Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله ابوعلی مدیرکل شیلات خوزستان در تشریح وضعیت صنعت میگو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: دوره ذخیره سازی بچه میگو در مزارع و استخرهای سه منطقه مهم و فعال میگو پروری خوزستان در سال جاری و بر اساس تقویم مجاز پرورش میگو در استان پایان یافته است.

وی افزود: این در حالی است که میزان لارو ذخیره سازی شده در مزارع پرورش میگو از ۵۴ میلیون و ۲۸۰ هزار قطعه در سال گذشته با رشد ۸۱ درصدی به ۹۸ میلیون قطعه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: مجموعه شیلات از توسعه پرورش میگو و ماهیان دریایی آب شور در استان با توجه به وجود مناطق و اراضی مستعد فراوان در خط ساحلی، وجود آب‌های شور و لب شور فراوان و همچنین آبهای نامتعارف که به صورت بالقوه زمینه را برای توسعه این صنعت اشتغالزا و ارزآور فراهم نموده است، پشتیبانی خواهد کرد و همه جانبه از شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از روش‌ها و تکنیک‌های نوین در میگوپروری نظیر استفاده از مراکز نوزادگاهی میگو و پروبیوتیک حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: نظارت‌های کمیته فنی میگوی استان، متشکل از نمایندگان اداره کل دامپزشکی استان، پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، اداره کل شیلات خوزستان و حمایت‌هایی از قبیل پیگیری بخشودگی سود و جرایم بانکی پرورش دهندگان، مکانیزه شدن مزارع پرورشی، بازدیدهای مستمر کارشناسان شیلات از مزارع پرورشی و رفع موانع تولید نقش موثری در استقبال خوب تولید کنندگان داشت که این امر موجب افزایش سطح زیر کشت مزارع پرورشی از ۴۰۸ هکتار در سال گذشته به ۵۷۵ هکتار در سال جاری شده است.

فتح الله ابوعلی تصریح کرد: در سال گذشته تعداد مزارع پرورشی فعال در این سه منطقه مهم میگو پرور استان شامل، مجتمع پرورش میگو چوئبده آبادان، مزارع انفرادی خارج مجتمع و آب های نامتعارف خرمشهر ۳۰ مزرعه در قالب ۴۳۲ استخر بوده است که در سال جاری این تعداد به ۳۹ مزرعه و در قالب ۵۹۴ استخر افزایش یافته است.

کاهش وابستگی واردات پست هارو از سایر استان‌ها

مدیر کل شیلات خوزستان با اشاره به کاهش وابستگی واردات پست لارو از سایر استان‌ها اذعان کرد: تا قبل از دو سال گذشته جهت تامین پست لارو مورد نیاز پرورش دهندگان میگو به طور کامل به استان‌های میگوپرور وابسته بودیم و در بحث واردات مشکلات فراوانی به لحاظ نکات بهداشتی و خطر انتقال بیماری، هزینه‌های حمل و نقل و کاهش تولیدات را شاهد بودیم. 

وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ با حمایت‌های صورت پذیرفته سه مرکز تکثیر که سال‌ها راکد و تعطیل بودند وارد چرخه تولید و مجددا فعال شدند و میزان تولید پست لارو در استان توسط این مراکز با رشد بیش از سه برابری نسبت به سال گذشته به ۸۳ میلیون قطعه رسیده است که این دستاورد ارزشمند تکامل و پویایی صنعت میگو پروری استان را نشان می‌دهد.

وی تعداد مراکز نرسری میگو (نوزادگاهی) فعال استان را پنج عدد اعلام کرد و در این بخش نیز از افزایش دو برابری تعداد مراکز فعال نسبت به سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: میزان بچه میگوی تولیدی در این مراکز از ۲۴ میلیون قطعه به ۳۳ میلیون قطعه رسیده است.

پیش بینی تولید یکهزار و ۶۰۰ میگو در خوزستان 

مدیرکل شیلات خوزستان با تاکید بر اینکه صنعت میگو در استان در زمینه تولید و پرورش میگو روند رو به رشد خود را ادامه می‌دهد، اضافه کرد: تولیدی بالغ بر یکهزار و ۶۰۰ تن میگو در مناطق میگو پروری استان تا پایان دوره پرورش پیش بینی می‌شود و این در حالی است که در سال گذشته میزان تولید میگوی پرورشی استان ۸۰۲ تن بوده است.

ابوعلی اذعان کرد: مهم‌ترین مشکلات این صنعت، فرسودگی زیرساخت‌ها در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان، رکود و تعطیلی بخش زیادی از مزارع پرورشی و مراکز تکثیر مجتمع چوئبده به علت مشکلات انباشته در سال‌های گذشته، انباشتگی سود و جرائم بانکی مربوط به بدهی‌های معوق، عدم وجود تشکل منسجم و فراگیر، وجود ویروس لکه سفید در منابع وحش منطقه که به عنوان یک تهدید بالقوه جهت به چالش کشیدن تولید همواره وجود دارد، است.


وی با بیان اینکه در طول دوسال اخیر و با تلاش جهت رفع بخشی از این مشکلات و موانع موفق به فعال سازی تعداد قابل توجهی از این واحدهای راکد و تعطیل شده‌ایم و در  ادامه تاکید کرد: سیاستگذاری‌ها جهت ایجاد رونق و شکوفایی پایدار در این صنعت ارزآور و اشتغالزا به ویژه در مناطق کم برخوردار ساحلی و مستعد استان تدوین شده است و مسائلی نظیر توسعه مراکز نرسری و  تکثیر میگو، گازرسانی به مجتمع‌های مراکز تکثیر و پرورش میگو، حمایت و ترویج استفاده از آبهای نامتعارف در صنعت تکثیر و پرورش میگوی استان، فعالسازی تمام واحدهای راکد موجود، در دستور کار جدی این اداره کل قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل شیلات خوزستان ذخیره سازی پست لارو پرورش میگو کل شیلات خوزستان مزارع پرورشی سال گذشته میلیون قطعه مزارع پرورش پرورش میگو پست لارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۸۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو

به گزارش همشهری آنلاین ، عباس علی‌آبادی همچنین با بیان اینکه تاکسی‌های برقی نیز وارد شده است و متقاضیان برای خرید امکان ثبت‌نام دارند گفت: واردات خودرو نیز در دستور کار است تا تعادل بهتری در تأمین تقاضای بازار و ناترازی ایجاد شود.

تازه‌ترین آمارهای گمرگ ایران از میزان تخصیص ارز به صنایع مختلف نشان می‌دهد که خودروسازان مونتاژکار در سال گذشته بالغ بر ۳.۱میلیارد دلار ارز گرفته‌اند که نسبت به سال۱۴۰۱ افزایش چشمگیری یافته است.

بر این اساس، شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده‌اند که نسبت به سال۱۴۰۱ افزایش ۸۹درصدی نشان می‌دهد. همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷میلیون ‌و ۹۱۲هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵درصدی است.

نزول سنگین قیمت طلا و ارز

در رویداد دیگری از اقتصاد ایران، روند نزولی قیمت طلا و ارز که از اواسط هفته قبل آغاز شده بود، دیروز هم ادامه یافت و قیمت هر دلار آمریکا ۲درصد و هر سکه ۲.۸درصد کاهش یافت.

به‌گزارش همشهری، با فروکش کردن آتش هیجان در بازار طلا و ارز، قیمت دلار از اواسط هفته قبل شروع به نزول کرد و ابتدا وارد کانال ۶۵هزار تومان و سپس وارد کانال ۶۳هزار تومان شد. دیروز نیز این روند نزولی ادامه یافت و قیمت هر دلار آمریکا با سقوطی سنگین، تا لحظه تنظیم این گزارش، بیش از ۲درصد افت کرد و به ۶۱هزار و ۵۰۰تومان رسید.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به‌دنبال نزول قیمت دلار، قیمت سکه نیز با ۲.۸درصد کاهش به ۴۱میلیون ‌و ۲۰۰هزار تومان رسید. سکه گرمی که در روزهای گذشته با صعود مواجه شده بود، با ۴.۵درصد کاهش به قیمت ۶.۵میلیون تومان دادوستد شد. ربع سکه نیز ۳.۳درصد کاهش یافت و هر ربع سکه به قیمت ۱۴.۶میلیون تومان در بازار آزاد دادوستد شد.

محمد کشتی‌آرای، کارشناس بازار طلا، با اشاره به افت قابل توجه قیمت طلا و انواع سکه به‌دلیل کاهش قیمت طلای جهانی و کاهش نرخ ارز در هفته اخیر گفت: تداوم حراج‌ها و همچنین عرضه سکه‌های حراج‌شده به بازار باعث کاهش حباب سکه خواهد شد.

پرداخت وام بدون ضامن

سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، در مراسم رونمایی از برات الکترونیک با اعلام اینکه در دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵هزار میلیارد تومان سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت افزایش داشته است گفت: از سال۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن توسط بانک‌ها پرداخت شده است.

مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، از برقراری ارتباطات مالی شبه‌سوئیفت با برخی کشورها خبر داد و گفت: با نزدیک به ۱۰کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم.

ساخت مسکن متناسب با معیشت مردم

آخرین خبرها از حوزه مسکن نیز نشان می‌دهد که یک نوع طبقه‌بندی متناسب با میزان معیشت افراد برای رفع نیاز مردم درنظر گرفته شده است.

بر همین اساس، روز گذشته، علیرضا جعفری، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن، از ساخت ۱۰۰هزار واحد مسکونی در ۳نوع متفاوت خبر داد و گفت: گروه اول، مسکن اجتماعی، ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک تا۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی، برای دهک‌های هدف ۵ تا۷ به‌منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌ شده است و گروه سوم، مسکن اقتصادی، نیز ویژه دهک‌های ۸ تا۱۰ است که می‌تواند برای محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

کد خبر 847590 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ارز - بازار داخلی یورو قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران سکه - قیمت خودرو - ایرانی خودرو دلار آمريكا

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • افزایش30 درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان