Web Analytics Made Easy - Statcounter

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روزانه خود بار دیگر بر تعهد واشنگتن بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای تاکید کرد. 

به نقل از سی ان ان، وی در پاسخ به سوالی در مورد نشست سه جانبه ایران، ترکیه و روسیه که قرار است این هفته در تهران برگزار شود گفت: دستور کار این جلسه برعهده همین سه کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما شاهد انتشار بیانیه‌های مختلفی از سوی این کشور‌ها در مورد موضوعات مورد بحث بوده ایم، اما من ترجیح می‌دهم فعلاً در مورد آن صحبت نکنم.

پرایس همچنین در مورد نتایج سفر بایدن به منطقه افزود: ما در این سفر و در دیدارمان با مقامات اسرائیل به موضوع ایران و چالش‌هایی که این کشور برای منطقه به همراه دارد پرداختیم. برخی استراتژی‌ها و راه‌هایی که می‌توانیم برای هماهنگی در مورد مقابله با ایران به آن برسیم مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد برای عقب راندن ایران از منطقه و کاهش نفوذ این کشور تلاش‌های مشترکی انجام دهیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد سخنان مشاور رهبر معظم انقلاب در مورد توانایی‌های هسته‌ای ایران گفت: ما پیشتر هم به صراحت به این نکته اشاره کرده بودیم که از زمانی که دولت پیشین آمریکا از برجام خارج شد بر کسی پوشیده نیست که اورانیوم غنی شده در ایران افزایش یافت. همچنین میزان زمانی که لازم است به این مقدار از اورانیوم غنی شده برسند هم در این مدت کاهش داشت. این زمان در ایران از حدود یک سال به چند هفته رسیده است.

وی در ادامه تاکید کرد:  اما همچنان به این امر معتقدیم که باید متقابلاً به برجام بازگردیم، زیرا برجام می‌تواند فعالیت‌های هسته‌ای ایران را محدود کند. برجام همچنین موجب می‌شود که نظارت‌های سختگیرانه‌ای هم به فعالیت‌های هسته‌ای ایران از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی اعمال شود.

ند پرایس در ادامه مدعی شد که آمریکا هرگز اجازه نخواهد داد که ایران به کشوری هسته‌ای تبدیل شود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین در مورد نگرانی‌های واشنگتن درباره تامین پهپاد از سوی ایران به روسیه اضافه کرد: ما پیشتر هم در مورد نگرانی‌ها خود در مورد تامین پهپاد و ارسال کمک‌های نظامی به روسیه صحبت کرده ایم. ما به دقت روابط ایران و روسیه را تحت نظر داریم. همه گزینه‌های تحریمی ما به صورت بالقوه فعال هستند. هر گونه معامله‌ای از این نوع و در زمینه ارسال پهپاد از ایران به روسیه موجب اعمال تحریم‌های جدید علیه این دو کشور خواهد شد. این همان چیزیست که ما همچنان به آن نظارت داریم و از نزدیک آن را رصد می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ند پرایس وزارت خارجه آمریکا برنامه هسته ای ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کندتحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد