Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@05:40:31 GMT

بهترین روش های برای درمان بهانه گیری کودک

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۱۶۵۴

بهترین روش های برای درمان بهانه گیری کودک

نحوه رفتار با کودک بهانه گیر از نظر روانشناس نحوه رفتار با کودک بهانه گیر ۱. حق انتخاب بدهید ۲. تماس چشمی برقرار کنید راز ژاپنی ها برای تربیت بچه های مطیع و موفق وزن و رشد نوزاد دو ماهه باید چقدر باشه؟ با کودک لوس چطور برخورد کنیم؟ چهار ویژگی کودکان ترنس را بشناسید چه کنیم تا کودکمان از آمپول نترسد؟ کوتاهی قد کودکان نشانه چیست + راه درمان ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احساسات او را تایید کنید ۴. اجازه دهید کودک به صورت طبیعی آرام شود ۵. فضایی برای آرام شدن ایجاد کنید ۶. تکنیک نفس عمیق و آرمیدگی را به او یاد دهید (خرگوش آرام) دلیل بهانه گیری کودک سخن آخر  نحوه رفتار با کودک بهانه گیر از نظر روانشناس

به گزارش اقتصاد آنلاین، ​چطور با کودک بهانه گیر خود برخورد کنیم؟ بهانه گیری به گریه زیاد و بی دلیل، شکایت و اعتراض پی در پی کودک گویند. این رفتار از سن دوسالگی در کودکان دیده می‌شود. البته در برخی از آنها، ممکن است تا پیش از چهار سالگی رخ ندهد.

نحوه رفتار با کودک بهانه گیر

در گام اول بایستی دلیل بهانه گیری کودک را بیابید و در صورت امکان، مشکل یا نیاز او را برطرف کنید. اما صرف نظر از تلاش‌های شما، گاهی اوقات کنترل شرایط از دست شما خارج می‌شود. نکات زیر به شما کمک می‌کند تا از پس کنترل این شرایط بهتر برآیید.

۱. حق انتخاب بدهید

شما با دادن حقی بیش از اظهار نظر صرف به کودک خود درباره زندگی‌اش، از بهانه‌گیری‌های او دوری می‌کنید. می‌توانید این کار را در حین حفظ کنترل بر زندگی او، با واگذاری انتخاب‌هایی به کودک، او را در امر تصمیم گیری مشارکت دهید. نقش موثر کودک در تصمیم گیری‌ها از بروز طغیان‌های عاطفی در او جلوگیری می‌کند.

۲. تماس چشمی برقرار کنید

درخواست کردن از یک متر بالاتر از قد کودک، و یا چند متر آن طرف‌تر از او، احتمالا باعث می‌شود که کودک، آن را نادیده بگیرد. عدم رعایت این مساله ایجاد استرس می‌کند که اغلب منجر به بهانه گیری و کج خلقی او خواهد شد. به جای آن، تا سطح کودک خود خم شده و در چشمان او نگاه کنید و درخواست خود را به صورت واضح و دقیق مطرح کنید. این سبک از برقراری ارتباط، توجه کامل او را جلب خواهد کرد.

در این زمینه بخوانید؛

راز ژاپنی ها برای تربیت بچه های مطیع و موفق وزن و رشد نوزاد دو ماهه باید چقدر باشه؟ با کودک لوس چطور برخورد کنیم؟ چهار ویژگی کودکان ترنس را بشناسید چه کنیم تا کودکمان از آمپول نترسد؟ کوتاهی قد کودکان نشانه چیست + راه درمان ۳. احساسات او را تایید کنید

هنگامی که کودکتان زمان پرهیجانی را پشت سر می‌گذارد، به او کمک کنید تا عواطف خود را مشخص و آن‌ها را درک کند. احساسات او را به زبان بیاورید: “تو واقعا غمگینی. می‌دونم که دوست داری اینجا بمونی و بازی کنی”. البته این به معنای تسلیم شدن در برابر خواسته او نیست، اما گاهی اوقات صرف مطلع کردن او از اینکه مشکلش را درک می‌کنید برای آرام کردن او کافی است.

۴. اجازه دهید کودک به صورت طبیعی آرام شود

در صورتی که کودک با تلاش‌های مهربانانه شما آرام نشد، گاهی هنگام رفتار با کودک بهانه گیر بهتر است به او اجازه دهید کج خلقی‌اش مسیر عادی خود را طی کند. کودکان عواطفی قوی دارند و گهگاه لازم است که آن‌ها را به شیوه خود تخلیه کنند. اگر کودکتان به کمک شما پاسخ نداده، تا زمانی که بهانه گیری و یا کج خلقی او برای کسی آسیب زا نیست، به او بگویید: “من دارم از اتاق میرم بیرون. هر وقت که حالت بهتر شد، می‌تونی بیای پیشم.” و همان کار را انجام دهید. خود را به کاری سرگرم نشان دهید و به طور نامحسوس او را زیر نظر داشته باشید. صبورانه منتظر بمانید تا کودکتان آرام شود.

۵. فضایی برای آرام شدن ایجاد کنید

اگر کج خلقی، بهانه گیری یا نق زدن به اتفاقی روزمره تبدیل شده است، کودکتان را آگاه کنید که چنین رفتار‌هایی باید در فضا‌های خصوصی مانند اتاق اضافی خانه یا رختشوی خانه رخ دهد (از اتاق خواب یا اتاق بازی کودک برای این منظور استفاده نکنید). زمانی که او بتواند در آنجا احساسات خود را تخلیه کرده و بعد از آرام شدن از آنجا بیرون بیاید. می‌توانید این فضا را فضای آرامش بخش بنامید.

در این فضا چیزی که بتواند به آرام شدن کودکتان کمک کند، قرار دهید. تعدادی اسباب بازی پولیشی نرم، یک بالش و یک پتو در اتاق قرار دهید. یک دستگاه پخش با موسیقی لالایی مانند فراهم کنید. موسیقی‌هایی مانند امواج دریا و یا باران، در ایجاد آرامش بسیار موثر هستند.

زمانی که کودک آرام شد و از اتاق بیرون آمد، وقت آن است، پیرامون موضوعی که باعث ناراحتی او شده، صحبت کنید. اگر بهانه‌گیری کودک بر سر موضوع بی اهمیتی است، بهتر است آن را رها کرده و به سراغ فعالیت بعدی بروید.

۶. تکنیک نفس عمیق و آرمیدگی را به او یاد دهید (خرگوش آرام)

زمانی که کودکان عصبانی می‌شوند، اغلب تنفس آن‌ها سریع و سطحی شده و بدنشان سفت می‌شود. این علایم جسمی می‌تواند کودک را در وضعیت خشمگین نگه داشته و مانع آرامش او شود. می‌توانید به کودک آموزش دهید که چگونه بدن خود را شل کند و از این تکنیک در هنگام عصبانیت و ناراحتی استفاده کند.

برای یادگیری بهتر کودک، می‌توانید ابتدا و انتهای روز را با چند دقیقه آرمیدگی بگذرانید. اگر به کلاس یوگا می‌روید، برخی از حرکات سبک آن را با کودک تمرین کنید.

راه ساده تری نیز وجود دارد و آن روش “خرگوش آرام” است. همراه با کودک بر روی زمین بنشینید و به او بگویید:

بیا یک خرگوش آرام باشیم.

چشم‌هایت را ببند.

آرام باش.

نفس خود را فرو ببر.

نفس خود را بیرون بده.

الان وقتش است که خرگوش شل باشد.

دماغ خرگوشی‌ات را تکان بده.

حالا صورت خرگوشی است را بی حرکت و شل کن.

انگشتان پایت را تکان بده. حالا انگشتان پایت را شل کن.

انگشتان دستت را تکان بده. حالا انگشتان دستت را شل کن.

(اگر کودک صبر و حوصله کافی برای ادامه حرکات را دارد، می‌توانید دیگر قسمت‌های بدن مانند بازوها، شانه‌ها، چشم‌ها و … را بیافزایید).

نفس خود را فرو ببر.

نفس خود را بیرون بده.

آرام باش.

حالا تو یک خرگوش آرام هستی.

این روش در رابطه با کودکان بسیار موثر است، چرا که آن‌ها برای پیشنهاد‌های ملایم شما آمادگی دارند. به محض اینکه کودکتان با این فرایند آشنا شود، شما می‌توانید هر وقت او برانگیخته شد (یا شما را برانگیخت) نزد او بروید. هم سطح کودک شوید و دست‌هایتان را روی شانه‌های او قرار دهید. به چشم‌های او نگاه کنید و بگویید: “بیا خرگوش آرام را اجرا کنیم”. سپس فرایند را مو به مو توضیح دهید. به مرور زمان دیگر لازم نخواهد بود که فرایند را به صورت کامل توضیح دهید. صرف ذکر کردن آن و در خواست از او برای بستن چشم‌هایش، آرامش را به دنبال خواهد داشت.

دلیل بهانه گیری کودک

به طور معمول بهانه گیری کودک ناشی از ناتوانی او در بیان احساسات و انتظاراتش است. البته عوامل دیگری نیز موجب بهانه گیری کودک می‌شوند. برخی از آن‌ها عبارتند از:

خستگی

گرسنگی

ناکامی

ترس یا اضطراب کودکان

ناتوانی در بیان خواسته خود

مقاومت در برابر تغییر (مانند ترک یک مکان)

کسل شدن

احساس عدم راحتی

تحریک بیش از حد

بیماری یا درد

سر در گمی

ناراحتی از پیروی از دستور شما

نیاز خاصی داشتن

سخن آخر 

استفاده از روش‌های یاد شده تا حدود زیادی از بهانه گیری کودک می‌کاهد. در نظر داشته باشید که رفتار با کودک بهانه گیر نیاز به صبر و حوصله بسیار دارد. پس زود از کوره در نروید و موارد یاد شده را با آرامش تمرین کنید.

شما چه راهکاری برای رفتار با کودک بهانه گیر و کنترل بهانه گیری کودکان پیشنهاد می‌دهید؟ تجربیات خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

منبع: ستاره لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر تربیت کودک بهانه جویی بهانه گیری کودک بهانه گیر اخبار مرتبط بهترین رفتار در برابر همسر بهانه جو و بهانه گیر ۱۴۰۱/۳/۲۰ آخرین ویدیو ها موتوسواری مفتی سرشناس سعودی با لباس غیرمتعارف جنجال آفرید + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۷ ۱۹:۲۸ هشدار درباره سرقت اطلاعات بانکی سهامداران عدالت ۱۴۰۱/۰۴/۲۷ ۱۹:۰۴ وقتی امواج دریا به بالای ساختمان های دو طبقه می رسد + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۷ ۱۹:۰۲ صحبت های جالب قهرمان کوچک عصر جدید + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۷ ۱۷:۵۲ کدام داور قهرمان عصر جدید را درست حدس زده بود؟ + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۷ ۱۷:۴۰ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۹:۴۵ بهترین روش های برای درمان بهانه گیری کودک ۱۹:۴۱ صحبت های جنجالی مهدی طارمی به پرتغال هم رسید ۱۹:۳۷ مهریه دختران دوره قاجار چقدر بود؟ ۱۹:۳۲ یک حرکت ساده برای بالا بردن کیفیت زندگی ۱۹:۲۸ موتوسواری مفتی سرشناس سعودی با لباس غیرمتعارف جنجال آفرید + فیلم ۱۹:۲۴ عید دیدنی روحانی با ظریف، آذری جهرمی، همتی و ... + عکس ۱۹:۰۹ در سایت سنجش مشخص است دختر بنده پزشکی قبول شده نه دامپزشکی / دلیل تخریب ها چیست؟ ۱۹:۰۴ هشدار درباره سرقت اطلاعات بانکی سهامداران عدالت ۱۹:۰۲ وقتی امواج دریا به بالای ساختمان های دو طبقه می رسد + فیلم ۱۸:۳۹ کرملین: ایران و روسیه دلار را کنار می گذارند ۱۸:۳۳ بدن انسان تحمل چه میزان گرما را دارد؟ ۱۸:۲۵ بیت کوین چه زمانی ۱۰۰ هزار دلاری می شود؟ ۱۸:۱۵ یک هسته و این همه خاصیت؟ ۱۸:۰۵ آیا پروتئین عضله می سازد؟ ۱۸:۰۰ قیمت یخچال فریزر بوش چند؟ (جدول) ۱۷:۵۹ چند راز کوچک که تنها باید افراد ۵۰ ساله بدانند ۱۷:۵۲ صحبت های جالب قهرمان کوچک عصر جدید + فیلم ۱۷:۵۱ معجزه آب برنج برای پوست ۱۷:۴۷ چگونه در واتساپ گیف بسازیم؟ ۱۷:۴۰ کدام داور قهرمان عصر جدید را درست حدس زده بود؟ + فیلم ۱۷:۱۹ جایزه ملّی روابط عمومی خلاق به ذوب آهن اصفهان رسید ۱۷:۱۰ خندوانه شاید به تاریخ بپیوندد! ۱۷:۰۵ ۲ ایرانی در جمع بهترین‌ مدافعان فوتبال آسیا ۱۶:۵۹ موبایل را می توان در یخچال گذاشت؟ + چند راه علمی برای خنک کردن گوشی ۱۶:۵۶ این نوشیدنی ها گرما را ضربه فنی می کند ۱۶:۵۵ دهک درآمدی خانوارمان را چطور تشخیص دهیم؟ ۱۶:۵۳ ترس خنده دار گاو غول پیکر از گربه + فیلم ۱۶:۴۷ تبریک ویژه باشگاه پورتو به مناسبت ۳۰ سالگی طارمی ۱۶:۳۷ بازیگرانی که اسرارآمیزترین ویژگی‌ فیزیکی را دارند + عکس ۱۶:۲۶ واکنش علی دایی به ویدئوی منتشره از دیدارش با وزیر ورزش! ۱۶:۱۵ صحنه خنده دار در جریان پیاده روی فردوسی پور و طارمی + فیلم ۱۶:۰۱ پیشنهاد بسته بیمه پایه ۸۰ خدمتی دندان پزشکی ۱۵:۵۸ خرید واگن مترو از چین مراحل مقدماتی خود را طی کرده، اما زودتر از دو سال دیگر حتی یک واگن هم تحویل ایران نمی شود ۱۵:۵۵ می توان به جای خرید هر اتوبوس نو پنج میلیاردی، پنج اتوبوس دست دوم خرید ۱۵:۴۴ آمار مرحله دوم فروش خودرو در سامانه یکپارچه؛ ثبت نام بیش از چهار میلیون نفر در کم‌تر از ۲ روز ۱۵:۳۸ سریع ترین مادر جهان تاریخ ساز شد! ۱۵:۳۲ امکان استفاده از واکسن تاریخ گذشته عملا منتفی است ۱۵:۲۹ تست شخصیت: کلیدی که رازهای پنهان شما را نشان می کند ۱۵:۲۱ با رژیم غذایی رونالدو و مسی آشنا شوید ۱۵:۱۸ شرط موفقیت سامانه مودیان؛ دخالت حداقلی افراد در تعیین مالیات ۱۵:۰۸ میزان پرداخت مطالبات گندمکاران به ۷۸ درصد رسید ۱۵:۰۵ عرضه دام ۱۱ برابر تقاضا است ۱۴:۳۳ آخرین وضعیت جوی استان تهران ۱۴:۲۹ افزایش ۷ هزار مگاواتی مصرف برق به وقت ۲۱:۱۳ ۱۴:۲۵ شیوه های کلاهبرداری از سهامداران عدالت ۱۴:۲۳ مالیات تقریبا نصف هزینه های دولت را پوشش داد ۱۴:۱۹ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: باید از برجام دل بکنیم ۱۴:۱۷ گنجینه استثنایی که درمان بیماری های امروز است ۱۴:۰۹ آسمان صورتی قطب جنوب در نتیجه فوران آتشفشان هانگا تونگا ۱۳:۵۳ چرا مردان زودتر از زنان فوت می کنند؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تربیت کودک بهانه جویی بهانه گیری کودک بهانه گیر بهانه گیری کودک نفس خود آرام شدن عصر جدید آرام شد کج خلقی چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۱۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه را حتما قبل از خواب بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

برخی محققان به این نتیجه رسیده اند خوردن موز می‌تواند برای رفع کم خوابی مفید باشد. 

موز منبع خوبی از منیزیم است که می‌تواند با شل کردن ماهیچه‌ها به خواب راحت شبانه کمک کند.

این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله منیزیم، پتاسیم، اسید آمینه تریپتوفان، ویتامین B ۶، فیبر و کربوهیدرات است. دقیقاً همین مواد مغذی هستند که کمک قابل توجهی به بهبود خواب می‌کنند. برای مثال، پتاسیم و منیزیم، فشار خون را کاهش داده و گروه‌های عضلانی را آرام می‌کند. این دو اثر در حال حاضر منجر به خواب راحت و آرام‌تر می‌شوند.

موز، فرآیند هضم را بهبود می‌بخشد. اسید آمینه تریپتوفان یک تنظیم کننده طبیعی خواب است که حتی در برخی از دارو‌های بی خوابی استفاده می‌شود. با پیوستن تریپتوفان به منیزیم، بدن شروع به تنظیم تولید سروتونین و ملاتونین می‌کند.

هورمون اول به کاهش استرس کمک می‌کند، در حالی که هورمون دوم باعث می‌شود که فرد خوب بخوابد.

موز باعث افزایش وزن نمی‌شود و به راحتی توسط بدن جذب و هضم می‌شود. بهتر است این میوه به عنوان آخرین وعده غذایی، حداقل یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب میل کنید

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • ◄ اسارت رانندگان کامیون در کشور آذربایجان به بهانه تصادف + فیلم
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید
  • لیگ قهرمانان آسیا لغو شد!
  • انصراف گیتی‌پسند از لیگ فوتسال با لغو جام باشگاه‌های آسیا
  • جوی آرام در لرستان
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده