Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علی‌رغم تاکید مقامات جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه تهران از توافق هسته‌ای خارج نشده بلکه واشنگتن است که ابتدا باید خروج خود از برجام را جبران کند، اما مسئولان آمریکایی همچنان به ادعای خود مبنی بر لزوم بازگشت ایران به پایبندی به توافق اصرار دارند.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی کاخ سفید بامداد سه‌شنبه تهدید کرد اگر ایران به پایبندی به توافق هسته‌ای بازنگردد، واشنگتن به اعمال فشارها بر تهران ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کربی در مصاحبه با شبکه «نیوز نِیشِن»، مدعی شد: «ایران باید با توافق پیشنهادی [آمریکا و اروپا] موافقت کند، اما تمایلی به این کار نشان نداده است. مذاکرات توافق هسته‌ای [در وین] کامل شده و توافق روی میز وجود دارد».

وی همچنین با جالب توصیف کردن سفر «ولادیمیر پوتین»‌ رئیس جمهور روسیه به تهران بعد از سفر «جو بایدن» همتای آمریکایی به غرب آسیا، ادعا کرد: «این سفر نشان می‌دهد که ایران و روسیه چقدر از جامعه بین‌المللی منزوی شده‌اند».

این مقام آمریکایی در گفتگو با «کِلی مِیِر» مجری این شبکه، گفت پوتین اکنون باید برای به‌ دست آوردن توانمندی‌های نظامی پیشرفته‌ای مانند پهپاد به ایران برود و البته باید دید که چه تعداد خریداری کرده و با آنها چه خواهد کرد.

کربی با ادعای اینکه تمایل روسیه برای خرید پهپاد از ایران، فشاری که پوتین در «پایگاه صنعت دفاعی خودش» با آن مواجه است را نشان می‌دهد، اظهار داشت: «مهم نیست که آنها (روسیه) چه چیزی می‌خرند سوال اینجاست که آیا این کار، جریان جنگ [اوکراین] را تغییر می‌دهد یا اینکه به او (پوتین) مقداری برتری می‌دهد».

وی همچنین اذعان کرد که آمریکایی‌ها نگران آنچه که روسیه ممکن است از ایران دریافت کند، هستند و مباحثات بین تهران و مسکو را نادیده نمی‌گیرند.

هماهنگ‌کننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی کاخ سفید اما افزود که این امر، ارسال سلاح به اوکراین برای دفاع از خود را برای آمریکا و متحدانش مهمتر می‌کند.

پیش از کربی نیز «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تهران و مسکو را به اعمال تحریم‌های بیشتر در صورت فروش پهپادهای ایرانی به روسیه تهدید کرده بود. 

ادعاهای مقامات آمریکایی درباره آماده‌شدن تهران برای فروش پهپادهای نظامی به روسیه در حالی است که سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران این ادعاها را تکذیب کرده است.

کد خبر 691468 منبع: فارس برچسب‌ها هسته‌ای - برجام ایران و آمریکا هواپیما - پهپاد خبر ویژه هسته‌ای - مذاکرات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام ایران و آمریکا هواپیما پهپاد خبر ویژه هسته ای مذاکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • «لوفت‌هانزا» لغو پروازهای خود به تهران را تمدید کرد
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود