک، مهمان نوازی و پذیرایی گرم کویرنشینان این فرصت را فراهم کرده است که شهرستان دارای بهترین گنجینه های گردشگری باشد.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خور و بیابانک ادامه داد: قابلیت های فراوان گردشگری در خور و بیابانک موجب شده است تا اشتغال پایدار در این صنعت رونق دو چندانی داشته باشد.
وی افزود: هم اکنون خور و بیابانک ۲هتل، یک اقامتگاه سنتی، ۶۵ اقامتگاه بوم گردی، یک مهمانپذیر، یک سفره خانه سنتی دارد و ۲۴درصد بوم گردی استان در خور و بیابانک است و از این مجموع ۱۳درصد در شهرها و ۸۶ درصد در روستا فعال هستند که زمینه اشتغال ۲۳۵ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم را فراهم کرده است.  
ایرجی خاطرنشان کرد: اکنون ۲۷ واحد اقامتگاه و مجتمع گردشگری در دست اقدام است که مجموع واحدهای گردشگری خور و بیابانک به ۹۷ واحد افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: اقامتگاه های بوم‌گردی شهرستان خور و بیابانک در شهرهای خور، جندق، روستاهای بیاضه، گرمه، مصر، فرحزاد، نیشابور، مهرجان، هد، نصرآباد، هفتومان، محمد آباد و عروسان کوره گز، عروسان گلستان، نهرود، چاه‌ملک و ایراج پذیرای مسافران عبوری و گردشگران هستند.
وی با اشاره به شناسایی و ثبت آثار تاریخی شهرستان در فهرست آثار ملی گفت: از مجموع ۱۶۱ اثر تاریخی شناسایی شده در خور و بیابانک ۱۴ اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است که پرونده چهار اثر جهت  ثبت ارسال و ۶ اثر دیگر هم در دست تکمیل مستندات جهت ثبت می باشد.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خور و بیابانک افزود: نارنج قلعه بیاضه، آرامگاه استاد حبیب یغمایی، بقعه شمس الدین محمد مهرجان، مسجد عربها، آب انبار ابراهیم آباد، خانه یغما، خانه کافی، مسجد جامع جندق، مسجد جامع فرخی، مسجد جامع بیاضه، قلعه جندق، خانه جلال ثابتی، قلعه ایراج، بافت سنتی روستای ایراج آثاری است که ثبت ملی شده و این آثار از دوره های ساسانی اسلامی، پهلوی، ایلخانان، قاجاریه، صفویه، صدر اسلام، سلجوقی و قرن هفتم است.

به گزارش ایرنا، شهرستان خور و بیابانک قطب اقامتگاه‌های بوم گردی کشور و اصفهان است که با ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز این استان قرار دارد.  
این شهرستان از شمال با شهرستان دامغان در استان سمنان، از جنوب با شهرستان اردکان در استان یزد، از شرق با شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی و از غرب با روستای چوپانان در شهرستان نایین هم مرز است.

برچسب‌ها گردشگری خور و بیابانک اصفهان بوم گردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری خور و بیابانک اصفهان گردشگری خور و بیابانک اصفهان بوم گردی خور و بیابانک سرمایه گذاری بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

۲۰ میلیارد تومان برای استحکام‌بخشی قلعه نیاز است

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان دراین‌رابطه با مهر، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

کد خبر 6090471

دیگر خبرها

  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی در لرستان
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان