Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی توسعه گردشگری استان فارس از افزایش میانگین ۴۰۰ درصدی ورود گردشگران حوزه سلامت به این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، محمد فرخ‌زاده در جلسه شورای عالی گردشگری سلامت استان اظهار داشت: با توجه به قابلیت‌ها و زمینه‌های قابل توجه حوزه سلامت، با اتخاذ تدابیر لازم و مدیریت منسجم، اهداف و برنامه‌های پیش رو به نحو مقتضی محقق شد و منجر به افزایش میانگین 400 درصدی ورود گردشگران حوزه سلامت شد که نشان می‌دهد نتیجه اقدامات مثبت و موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای عالی توسعه گردشگری استان فارس اضافه کرد: یکی از راهبردهای اعلام شده توسط مدیریت استان برنامه‌ریزی در حوزه سلامت بر سه محور اقدامات پیشگیرانه، حوزه درمان و بخش صنعت زیر بنایی پزشکی قرار گرفته است و ضرورت دارد بر مبنای راهبرد معین، به اهداف توسعه گردشگری سلامت جامه عمل بپوشانیم.

فرخ‌زاده بر ضرورت و جدیت آموزش‌های لازم مختص تسهیل گران حوزه سلامت تاکید کرد و افزود: مدیریت کارآمد و علمی در زمینه گردشگری سلامت نیازمند ارائه آموزش‌های تخصصی برای تسهیل گران سلامت و عوامل شاغل نظامی و غیر نظامی در زمینه اصول و آداب تشریفات، زبان خارجه و پروتکل‌های فرودگاهی در راستای تحقق و پیشبرد اهداف عالی گردشگری سلامت است.

توسعه گردشگری سلامت در استان فارس/ راه‌های دسترسی به شهر سلامت در اولویت قرار گیردسنگ‌اندازی‌های عجیب در مسیر توسعه "گردشگری سلامت کشور"اهتمام متولیان استان فارس برای رونق گردشگری سلامت/ سامانه جامع و انجمن حرفه‌ای راه‌اندازی می‌شوداکثر بیمارستان‌ها بیش از 30 سال عمر دارند/ تلاش دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ارتقای جایگاه کشور در گردشگری سلامت

در این جلسه نماینده اداره کل اطلاعات استان نیز تحلیلی از آخرین وضعیت گردشگری سلامت ارائه کرد که در مباحث مقایسه‌ای در سطح کشور و‌ کشورهای همسایه رویکرد مطلوبی در همکاری و افزایش تعداد گردشگران خارجی نشان‌گذاری شده بود.

بیمه و رفع مشکل ارزی در ترمینال‌های داخلی و خارجی برای گردشگران خارجی از دیگر موضوعات مطروح شده در این جلسه بود که رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان قول برطرف کردن آن تا پایان هفته را اعلام کرد. 

انتهای پیام/424/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توسعه گردشگری گردشگری سلامت استان فارس حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۵۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟