Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-اعضای شورای اسلامی شهر تهران در هفتاد و نهمین جلسه شورا در نطق پیش از دستور خود در خصوص میهمانی 10 کیلومتری عید غدیر، برگزاری همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، حقوق کارکنان شهرداری و اجرای پروژه‌های مشارکتی سخن گفتند.
به گزارش خبرگزاری آریا، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در هفتاد و نهمین جلسه شورا در خصوص برگزاری میهمانی 10 کیلومتری در خیابان ولیعصر، اظهار کرد: ما نکته ای را از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری مطرح کردیم که این موضوع، مشارکت مردمی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جزء دفعاتی است که می توانست با الهام از پیاده روی اربعین اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه 90 درصد ظرفیت مردمی در روز گذشته به کار گرفته شده بود، خاطرنشان کرد: بررسی و آسیب شناسی در خصوص رویداد دیروز صورت بگیرد و با حداقل صرف هزینه مادی از سوی مدیریت شهری و مشارکت مردم، چنین رویدادهای فرهنگی ارزشمند برگزار شود. این روز موقعیت خوبی برای کسب تجربه بود.
نادعلی ضمن تقدیر از بخش های مختلف شهرداری برای مشارکت در اجرای این برنامه تصریح کرد: دستگاه های دیگر در کنار شهرداری نسبت به شرایط روز گذشته آسیب شناسی انجام دهند.
وی به دیدن نیمه خالی از سوی برخی افراد اشاره کرد و گفت: این موضوع در فضای مجازی دیده می شد که جمعیت حزب اللهی یک خیابان تهران را در اختیار گرفتند و در آن جشن حضور داشتند در حالیکه از تمام اقشار و با هر پوششی شاهد حضور مردم بودیم.
لزوم تقویت ناوگان مترو و اتوبوسرانی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی
علی اصغر قائمی عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برگزاری همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری به عنوان یک اقدام خوب و مثبت اظهار کرد: نیاز داریم تقویت ناوگان اتوبوسرانی و مترو با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی انجام شود.
وی ادامه داد: برخی از فرصت های سرمایه گذاری که در گذشته مشارکت کننده داشته به طور مجدد در این همایش معرفی شده و به اعتقاد من اقدام خوبی نبوده است. مطالعات فنی و اقتصادی که امضای معتبری داشته باشد، در برخی فرصت های سرمایه گذاری قابل مشاهده نبود که تقاضا می کنیم بر اساس اسناد با امضای معتبر معرفی شود تا سرمایه گذاران با خیال راحت وارد سرمایه گذاری شوند اما در مجموع برگزاری این رویداد، اقدام مثبتی بود که امیدواریم تداوم داشته باشد.
گزارش آثار و نتایج همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری ارائه شود
حبیب کاشانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برگزاری میهمانی 10 کیلومتری اتفاق خوبی بود، گفت: تمام بخش ها آورده خود را در برنامه روز گذشته در جهت باورها و اعتقادات خود به میدان آوردند. این رویداد تنها به خیابان ولیعصر منحصر نشد بلکه در دیگر مناطق و بوستان ها نیز شاهد برگزاری مراسمات بودیم.
وی از حضور مردم از سایر استان ها در این مراسم خبر داد و افزود: جمعیت حاضر در خیابان ولیعصر زیاد بود و از ساعت 20:30 اعلام شد که دیگر، افراد در جشن حضور پیدا نکنند چون فضا فراهم نیست.
کاشانی با بیان اینکه گزارشی از سوی شهردار در خصوص نتایج همایش فرصت های سرمایه گذاری ارائه شود، اظهار کرد: مردم باید بدانند چه سودی از این همایش در بخش های مختلف از سوی سرمایه گذاری در شهر ایجاد خواهد شد.
شهردار تهران افزایش حقوق کارکنان رسمی را در هیئت دولت پیگیری کند
ناصر امانی دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر با اشاره به مشکلات مردم منطقه 19، تصریح کرد: در 10 ماه گذشته سه شهردار در این منطقه تغییر کرده و این گلایه صحیح است.
وی تأکید کرد: ما در شهرداری نیروهای زیادی داریم و مردم تقاضا دارند که از نیروی بومی در منطقه بهره گرفته شود. از شهردار تهران تقاضا داریم در اولین فرصت یک شهردار که قابلیت جابجایی و تغییر نداشته باشد، برای منطقه 19 منصوب کند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن حمایت از حقوق کارکنان، یادآور شد: مردم ناراضی هستند و با مشاهده مسئولان، به آنها حمله می کنند. این موضوع در دولت اعلام شد که 10 درصد حقوق کارکنان دولتی افزایش پیدا کند اما از 12 هزار نفر نیروی شهرداری تهران، دو هزار نفر حتی یک ریال افزایش حقوق نداشته اند.
امانی افزود: افزایش حقوق کارکنان شهرداری مناسب نبوده است. از شهردار می خواهیم در هیئت دولت به جدیت مشکل حقوق کارکنان را مطرح و افزایش حقوق و فوق العاده خاص کارکنان را پیگیری کند. شهرداری بار مالی این اقدام را پذیرفته و هیچ باری برای دولت ندارد لذا از شهردار تهران می خواهیم درخواست صدور مجوز از سوی دولت برای این اقدامات را با جدیت مورد پیگیری قرار دهد.
ضرورت صلاحیت‌سنجی و شفافیت اطلاع‌رسانی در پروژه‌های مشارکتی
مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران ضمن ابراز امیدواری از ایجاد شهر علوی در پایتخت گفت: شهر علوی شهری است که فاصله شمال و جنوب آن کم باشد و امیدواریم در دوره ششم مدیریت شهری، این موضوع محقق شود.
وی ضمن تقدیر از برگزاری همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران با چالش های حقوقی متعددی رو به رو است که پروژه های مشارکتی ادوار گذشته یکی از این مشکلات به شمار می رود.
اقراریان ادامه داد: طرف قرارداد اجازه ندارد بخشی از آن را به دیگران واگذار کند اما به دلیل وجود خلأ قانونی و یا بی اطلاعی شهروندان، بخشی از پروژه را از مشارکت کننده با شهرداری خریداری کرده اند در حالیکه مشارکت کننده مجاز به فروش نبوده است. تقاضای ما این است که اطلاع رسانی کافی در این زمینه صورت بگیرد تا پیش فروش پروژه ها از سوی مشارکت کنندگان با قیمت پایین انجام نشود.
وی با تأکید بر اینکه صلاحیت سنجی در پروژه های مشارکتی باید مورد توجه قرار بگیرد، یادآور شد: تقاضای من این است که در پروژه های مشارکتی، شفافیت در اطلاع رسانی در اولویت قرار بگیرد و مردم از خرید در مسیر دست دوم و سوم خودداری کنند چرا که با مشکل مواجه خواهند شد و شهرداری در آن شرایط قادر به دفاع از حقوق مردم نخواهد بود.
شهرداری بر اجرای پروژه‌های مشارکتی نظارت کند
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران از همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری اظهار کرد: تقاضا داریم معاونت مالی و اقتصادی گزارش کتبی در خصوص این همایش که به صورت واقعی و حضور سرمایه گذاران برگزار شد، ارائه دهد.
وی تأکید کرد: شهرداری در حین اجرای کار باید بر پروژه ها نظارت داشته باشد و اعلام کند که مجوز فروش وجود ندارد و از تخلفات این چنینی جلوگیری شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بخش خصوصی همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر تهران پروژه های مشارکتی حقوق کارکنان افزایش حقوق پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۵۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، در دویست و سی و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش عملکرد معاونت حمل و نقل و ترافیک، درباره واگن‌های چینی خاطرنشان کرد: در نقطه‌ای هستیم که با همکاری سازمان شهرداری‌ها و شهرداری تهران فاز مهندسی پروژه‌ها، طراحی فنی و مکانیکی به پیمانکار ابلاغ شده و طراحی الکتریکال نیز امروز به اتمام می‌رسد و هفته آینده به پیمانکار اعلام خواهد شد.

هرمزی خاطرنشان کرد: در برنامه امسال پرونده خط ۶ و ۷ مترو بسته می‌شود و در پایان سال جشن تکمیل خطوط هفت گانه را خواهیم گرفت. عملیات حفاری خط ۶ در توسعه جنوبی به اتمام رسید و امسال دو ایستگاه حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی به شبکه اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه قسمت شمالی خط شش در غرب تهران به بهره برداری رسید؛ گفت: ایستگاه آیت الله کاشانی در غرب خط هفت به عنوان ایستگاه تقاطعی با خط ۶ به بهره برداری می‌رسد و با افتتاح ایستگاه تختی، خط هفت تکمیل خواهد شد.

متروی پایتخت ۱۵۹ ایستگاه و ۳۱۰ کیلومتر خط ریلی دارد 

وی افزود: امروز متروی تهران ۱۵۹ ایستگاه و ۳۱۰ کیلومتر خط ریلی دارد و این اتفاق باعث شده که مسافر زمان بیشتر را از شبکه مترو استفاده کند. پیش از آغاز مدیریت شهری ششم مسافر ۹ کیلومتر از مسیر استفاده می‌کرد و با تکمیل شبکه و خط ۶ و ۷ عملاً این رقم به ۱۶.۵ کیلومتر رسید.
 
شروع حفاری خط ۱۰ مترو تهران در سال گذشته 

هرمزی با بیان اینکه میزان پایداری مسافر در شبکه مترو تهران افزایش یافته است؛ یادآور شد: در سالی که گذشت حفاری خط ۱۰ آغاز شد و ۱۸ نقطه زمین تحویل داده شد و عملیات هشت ایستگاه آغاز شده که توسعه خواهد یافت. دستگاه دوم تی بی ام نیز در سال جاری فعالیت خود را آغاز می‌کند.
 
آغاز عملیات احداث خط ۱۱ طی هفته‌های آتی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه عملیات اجرایی خط ۱۱ نیز مورد توافق قرار گرفته و در اردیبهشت ماه به نتیجه می‌رسد؛ گفت: در بخش تأمین واگن با پیگیری‌های مدیریت شهری دوره ششم و بانک مرکزی قرارداد نهایی و ساخت واگن‌ها آغاز شد.

وی ادامه داد: پرداخت هزینه‌ها صورت گرفته و ۴۳ میلیون یورو نیز باید در نیمه اول سال پرداخت شود که مکاتباتی در این زمینه صورت گرفته است. در نقطه‌ای هستیم که با همکاری سازمان شهرداری‌ها و شهرداری تهران فاز مهندسی پروژه ها، طراحی فنی و مکانیکی به پیمانکار ابلاغ شده و طراحی الکتریکال نیز امروز به اتمام می‌رسد و هفته آینده به پیمانکار اعلام خواهد شد. هرمزی با بیان اینکه جلسات برای طراحی در ایران برگزار شد و به دلیل شرایط منطقه در خلال عملیات وعد الصادق، جلسات متوقف نشده و به صورت ویدئو کنفرانس در جریان بوده؛ تصریح کرد: یکی از اتفاقات مهم در این پروژه، ساخت ۸۴۰ بوژی به صورت کامل در واگن سازی تهران خواهد بود.
 
برای اولین بار در ایران؛ بوژی واگن‌های مترو و رونمایی در خرداد ماه

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه طراحی و ساخت بوژی اتفاق بسیار مهمی است که در این دوره آغاز شده است؛ یادآور شد: بوژی واگن‌های مترو برای اولین برای انجام می‌شود. فرایند ساخت نمونه اولیه آغاز شده و خردادماه رونمایی خواهد شد و سپس به تولید انبوه خواهد رسید.

هرمزی با اشاره به قرارداد تولید واگن، اظهار کرد: TOD و انتقال تکنولوژی با پیگیری‌های صورت گرفته به نتیجه رسید و طرح توسعه کارخانه نیز پیش رفت. در واگن سازی تهران نیز ریل گذاری‌های ابتدایی و تجهیزات کارخانه احصا شده و در سال جاری عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با اعلام اینکه از تمام مجموعه‌های مرتبط از جمله مپنا و جهاد دانشگاهی کمک گرفته ایم؛ گفت: سهم داخلی سازی در انتهای پروژه به ۵۵ درصد خواهد رسید که البته این آمار غیر از بدنه است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تأکید کرد: از اعضای شورا درخواست داریم برای پرداخت ۴۳ میلیون یورو به عنوان قسط دوم و سوم، ما را کمک کنند.
وی با بیان اینکه در این دوره از مدیریت شهری، تأییدیه‌های نهایی قطار ملی اخذ شد؛ خاطرنشان کرد: فرایند تولید انبوه نیز دنبال شده است و این قطار در خط تهران- پرند از دو هفته پیش در حال فعالیت و مسافرگیری است. ما برای این مهم اقدامات را پیگیری کردیم و محموله نفت با همکاری دولت به فروش رفت و هزینه آن موجود است.
 
تا پایان سال ۲ تا ۳ رام قطار ملی تحویل داده می‌شود 

هرمزی با اعلام اینکه ۵۰ میلیارد تومان جداگانه برای ۲۱ بدنه مترو اختصاص یافته، اظهار کرد: ۱۴ بدنه و یا به نوعی دو رام قطار از سالن رنگ خارج شده اند و آماده نصب تجهیزات هستند. این نوید را می‌دهیم که تا پایان سال دو رام قطار ملی تولید داخل تحویل داده شود و تلاش می‌کنیم به سه رام برسد.
وی با بیان اینکه ۳۰ رام قطار اورهال خواهد شد؛ خاطرنشان کرد: ۶ دستگاه قطار دو طبقه در سال جاری اورهال می‌شوند. چهار دستگاه لوکوموتیو نیز خریداری خواهد شد. ۲۲ رام قطار DC باید در سال جاری اورهال شود و این رقم در سال قبل ۱۶ رام بود که به طور کامل انجام شد. 
 
انعقاد قرارداد سه هزار میلیارد تومانی برای تأمین تجهیزات مترو

هرمزی با تأکید بر اینکه سه رام قطار DC تحویل داده شده و تا خردادماه ادامه خواهد یافت؛ یادآور شد: سه هزار میلیارد تومان قرارداد برای تأمین تجهیزات مترو منعقد شده است. در این دوره سعی کردیم نیروی انسانی مترو را مدیریت کنیم و علیرغم اضافه شدن ایستگاه‌ها تلاش بر مدیریت بهینه نیرو‌ها بود.

نوسازی ۸۲۶ دستگاه اتوبوس 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: امسال قرارداد دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی منعقد شد و قرارداد‌هایی نیز با شرکت‌های عقاب افشان، اسنا و دیگر شرکت‌ها به تعداد دو هزار و ۵۰۰ دستگاه منعقد شده است. ۶۰ دستگاه اتوبوس از عقاب و ۶۶ دستگاه از اسنا در آینده‌ای نزدیک تحویل خواهیم گرفت. از ابتدای این دوره ۸۲۶ دستگاه اتوبوس نوسازی شده است. تا پایان شهریورماه ۳۵۰ دستگاه اتوبوس از عقاب و اسنا تحویل می‌گیریم و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برقی چینی نیز وارد خواهد شد.

تحویل ۲۵۰ اتوبوس تا آخر بهار 

هرمزی با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ دستگاه اتوبوس از عقاب افشان طلب داریم؛ گفت: در کل ۶۰ دستگاه اتوبوس تا پایان اردیبهشت ماه و ۲۰۰ دستگاه نیز تا پایان خردادماه تحویل خواهیم گرفت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه پیش پرداخت به اسنا نیز انجام شده است؛ تصریح کرد: سه هزار و ۵۳ دستگاه اتوبوس در تهران فعال هستند و تعداد دستگاه‌های شاغل بیش از دو هزار دستگاه هستند. 

وی با بیان اینکه ۲۶۰ دستگاه از وزارت کشور تحویل گرفتیم که در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت؛ یادآور شد: این دستگاه‌ها فعال هستند و، چون باید واگذار شوند؛ در آمار ما محسوب نمی‌شوند. در مجموع می‌توان ۵۰۰ دستگاه به اتوبوس‌های شاغل اضافه کرد و تعداد اتوبوس‌های شاغل را نزدیک به دو هزار و ۶۰۰ دستگاه اعلام کرد. 

هرمزی با بیان اینکه قرارداد ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی پیگیری شده است؛ گفت: فراخوان هزار دستگاه تاکسی منتشر شده و تا دیروز ۱۰۸ نفر ثبت نام کرده اند. دو هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی دیگر نیز به این آمار افزوده خواهد شد. 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه هزار و ۴۷۵ دستگاه تاکسی سواری نوسازی شده اند؛ تصریح کرد: سه هزار و ۹۸۰ تاکسیران به صندوق معرفی شده اند و ۱۷۰ تاکسی از این محل تحویل داده شده است.

وی با بیان اینکه شب گذشته بحثی مطرح شد، اما آنچه اتفاق افتاده وجود مافیای خودرو است؛ یادآور شد: کسانی هستند که دل به ناامید کردن مردم بسته اند. تمام نظرات در فضای مجازی علیه ارزش‌های جمهوری اسلامی و تلاش‌های ماست و مردم را هدف گرفته اند. ما زیر بار مسئولیت رفته ایم و وظیفه خود را صادقانه انجام می‌دهیم و به دنبال کاهش ترافیک و آلودگی هوا هستیم.
 
واردات وسایل نقلیه برقی در گرو حمایت شوراست

هرمزی با اشاره به ناترازی سوخت در کشور، گفت: ما در حال واردات وسایل نقلیه برقی هستیم؛ لذا به دنبال هم افزایی و حمایت شورا هستیم. آنها به دنبال مأیوس کردن مردم هستند و امیدواریم این حمایت صورت بگیرد تا بتوانیم خادم مردم باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو
  • (تصاویر) ناوگان جدید اتوبوسرانی تهران
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک