Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، شورای اقتصاد در جلسه مورخ هشتم تیر ماه سال 1401 با استناد به ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و همچنین ماده 48 قانون برنامه پنج ‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، برنامه جامعی را در خصوص صیانت و ازدیاد برداشت مخازن نفت به تصویب رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، دکتر علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد و به منظور ارتقای احیای چاه های کم بازده و غیرفعال و افزایش ضریب بازیافت مخازن کشور با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و فناور در بخش بالادستی نفت، شرکت ملی نفت ایران اقدام به تعریف پروژه احیای چاه های کم بازده و غیر فعال نفتی کرده است. 
وی در ادامه با اشاره به مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی در پروژه احیای چاه های کم بازده و غیر فعال نفتی اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد متولی تأمین مالی شرکت های دانش بنیان کشور، علاوه بر نقش هماهنگ‌کننده نظام تامین مالی این طرح، در طرح¬ها نیز مستقیما مشارکت خواهد کرد. 
ناظمی تصریح کرد: مطابق مصوبه شورای اقتصاد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری که بتوانند با استفاده از فناوری های نوین در ازدیاد برداشت از منابع غیرفعال و کم بازده نفت نقش آفرینی کنند، بخشی از درآمد حاصله به آنها متعلق خواهد بود که میزان این درآمد به نحوی پیش بینی شده که جذابیت بالایی برای این شرکت ها در پی داشته باشد. صندوق نوآوری و شکوفایی نیز هم به عنوان سرمایه‌گذار و هم حامی شرکت‌های دانش‌بنیان آمادگی تأمین مالی آنها را دارد. مطابق با مصوبه یاد شده در صورت مشارکت صندوق نوآوری در این پروژه‌ها، علاوه بر سهم مشارکت، یک دلار مازاد نیز به ازای هر بشکه نفت تولیدی به صندوق نوآوری تخصیص خواهد یافت.
به گفته معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق نیز متعهد است که در طول دوره طرح، منابع درآمدی حاصل از این پروژه‌ها را مجددا به سرمایه‌گذاری در توسعه فناوری احیای چاه‌های نفتی کم‌بازده اختصاص دهد و پس از اتمام طرح نیز 50 درصد این منابع مازاد، صرف حمایت از شرکت‌های معرفی‌شده از سوی پارک علم و ‌فناوری صنعت نفت شود که این امر متضمن تشکیل چرخه حمایتی دائم از شرکت های فعال در این حوزه خواهد شد. 
ناظمی همچنین اضافه کرد: این مصوبه تحول قابل توجهی در اجرای مدل بهره مندی از تأمین مالی پروژه‌های صنعت نفت در اکوسیستم فناوری کشور ایجاد خواهد کرد که می‌تواند منافع طرفین را به نحو منصفانه‌ای برآورده کند و الگوی تأمین مالی مناسبی برای همکاری بخش خصوصی و عمومی قرار گیرد. بدیهی است می‌توان از همین الگو برای سایر پروژه‌های بهینه‌سازی کلان کشور نظیر سایر بخش های انرژی بهره برد و منافع همزمان همه ذینفعان را مدنظر قرار داد. 
گفتنی است در تیر ماه سال جاری صندوق نوآوری و شکوفایی به‌منظور هم رسانی شرکت های دانش بنیان و فناور با شرکت ملی نفت ایران، نشستی را با حضور مدیران شرکت ملی نفت، نهادهای مالی، فعالان بازار پول و سرمایه و سایر تأمین‌کنندگان مالی برگزار کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت ملی نفت احیای چاه های کم بازده صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان تأمین مالی پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند

بر اساس تفاهم صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات، صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در حاشیه نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران، تفاهم نامه‌ همکاری با هدف توسعه صادرات در حوزه صنایع پیشرفته؛ میان صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد.

از مهم‌ترین محورهای این تفاهم‌نامه همکاری مشارکت در زمینه شناسایی و تعریف مدل‌های جدید حمایتی و ابزارهای نوین تامین مالی و فراهم نمودن ساز و کارهای اجرایی با محوریت توسعه صادرا است.

از دیگر محورهای مهم این تفاهم نامه می توان به تامین مالی فعالیت های صادراتی و تضامین و  تمرکز بر سیاست گذاری حمایتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته است.

 انتقال دانش فنی و تبادل اطلاعات و تجارب مشترک در تدوین گزارشات تخصصی و ارزیابی ریسک از سایر موارد تفاهم است.

این تفاهم نامه به امضای محسن نادری منش رییس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و سید امیر برهانی نایینی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران رسید.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند