Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سنگ آهن مرکزی ایران _ بافق در حالی برگزار شد که حمایت قاطع سهامداران از طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری این شرکت را در دوره جدید مدیریت به همراه داشت.

این مجمع به ریاست «حسین عامریان» مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی فولاد و با موضوع استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۰، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و تقسیم سود در مجموعه فرهنگی و ورزشی تلاش برگزار و با حضور کلیه سهامداران رسمیت یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مجتبی حمیدیان» مدیرعامل و نایب رییس هیئت مدیره شرکت در سخنرانی آغازین این جلسه با موفق ارزیابی کردن عملکرد هیات مدیره در سال  ۱۴۰۰و کسب توفیقاتی که آثار آن در صورتهای مالی، گزارش عملکرد هیات مدیره و گزارش تفصیلی مدیریت برای سهامداران تشریح شده است، گفت: اعتقاد داریم رهنمودها و همراهی صاحبان سهام و سیاست‌های متخذه توسط هیات مدیره، موجب شده است که این شرکت در سال ۱۴۰۰، چون گذشته نقش خود را در صنعت معدن و فولاد کشور به خوبی ایفا کند و خوشبختانه قدم‌های خوبی برداشته شده است.

وی با اشاره به پیشینه ۵۰ سال فعالیت شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، گفت: در طول حدود نیم قرن گذشته تلاش های بسیاری انجام شده است اما موضوع توسعه و سرمایه گذاری تا حدودی مورد غفلت قرار گرفته بوده است که امیدواریم بتوانیم در این دوره با حمایت سهامداران، سرمایه گذاری‌های ارزشمندی در زمینه توسعه شرکت و تکمیل زنجیره انجام دهیم.

حمیدیان تاکید کرد: تمام ظرفیت‌های شرکت را فعال کرده‌ایم تا پتانسیل‌ها عملیاتی شوند. ما باید یک برنامه جامع تدوین کنیم تا زیرساخت لازم برای تکمیل زنجیره ارزش تأمین و شرکت در تمامی زنجیره ارزش فعال شود.

مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی گفت: برای رسیدن به این مهم نیازمند سرمایه‌گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران هستیم که این موضوع اهمیت ویژه‌ای دارد.

در ادامه این مراسم، گزارش مدیرعامل و هیئت مدیره ارایه شد که بر اساس آن، شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به عنوان یکی از بازیگران اصلی زنجیره فولاد کشور توانسته است با وجود برخی موانع در تولید، حاشیه سود ناخالص ۵۸ درصدی را رقم بزند و درآمد نیز نسبت به سال ۱۳۹۹، رشد قابل توجه‌ای داشته است. سود خالص هم عدد ۴ هزار و ۹۲۲ میلیارد تومان اعلام شد.

بر اساس این گزارش شرکت سنگ آهن مرکزی با تغییر ریل گذاری و حرکت به سمت سرمایه گذاری در زمینه توسعه زیرساخت، تامین خوراک و توسعه نیز قدم های قابل توجهی را  بر خواهد داشت.

بخشی از طرح‌های توسعه ای این شرکت نیز ساخت، توسعه و انتقال پست برق اختصاصی، شبکه انتقال فاضلاب شهری بافق، ایجاد کارخانه دو میلیون تنی کنسانتره، سرمایه‌گذاری در شرکت دشت یوز دره انجیر (معدن آریز)، ایجاد کارخانه آهن اسفنجی و جمع‌آوری و انتقال فاضلاب یزد است.

۶۳ درصد استخراج این شرکت از معدن چغارت و ۳۷ درصد مربوط به معدن سه چاهون است و میزان تولید این شرکت حدود سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندله و سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن کنسانتره است.

میزان دارایی شرکت در سال ۱۴۰۰ هم افزایش داشته و کارخانه گندله‌سازی در آن به بهره‌برداری رسیده است. فروش شرکت در سال ۱۴۰۰ از نظر ریالی حدود ۱۱هزار و ۵۱۲ میلیارد تومان بوده و نسبت سود به میزان فروش، عملکرد قابل قبولی دارد تا شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در میان ۱۰۰شرکت برتر کشور به لحاظ مالی و سرمایه‌گذاری باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سنگ اهن مرکزی ایران، همچنین در این مجمع، سهامداران از اجرا و بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به صورت قاطع حمایت کردند و میزان سود تقسیم شده هم با توجه به تاکید سهامداران مبنی بر حمایت از طرح های توسعه ای و سرمایه گذاری، ۴۰ درصد از سود انباشته مصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سنگ آهن مركزي بافق سرمايه گذاري طرح های توسعه ای و سرمایه گذاری شرکت سنگ آهن مرکزی ایران طرح های توسعه ای سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز امضا شد ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، ۱۲۷ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش ۲۴ میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد؛ سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، ۸۰۰ میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت ۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی و پتروپالایش پارسوماش) امضا شد؛ بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، ۱۴.۲ میلیون مترمکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری، ۴۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن ۱۱.۶ میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر ۱.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش ۷.۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری ۹۵۰ میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش ۹.۸ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه ۱۶ میدان گازی کشور، حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • تجلیل از کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا