Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نامناسب رودخانه کارون در خوزستان گفت: آب در سدهای بالادست رودخانه کارون موجود است و باید رهاسازی آب به میزانی که بتواند رودخانه کارون را از وضعیت فعلی نجات دهد، انجام شود.

سید کریم حسینی در گفت و گو با ایسنا، با گلایه از وضعیت نامناسب تامین حق آبه بخش‌های مختلف خوزستان، اظهار کرد: نمایندگان خوزستان در اواخر سال ۹۹ به دنبال تصویب یک سند در وزارت نیرو برای تعیین حق آبه بخش‌های مختلف استان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سند با همکاری کارشناسان استان تهیه و در وزارت نیرو به تصویب رسید.

وی افزود: حق آبه رودخانه‌ها، کشاورزی، صنعتی، زیست محیطی، شرب و بهداشت در این سند که در وزارت نیرو به تصویب رسیده، به صورت دقیق مشخص شده است و باید این حق آبه به صورت کامل تامین شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش‌های بسیاری انجام شده تا حق آبه خوزستان نصف شود اما با پیگیری‌های مختلف نمایندگان استان مانع چنین اتفاقی شده‌اند.

حسینی عنوان کرد: متاسفانه تامین حق آبه بخش‌های مختلف استان به میزانی که در سند وزارت نیرو آمده است انجام نمی‌شود اما انتظار داریم تامین آب متناسب با چنین سندی انجام شود.

وی ادامه داد: مدیریت آب در کشور باید با توجه به نیازهای ضروری و حداقل‌هایی که برای شرب، کشاورزی و سایر بخش‌هایی که نیاز است، صورت بگیرد و خواسته نمایندگان خوزستان نیز همین مساله است.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نامناسب رودخانه کارون در خوزستان گفت: آب در سدهای بالادست رودخانه کارون موجود است و باید رهاسازی آب به میزانی که بتواند رودخانه کارون را از وضعیت فعلی نجات دهد، انجام شود.

وی با بیان اینکه دو سال است که در شرایط خشکسالی به سر می‌بریم و با کمبود آب مواجه هستیم، ادامه داد: مدیریت صحیح و به هنگام برای رهاسازی حداقلی آب از سدهای بالادست رودخانه کارون می‌تواند این رودخانه را نجات دهد و وضعیت خوزستان را بهبود ببخشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان سید کریم حسینی رودخانه کارون بحران کم آبی رودخانه کارون وضعیت نامناسب سدهای بالادست وزارت نیرو حق آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید

به گزارش «تابناک»، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود. بر این اساس در روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان و در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت در کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و برای روز پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت نیز در یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در این شرایط لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست لذا به مردم و به خصوص ساکنان این مناطق و مسافران توصیه می‌شود که ضمن احتیاط در سفرهای بین شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع پرهیز کنند. 

محمودی افزود:‌ اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش‌ها نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در همین راستا نیز امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استان‌های کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با حوادث و امدادرسانی در هرگونه رخداد احتمالی در اختیارشان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی