Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال اقتصادی با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان بر توسعه اقتصادی کشور، گفت:کاهش بیکاری، رونق تولید داخلی، بهبود و ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات از اثرات این موضوع در عرضه اقتصادی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان، در راستای پیشرفت علم و افزایش دارایی، افزایش و گسترش منابع اقتصادی براساس اطلاعات و دستیابی به خط مش‌های دانش و اقتصاد در حوزه پیشرفت اختراعات و خلاقیت و در آخر تجاری کردن دست یافته‌ها و گسترش (طراحی وساخت محصولات و ارائه خدمات ) در زمینه تکنولوژی‌های نوین و با ارزش افزوده بسیار ( به خصوص در ساخت برنامه‌های مرتبط) ایجاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا دیگر دانش بنیان نه فقط یک عنوان که شیوه و سبکی است برای دستیابی به ثروت، با بهره‌گیری از داده‌های مبتنی بر علم و دانش.

رستگار رئیس کمیسیون بیمه و مالیات اتاق اصناف تهران  در خصوص نقش و جایگاه اقتصاد دانش بنیان، می‌گوید: ارزشمندترین دارایی در اقتصاد دانش بنیان، دارایی فکر است. یکی از عوامل مهم و موثری که می‌تواند موجب رشد، توسعه و تعالی همه جانبه اقتصاد کشور شود، بدون اغماض رهاندن اقتصاد  از دست دولت‌ها و به معنی واقعی مردمی کردن آن است.

به گفته وی ، استفاده از تمام ظرفیت‌های مردم و بخش خصوصی و همچنین استفاده از منابع و امکانات عمومی به نحو صحیح و حرکت بر محور برنامه می‌تواند همان راه تعالی باشد. در رسیدن به این هدف، اقتصاد دانش بنیان می‌تواند راهکاری برای دستیابی به خود کفایی باشد که امروز نه تنها به عنوان یک ضرورت برای کشور، بلکه یک نیاز اساسی است که موجب تحول عمیق در عرصه رشد و تولید می‌شود.

رستگار می‌گوید: اقتصاد مبتنی بر علم و دانش منتج به رشد و توسعه پایدار و در نهایت موجب خودکفایی می‌شود.

وی با اشاره به نقش و جایگاه اقتصاد دانش بنیان بر عملکرد اصناف و بنگاه‌های اقتصادی کشور می‌گوید: اصناف و بنگاه‌های اقتصادی کشور با امکانات بالقوه‌ای که دارند، می‌توانند به خوبی نقش محوری در ساختار اقتصادی دانش بنیان ایفا کنند.

رستگار می‌افزاید: این بنگاه‌های چابک با توجه به ویژگی‌های خود و پویایی و قدرت تطبیق با شرایط محیط پیرامون و انعطاف‌پذیری بالا چنانچه جدی گرفته و حمایت شوند، به واسطه ثروت آفرینی می‌توانند اقتصاد کشور را به شکوفایی برسانند.

وی با اشاره به راه‌های دستیابی به اقتصاد دانش بنیان، می‌گوید: باید شرایط لازم را برای ابداع و نوآوری فراهم کرد تا ایده‌های جدید تبدیل به محصول از طریق سرمایه‌گذاری و در نهایت منجر به محصول جدید شود.

رستگار با بیان این که اقتصاد دانش بنیان با بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود و با تکیه بر دانش، اقتصاد را بر محور علم قرار می‌دهد، می‌گوید: نقش دانش در شکوفایی اقتصاد موضوع جدیدی نبوده، بلکه سال‌های زیادی است که کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه از آن به خوبی بهره می‌برند. در عصر جدید دیدگاه‌ها نسبت به اقتصاد و دانش اقتصادی از نظر کیفی و کمی تغییر کرده و جایگاه علم غیرقابل انکار شده است. این نوع اقتصاد مستقیما بر مبنای تولید، توزیع و مصرف دانش و اطلاعات قرار گرفته است و ارکان آن رابطه مثبتی با بهره‌وری دارد.

به گفته رئیس اتحادیه آهن و فولاد و فلزات استان تهران ، پیامد این رابطه، کاهش بیکاری، رونق تولید داخلی، بهبود و ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات و در واقع تحقق مولفه‌های اقتصاد پویا خواهد بود. مع الوصف این ظرفیت در کشور و در بنگاه‌های اقتصادی و اصناف با  استفاده از ظرفیت‌های اصل 44 قانون اساسی، می‌تواند ضمن بی‌اثر کردن تمام تحریم‌ها با ایجاد اشتغال و تولید ثروت، کشور را از هر حیث  متحول و بی‌نیاز کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است