Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دبیر نخستین جشنواره ملی قصه‌گویی تبیین از برگزاری اختتامیه این جشنواره در تاریخ پنجشنبه، ۳۰ تیر ماه، در مشهد خبر داد.

وجیهه رفائی در رابطه با جشنواره قصه‌گویی تبیین اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره تبلیغ و ترویج سبک زندگی قرآنی در جامعه، جریان‌سازی تولید آثار قرآنی با استفاده از ظرفیت موسسات قرآن و عترت و تشکل‌های مردم‌نهاد دینی و توجه به کتاب قرآن به‌ عنوان دستورالعمل زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه متولی این جشنواره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و دبیرخانه آن در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی قرار دارد، افزود: تعمیق باورهای اعتقادی و دینی کودکان و نوجوانان از طریق پرداختن به قصه‌های قرآنی، پرورش حسن زیبایی‌شناسی در نوع بازآفرینی قصه‌های قرآنی و آشنایی با داستان‌های قرآن کریم از دیگر اهداف این جشنواره است.

دبیر نخستین جشنواره ملی قصه‌گویی تبیین تصریح کرد: قصه‌های قرآنی، مفاهیم معارفی برگرفته از قرآن مانند صداقت، ترویج فرهنگ مهربانی، کمک به دیگران، اقامه نماز و آثار آن و توجه به فرهنگ معنویت از جمله موضوعاتی بوده که علاقه‌مندان می‌توانستند با مراجعه به قرآن کریم و کتاب‌های داستانی قرآنی در این جشنواره شرکت کنند.

رفائی با اشاره به اینکه ۲۵۶۹ اثر به جشنواره رسیده و علاقه‌مندان در سه رده سنی کودک، نوجوان و بزرگسال در این جشنواره شرکت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: با توجه به آثار ارسالی در قالب صوتی و تصویری ۲۸ نفر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شده‌اند که در روز اختتامیه از آن‌ها تقدیر خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان از تمام استان‌ها، شهرستان‌ها و حتی روستاها در این جشنواره شرکت کرده‌اند، گفت: جشنواره قصه‌گویی تبیین با همکاری اداره‌ کل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان، موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی و سازمان بسیج جامعه زنان برگزار شده است.

بر اساس گزارش روابط‌ عمومی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اختتامیه نخستین جشنواره ملی قصه‌گویی تبیین ساعت ۱۷:۳۰ پنجشنبه، ۳۰ تیر ماه، در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با حضور معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان استانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جشنواره قصه گویی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین رویداد قرآنی کشور با حضور بیش از ۱۶۰۰ حافظ از خراسان رضوی برگزار شد
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان