Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:48:43 GMT

طرح آگاهسازی خط ملی اعتیاد در قزوین آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۵۷۸۲

طرح آگاهسازی خط ملی اعتیاد در قزوین آغاز شد

ایسنا/قزوین معاون امور پیشگیری بهزیستی استان قزوین گفت: با توجه به رشد اعتیاد در جامعه و اهمیت پیشگیری از آن، طرح آگاهسازی خط ملی اعتیاد در استان قزوین آغاز شد.

زهرا غلامرضایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: هدف از اجرای طرح آگاهسازی و اطلاع‌رسانی خط ملی اعتیاد به شماره ۰۹۶۲۸ کاهش، پیشگیری و درمان اعتیاد به صورت مشاوره تلفنی است که کارشناسان ذیربط همه روزه از ساعت هشت صبح تا هشت شب بدون گرفتن پیش شماره، آماده پاسخگویی به تمام سوالات شهروندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: اطلاع‌رسانی در خصوص آگاهسازی و معرفی خط ملی اعتیاد در سطح شهرستان قزوین از ابتدای بهمن ماه سال ۱۴۰۰ با همکاری ارگان‌ها و دستگاه‌های دولتی عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری انجام شد و با پیگیری‌های صورت گرفته، اطلاع‌رسانی این طرح از ابتدای هفته بهزیستی در قزوین شروع شد.

غلامرضایی ادامه داد: طرح خط ملی اعتیاد یک طرح کشوری است اما برای پیشگیری و درمان این معضل در سطح استان نیز برنامه‌های مدونی در دستور کار است و با رویکرد اجتماع محور یکی از برنامه‌های اولویت‌دار بهزیستی در این زمینه است.

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان قزوین، تصریح کرد: طرح پیشگیرانه اجتماع محور رویکردی است که در آن همه فرایند مداخله پیشگیری همچون تعیین مشکل، نیازسنجی، الویت‌بندی، تعیین عوامل خطر و محافظ برنامه راهبردی، تعیین مداخله، پایش و ارزشیابی می‌شود.

وی در ادامه به دادگاه درمان‌مدار اشاره کرد و افزود: ساماندهی و یکپارچگی نظام مدیریت معتادان بی‌سرپناه و متجاهر از طریق اجرای طرح دادگاه درمان‌مدار در استان قزوین به عنوان یک روش درمانی مؤثر در دست اجرا است.

غلامرضایی بیان کرد: در این رویکرد درمانی تأمین فضای عمومی امن و رضایت عمومی جامعه با حفظ کرامت انسانی معتادان متجاهر و فراهم کردن زمینه ارائه خدمات متناسب و استاندارد به معتادان در راستای کاهش آسیب و درمان دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه توانمندی و جامعه‌پذیری از دیگر اهداف سازمان بهزیستی در قبال معتادان است، گفت: اداره کل بهزیستی استان قزوین به منظور اجرای برنامه‌های بازتوانی و حمایت‌های پس از ترخیص اقدام به تأسیس و راه‌اندازی مراکز توانمندسازی، جامعه پذیری و صیانت اجتماعی کرده است.

این مسئول مربوطه بیان کرد: مراکز توانمندسازی، جامعه‌پذیری و صیانت اجتماعی مرکزی است برای استفاده افرادی که برنامه‌ درمان مواد مخدر و الکل را به اتمام رسانده‌اند و نیاز به مکانی دارند که به صورت شبانه‌روزی در آنجا اقامت کنند.

وی ادامه داد: در این راستا بهزیستی موظف است شرایط ارتقای شغلی معتادان درمان یافته را تا پیدا کردن محل زندگی دائمی و شغل پایدار، فراهم کند. مدت زمان اقامت افراد در مراکز چهار ماه یا  ۱۲۰ روز به صورت رایگان و اقامت شبانه‌روزی است.

غلامرضایی تصریح کرد: در این مدت افراد موظف به ارتقای مهارت‌های شغلی و جستجوی شغل، بازگشت به کار و جستجوی سرپناه یا مسکن و بازگشت به اجتماع علی‌الخصوص خانواده هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قزوين اعتیاد سازمان بهزیستی پیشگیری از اعتیاد خط ملی اعتیاد استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • آغاز رویداد جایزه جوانی جمعیت
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • آغاز روکش آسفالت آزادراه تهران کرج قزوین
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است